رفتن به مطلب

آیا شما مشارکت میکنید؟

Neutron

ارسال های توصیه شده

خب آره!

منافع مردم يكسان نيست...ولي بايد منفعت اكثريت رو در نظر گرفت!

يه چيز ديگه هم هست..اونم اينه كه خيليا نميدونن بودن هرچيزي دليل داره!

نمونش همين همسايه ما كه چندتا كارگر آورده بود و داشت ستون باربر خونه رو مي كند تا جاي پارك ماشينش باز شه!

خب همه كه متخصص نيستن بخوان نظر بدن و نظرشون اجرا هم بشه!

يكي مياد ميگه اين جوي آب رو برداريم خيابون عرضش زياد شه...يا به هر دليل ديگه اي!

خب شايد اون بنده خدا ندونه كه جوي اب واسه چيه!

نميشه به حرفش گوش كرد كه!

باز هم همون بالایی که گفتم!

مشارکت به این معنی نیست نظر هر فردی اعمال بشه که میشه همون اغتشاش.

مشارکت یعنی همفکری بشه برای حل مشکل تک تک افراد به نحو مناسب!

اینو از من به عنوان یه یادگاری پیش خودت نگه دار: کی گفته که هرچی متخصص میگه درسته؟ شهرسازی جدید داره به این سمت میره که کم کم مردم خودشون محیط زندگیشون رو شکل بدن. تخصص در واقع یه ابزاره. کسی هم از فرد عادی انتظار نداره در مورد مسائل فنی نظر بده.

نخبه گرا نباشیم و اشتباهی که مدرنیسم د معماری و شهرسازی کرد را تکرار نکنیم.

ضضمن اینکه به همون دلائل بالایی که گفتم ذهنت یه کم مستبده!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 49
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چرا فکر میکنی بیان نظر هر فردی در این امر به معنای اعمال نظر حتمیه اون فرده.

تا حالا توی یه کاری از دوستات مشارکت گرفتی؟

قرار نیست حتما نظر فردی اعمال بشه.

مشارکت گیری در واقع زمینه ی تصمیم گیری رو فراهم میکنه.

مشکل ما اینه که مشارکت رو با دعوا برای نفع فردی اشتباه میگیریم.

البته تقصیری هم نداریم.

توی جامعه ای بزرگ شدیم که اصلا مفهوم مشارکت جمعی را یادمان ندادند.

باز هم همون بالایی که گفتم!

مشارکت به این معنی نیست نظر هر فردی اعمال بشه که میشه همون اغتشاش.

مشارکت یعنی همفکری بشه برای حل مشکل تک تک افراد به نحو مناسب!

اینو از من به عنوان یه یادگاری پیش خودت نگه دار: کی گفته که هرچی متخصص میگه درسته؟ شهرسازی جدید داره به این سمت میره که کم کم مردم خودشون محیط زندگیشون رو شکل بدن. تخصص در واقع یه ابزاره. کسی هم از فرد عادی انتظار نداره در مورد مسائل فنی نظر بده.

نخبه گرا نباشیم و اشتباهی که مدرنیسم د معماری و شهرسازی کرد را تکرار نکنیم.

ضضمن اینکه به همون دلائل بالایی که گفتم ذهنت یه کم مستبده!

حالا اگر ازت پرسیدن که دوست داری محله ات چه جوری باشه و مطمئن باشی که نظرت رو تاثیر میدن توی طراحی، نظر میدی؟

من بر اساس اين جمله خودت نظر دادم!

تصورم از حرفات هم اين بود كه قراره نظر هر فردي حتما اعمال بشه!

:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

نه. علاقه ای به این کار ندارم.

همینطوریش که همه مسئولیت به عهده یه ارگان با یه سلیقه تحت عنوان اداره شهرداریه شلم شورباست. چه برسه به اینکه همه بخوان توش دخالت کنن.

ضمن اینکه ساخت و ساز و تعمیرات وظیفه شهرداریه و نگهداری و استفاده بهینه وظیفه مردم.

شهرداری باید سلیقه ها رو بشناسه و با توجه به نیازها طراحی کنه نه اینکه رفع مسئولیت کنه. به نظرم این طرح به بروز بی نظمی منجر میشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

همینطوریش که همه مسئولیت به عهده یه ارگان با یه سلیقه تحت عنوان اداره شهرداریه شلم شورباست. چه برسه به اینکه همه بخوان توش دخالت کنن.

ضمن اینکه ساخت و ساز و تعمیرات وظیفه شهرداریه و نگهداری و استفاده بهینه وظیفه مردم.

شهرداری باید سلیقه ها رو بشناسه و با توجه به نیازها طراحی کنه نه اینکه رفع مسئولیت کنه. به نظرم این طرح به بروز بی نظمی منجر میشه.

الان محمدمهدي مياد ميكشتت! :ws3:

شهرسازی جدید داره به این سمت میره که کم کم مردم خودشون محیط زندگیشون رو شکل بدن.
  • Like 2
لینک به دیدگاه
الان محمدمهدي مياد ميكشتت! :ws3:

الان دیگه تعریف مردم از محیط زندگی عوض شده. محیط زندگی یه سری افراد محدود شده به اتاق خواب. یه عده دیگه رو سایر بخش های خونه هم حساسیت دارن و محیط خودشون به حساب میارن. یه عده کمتری محیط بزرگتری رو برای خودشون تعریف میکنن که محدود به پیلوت و راه پله است. دیگه کمتر کسی پیدا میشه که دم در خونش درخت بکاره یا گل بکاره و یا هر تغییراتی رو فراتر از حیطه مالکیتش انجام بده.

