رفتن به مطلب

آیا شما مشارکت میکنید؟

Neutron

ارسال های توصیه شده

سلام.

این یک پرسش عمومی است.

فرض بکنید شهرداری شهرتان قصد دارد محله ی شما را مناسب سازی کند و رویکرد این مناسب سازی، مشارکت محلی است.

یعنی شهرداری میخواهد در مناسب سازی محله تان، کوچه تان و... از شما و همسایگانتان کمک بگیرد و میزان دخالت در این امر را در مراحل مختلف طراحی ، اجرا و مدیریت برعهده ی خودتان گذاشته است.

---> شما چقدر خودتان را در این امر دخیل میدونید و چقدر برای خود حق دخالت در محیط محله تان قائل هستید؟

اگر مثال بزنید ممنون میشم. مثلا بگید من در فلان قسمت کمک خواهم کرد. یا من اصلا کمک نخواهم کرد.

اگر مثال بیاورید که عالی است!

ممنون.:icon_gol:

dialogue.jpg

• Like 18
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 49
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آره من دوست دارم تو همچین طرحی مشارکت کنم...تو قسمت طراحی.

البته بستگی به این داره که اصلا هدفشون از این طرح چیه و می خوان کدوم نقص یا کمبودهای محله رو برطرف بکنن.

• Like 5
لینک به دیدگاه

من چون رشتم ربطي به اين چيزا نداره سعي مي كنم خيلي تو طراحي و تغييرات دخالت نكنم...

فقط نظراتي كه حس مي كنم ممكنه به درد بخوره رو ميگم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی چی؟ یعنی من بگم مثلا تو گلکاری باغچه های کنار پیاده رو همکاری میکنم بعد برن برام بیل و گل بیارن بگن بکار منم بکارم؟

بله!

یکی از کارای که میتونی انجام بدی دقیقا همینه! یکی از مشارکت گیری های خوب هم هست توی مشارکت محلی.

کاشتن گل و گیاه توسط اهالی. حتی میتونه سلیقه ی خودت باشه!

آیا حاضری این کار رو انجام بدی؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
آره من دوست دارم تو همچین طرحی مشارکت کنم...تو قسمت طراحی.

البته بستگی به این داره که اصلا هدفشون از این طرح چیه و می خوان کدوم نقص یا کمبودهای محله رو برطرف بکنن.

این خیلی خوبه. متناسب با رشته ات کمک میکنی.

• Like 1
لینک به دیدگاه
بله!

یکی از کارای که میتونی انجام بدی دقیقا همینه! یکی از مشارکت گیری های خوب هم هست توی مشارکت محلی.

منم از اينكارا دوس دارم!!!

تراكتورم ميارم همه جا رو شخم ميزنم :ws3:

لینک به دیدگاه
من چون رشتم ربطي به اين چيزا نداره سعي مي كنم خيلي تو طراحي و تغييرات دخالت نكنم...

فقط نظراتي كه حس مي كنم ممكنه به درد بخوره رو ميگم...

درسته رشته ات شاید ربطی نداشته باشه. اما اونجا که زندگی میکنی که! هیچ ایرادی نداره در مورد طراحی هم نظر بدی.

حالا اگر ازت پرسیدن که دوست داری محله ات چه جوری باشه و مظمئن باشی که نظرت رو تاثیر میدن توی طراحی، نظر میدی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
بله!

من حاضرم

ولی تا حالا نکردم این کارو .. حالا بیام بکنم و درست نکارم و خراب بشه و بعد از چند وقت اینا از بین برن و بیت المال :ws3: حیف و میل بشه کی جواب میده؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
درسته رشته ات شاید ربطی نداشته باشه. اما اونجا که زندگی میکنی که! هیچ ایرادی نداره در مورد طراحی هم نظر بدی.

حالا اگر ازت پرسیدن که دوست داری محله ات چه جوری باشه و مظمئن باشی که نظرت رو تاثیر میدن توی طراحی، نظر میدی؟

آره خب!!

اتفاقا الان واسه بهتر شدن وضعيت تو محل خودمون خيلي خيلي خيلي نظر دارم!

• Like 1
لینک به دیدگاه
من حاضرم

ولی تا حالا نکردم این کارو .. حالا بیام بکنم و درست نکارم و خراب بشه و بعد از چند وقت اینا از بین برن و بیت المال :ws3: حیف و میل بشه کی جواب میده؟

مهمترین چیز توی مشارکت محلی ایجاد حس تعلق به محل زندگیه.

یعنی وقتی تو بدونی که این گلا و درختا رو خودت کاشتی بیشتر حواست بهشه و به این میگن مدیریت پایدار. یعنی مدیریتی که از دل مردمی که توی محله ذی النفع هستند ایجاد میشه.

چهارتا گل و بوته خراب بشه بهتره تا اینکه یه محله داشته باشیم مردمش نسبت بهش بیگانه باشن!

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره خب!!

اتفاقا الان واسه بهتر شدن وضعيت تو محل خودمون خيلي خيلي خيلي نظر دارم!

خب حاضری وقت بذاری واقعا؟

بهت بگن بیا نظر بده. وقت میذاری؟ پولی نیست توشا! :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب حاضری وقت بذاری واقعا؟

بهت بگن بیا نظر بده. وقت میذاری؟ پولی نیست توشا! :ws3:

خب آره...

وقتي كاري كه مي كنم فايده اي داشته باشه...چرا انجام ندم؟

رضايت خاطر مهم تر پول است...دينگ دينگ!:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
کاشکی یه همچین طرحی واقعا برگزار بشه :banel_smiley_4:

متاسفانه توی ایران هم مردم و هم دولت های محلی با مفهومی به نام مشارکت بیگانه ان!

موضوع پایان نامه من تقریبا در مورد همین موضوعه.

میخوام ببینم بچه های انجمن به خصوص نسل جدید چقدر به مشارکت مایلن.

• Like 3
لینک به دیدگاه
متاسفانه توی ایران هم مردم و هم دولت های محلی با مفهومی به نام مشارکت بیگانه ان!

موضوع پایان نامه من تقریبا در مورد همین موضوعه.

میخوام ببینم بچه های انجمن به خصوص نسل جدید چقدر به مشارکت مایلن.

منکه واقعا دوست دارم.حتی اگه پولی توش نباشه، اما این خیلی قشنگه که برای بهتر شدن هر محله ای، از مردم همون محله همیاری و کمک بخوان

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...