رفتن به مطلب

نسل ما!!

mohammad 87 سبز

ارسال های توصیه شده

:ws28::ws28:فکر کردم فقط مشکل منه!!

مامانم همیشه سرم غر می زنه به خاطر این کار.می گه وقتی چیزی نمیخوای چرا درو الکی باز می کنی آخه .می گم نه شاید یه چیزی پیداشد حالا:ws28:

• Like 8
لینک به دیدگاه

دیگه اینجوری هم نیست !!!!!

اون پلنگ صورتی بود که تا گرسنه میشد،در یخچال خالی را باز میکرد.

البته چون لحظه ای باد خنک از جانب یخچال به سمت شما وزان میشه،لذت میده در را باز کردن و بستن.

• Like 7
لینک به دیدگاه

البته چون لحظه ای باد خنک از جانب یخچال به سمت شما وزان میشه،لذت میده در را باز کردن و بستن.

اره موافقم....بخصوص تو اوج گرما من فقط میرم دره فریزرو باز میکنم تا خنک شم:4chsmu1:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حالا راه درمانش چیه؟؟؟؟ آخه کاملا غیر ارادی هم صورت میگیره این کار....:banel_smiley_4:

فک کنم این یه نیرو محرکیه که ما از اتاقمون بیایم بیرون! :w127:

• Like 3
لینک به دیدگاه
فک کنم این یه نیرو محرکیه که ما از اتاقمون بیایم بیرون! :w127:

دقیقااااا ..مخصوصا وقتی از درس و پروژه خسته می شم، الکی میام در یخچال رو باز می کنم بعد دوباره می رم تو اتاقم.مامانم می گه چیزی می خوای؟؟ می گم نه .بعد اینجوری نگام می کنه :w58::ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اسی یخچال که خالی نیست کلیم چیز توشه :ws3:منتها ما اول درشو باز میکنیم بعد فکر میکنیم ببینیم اصلا گرسنه هستیم! یا حالا با دیدن محتویات یخچال گرسنه میشیم یا نه! بعد چند دقیقه که میفهمیم گرسنه نیستیم درشو میبندیم و میریم :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
وای....یعنی منم کرم دارم؟!!!:icon_pf (34): :ws3: :smiley (18):

خدا کنه کرم داشته باشی،بعضیها مار دارند و 24 ساعت طرف یخچال... :icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

نسل ما کرم یخچال دارد؛ در یخچال را باز میکند؛ مدتها روبروی آن می ایستد چیزی نمیخورد در یخچال را می بندد

:banel_smiley_4:

اين نوع كرم اخيرا كشف شده ؟:ws3:تاريخ ثبت و مخترعش ؟:ws52:

طفلي يخچال اتاقمون تو خوابگاه :ws28::ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...