• Like 2
لینک به دیدگاه
الان دیگه تعریف مردم از محیط زندگی عوض شده. محیط زندگی یه سری افراد محدود شده به اتاق خواب. یه عده دیگه رو سایر بخش های خونه هم حساسیت دارن و محیط خودشون به حساب میارن. یه عده کمتری محیط بزرگتری رو برای خودشون تعریف میکنن که محدود به پیلوت و راه پله است. دیگه کمتر کسی پیدا میشه که دم در خونش درخت بکاره یا گل بکاره و یا هر تغییراتی رو فراتر از حیطه مالکیتش انجام بده.

آره خب...

شايد چون خودخواه شديم...شايد روابط اجتماعي كمتر شده...شايد منزوي شديم!

شايدم چون كسي واسه كاراي بقيه ارزش قائل نيست!

اما مثلا خود من خيلي دوس دارم محيط دور و اطافم جوري باشه كه از قدم زدن توش لذت ببرم...زندگي توش راحت باشه!

واسه همينم هرسال هم تو باغچه حياط و هم باغچه جلوي در كلي گل ميكارم :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره خب...

شايد چون خودخواه شديم...شايد روابط اجتماعي كمتر شده...شايد منزوي شديم!

شايدم چون كسي واسه كاراي بقيه ارزش قائل نيست!

اما مثلا خود من خيلي دوس دارم محيط دور و اطافم جوري باشه كه از قدم زدن توش لذت ببرم...زندگي توش راحت باشه!

واسه همينم هرسال هم تو باغچه حياط و هم باغچه جلوي در كلي گل ميكارم :ws37:

روحیه شما قابل تحسینه ولی تا این محیط در مالکیت شخص شما نباشه هیچ هزینه ای به صورت شخصی براش پرداخت نمیکنید. تا رسیدن به این نقطه راه درازی در پیش داریم.

ملت صندوق صدقه رو از جا میکنن میبرن. من به چه امیدی بیام گل کاری کنم یا یه امکانی رو با هزینه شخصی ایجاد کنم؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من بر اساس اين جمله خودت نظر دادم!

تصورم از حرفات هم اين بود كه قراره نظر هر فردي حتما اعمال بشه!

:banel_smiley_4:

نه بابا. منظورر اینه مثلا تو میگی آقا من دوست دارم جلوی خونم این شکلی باشه.

یا آقا بچه ها جای بازی توی محله ندارن.

طراح هم میاد با توجه به موازین طراحی و گفته ی سایر اهالی یه تناسبی برقرار میکنه.

نه اینکه من مثلا من دوست دارم حتما فلان کار بشه و اون کار هم حتما بشه! چون اولین کسایی که مخالفت خواهند کرد خود همون همسایه ها و اهالی دیگه خواهند بود.

• Like 2
لینک به دیدگاه

ممنون از نظرت ابوالفضل جان.:icon_gol:

ببین منظور از مشارکت بی نظمی نیست.

بلکه اعمال نظر جمعی افرادی هست که در محله ها زندگی میکنند.

قبول داری که کسایی که به تمامی مشکلات محله احاطه دارند، ساکنینش هستند؟

شهرداری تنها وقتی میتونه اینا رو شناسایی کنه که اهالی خود اون محل بهش گفته باشند.

ضمن اینکه اگر افراد توی محله ی خودشون مشارکت داشته باشند ، نسبت به اون محله حس تعلق بیشتری پیدا میکنند و حس محلی بودن افزایش پیدا میکنه. همکاری جمعی افراد توی یک محله باعث تقویت حس همسایگی میشه.

ضمن اینکه هدف اینه که مردم توی فضاهای شهری همونقدر احساس راحتی بکنن که توی خونشون میکنند.

الان دیگه دوره ی دولت محلی به عنوان تصمیم گیر تموم شد. بلکه دوره ی دولت محلی به عنوان همکار با مردم ، آغاز شده.

• Like 2
لینک به دیدگاه
روحیه شما قابل تحسینه ولی تا این محیط در مالکیت شخص شما نباشه هیچ هزینه ای به صورت شخصی براش پرداخت نمیکنید. تا رسیدن به این نقطه راه درازی در پیش داریم.

ملت صندوق صدقه رو از جا میکنن میبرن. من به چه امیدی بیام گل کاری کنم یا یه امکانی رو با هزینه شخصی ایجاد کنم؟

چرا من از اينكارا خيلي انجام دادم...البته نميخوام بگم فقط من...خيليارو ميشناسم كه واسه محيط شهرشون هزينه مي كنن!

البته هزينه سنگين نه...در حد كمك به كارهاي بزرگ و يا انجام كارهاي كوچيك!

نه بابا. منظورر اینه مثلا تو میگی آقا من دوست دارم جلوی خونم این شکلی باشه.

یا آقا بچه ها جای بازی توی محله ندارن.

طراح هم میاد با توجه به موازین طراحی و گفته ی سایر اهالی یه تناسبی برقرار میکنه.

نه اینکه من مثلا من دوست دارم حتما فلان کار بشه و اون کار هم حتما بشه! چون اولین کسایی که مخالفت خواهند کرد خود همون همسایه ها و اهالی دیگه خواهند بود.

خو من برداشتم اشتباه بود!

حرفمم دقيقا هميني بود كه خودت داري ميگي...!

you want to...!!!!!:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...