رفتن به مطلب

چرا چشم چرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shahdokht.parsa

ارسال های توصیه شده

این شخص کی هست؟:ws52:

داستان هایی تو شهر پخش شده که حتا میتونه ذهنت رو بخونه و همونجا افکارتو ببره بندازه جلو سگ، حتا حرف زدن از او لرزه بر اندامم میاندازد!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 200
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این همه ما چراندیم، هیچ چیز نه به ما اضافه شد نه از طرف مقابل کم، بگذار او هم بچراند که کاری بس عبث و بیهوده است.

پس حداقل خدا رو شکر قبول داری کاری عبث و بیهوده استتتتتتتتتت

اولش یه جوری با افتخار از چرایی این قضیه حرف زدی من خودم کم کم داشت باورم میشد

کار خوبیه !:ws2::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
داری !!!!!!!!! :banel_smiley_4:

من دارم با انگشت، ماه را نشان میدهم،کودک بازیگوش ما نوک انگشت ما را میبیند. :ws21:

آخه هرچی از سره انگشت شما میرم دورتر و درراستاش نگاه میکنم نمیبینم ماه رو اگر یکم از مشخصات ماه رو بهم بگید سریع تر پیداش میکنم:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
داستان هایی تو شهر پخش شده که حتا میتونه ذهنت رو بخونه و همونجا افکارتو ببره بندازه جلو سگ، حتا حرف زدن از او لرزه بر اندامم میاندازد!

واقعا پس معرفیش کن ترس نداره دیگه وقتی نگفته افکارتونو میندازه جلوی سگ پس اگر بگید ترسش کمتر:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نظر من افرادی که این کار رو انجام می دن فوق العاده آدمای بی شخصیتی هستن که باعث می شن با اون نگاه های چندش آورشون یه خانوم رو تا جایی معذب کنن که حتی به خودش هم شک کنه

من نمی دونم ماهواره از یه طرف ، نت از طرف دیگه ، فیلم ها و عکس های ...... همه و همه در اختیارشون هست حتی گاهی افرادی چندین دوست دختر یا حتی متاهل هستن اما باز هم اشتهای سیری ناپذیرشون نمی گذاره که یه دختر بدون نگاه های منفورشون از دستشون قصر در بره

من به شخصه این قدر با این نگاه های تهوع آور بدرقه شدم که یکی از دلایلی که از مرد جماعت بیزار شدم همین اعمال و رفتار ناشایسته شونه

ممنون از استارتر :icon_gol:

امیدوارم آقایون دلایل قانع کننده ای بدن که حداقل بحث به نتیجه ای برسه و ما هم متوجه بشیم که مشکل از ماست یا این افرادی که از نظر من مشکل روانی دارن

.

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من افرادی که این کار رو انجام می دن فوق العاده آدمای بی شخصیتی هستن که باعث می شن با اون نگاه های چندش آورشون یه خانوم رو تا جایی معضب کنن که حتی به خودش هم شک کنه

من نمی دونم ماهواره از یه طرف ، نت از طرف دیگه ، فیلم ها و عکس های ...... همه و همه در اختیارشون هست حتی گاهی افرادی چندین دوست دختر یا حتی متاهل هستن اما باز هم اشتهای سیری ناپذیرشون نمی گذاره که یه دختر بدون نگاه های منفورشون از دستشون قصر در بره

من به شخصه این قدر با این نگاه های تهوع آور بدرقه شدم که یکی از دلایلی که از مرد جماعت بیزار شدم همین اعمال و رفتار ناشایسته شونه

امیدوارم آقایون دلایل قانع کننده ای بدن که حداقل بحث به نتیجه ای برسه و ما هم متوجه بشیم که مشکل از ماست یا این افرادی که از نظر من مشکل روانی دارن

.

هنوز که دلیلی نگفتن ما هم بدونیم چکار باید بکنیم:shame:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هنوز که دلیلی نگفتن ما هم بدونیم چکار باید بکنیم:shame:

الله جمیل و یحب الجمال....... الله زیباست و زیبایی را دوست دارد.

حتما اون مومن یا کافر یا هر جنبنده دیگری که نگاه میکند،به دنبال زیبایی خاصی میگردد.

• Like 3
لینک به دیدگاه
الله جمیل و یحب الجمال....... الله زیباست و زیبایی را دوست دارد.

حتما اون مومن یا کافر یا هر جنبنده دیگری که نگاه میکند،به دنبال زیبایی خاصی میگردد.

مشکل فقط اون زیبایها نیست که

طرف چی بگم آخه .......... زشت و زیبا سرش نمیشه که:icon_pf (34): خوش اندام و بد اندام براش فرقی نمیکنه ......... من همون زیبایی خاص و نمیفهمم چی هست آخه؟:banel_smiley_4::ws52:

دقیقا مثل یه گوسفند رفتار میکنه :w74: کوچک و بزرگ ......محرم و نامحرم........زشت و زیبا.....چاق و لاغر.....باحجاب و بی حجاب......وووووو کلا به هیچ کسی رحم نمیکنه آخه:shame:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مشکل فقط اون زیبایها نیست که

طرف چی بگم آخه .......... زشت و زیبا سرش نمیشه که:icon_pf (34): خوش اندام و بد اندام براش فرقی نمیکنه ......... من همون زیبایی خاص و نمیفهمم چی هست آخه؟:banel_smiley_4::ws52:

دیگه شعار نده،خودت هم میدونی اونیکه چشم چرانی میکنه بیشتر دنبال چه تیپ هایی میگرده.

مثلا کسی نمیاد زن افغانی با روبنده را دید بزنه،اما خیلی ها دوست دارند آنجلینا جولی را دید بزنند.

اون زیبایی خاص هم شما متوجه نمیشی،برای بار هزارم به خاطر جنسیتت. :banel_smiley_4:

به قول وحشی بافقی:

تو مو بینی و مجنون پیچش مو

تو ابرو،او اشارت ها ابرو.....

• Like 2
لینک به دیدگاه
دیگه شعار نده،خودت هم میدونی اونیکه چشم چرانی میکنه بیشتر دنبال چه تیپ هایی میگرده.

مثلا کسی نمیاد زن افغانی با روبنده را دید بزنه،اما خیلی ها دوست دارند آنجلینا جولی را دید بزنند.

اون زیبایی خاص هم شما متوجه نمیشی،برای بار هزارم به خاطر جنسیتت. :banel_smiley_4:

به قول وحشی بافقی:

تو مو بینی و مجنون پیچش مو

تو ابرو،او اشارت ها ابرو.....

نه من آدم سراغ دارم که همینجوری هست متأسفانه

من حرفی ندارم طرف یکی مثل آنجلینا جونم و دید بزنه اشکالی نداره ولی واقعا هستند کسایی که دقیقا همینجوری هستند که گفتم حالا دیگه میله خودته باورکنی یا نکنی:banel_smiley_4:

تازه شده 3بار نه هزار بار

البته من جنسیتم مثل شما بود بازم زیبایی خاص و درک نمیکردم (فکرکنم البته):shame:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب به نظر من نگاه کردن به جنس مخالف و مخصوصا اگه تیپ یا شکل خاصی داشته باشه طبیعیه و خب فکر میکنم 90 درصد مردم این واسشون روشنه

اما مشکل اینه که بعضیا با نگاهشون ادمو قورت میدن

این دیگه خیلی زشته

به قول یه دختر خوبی یه نگاه حلاله اما اگه بیشتر بشه و به قصد لذت درست نیست !

کسی که خیلی تیپ خاصی میزنه خب دنبال همچین نگاهی هم میگرده اما واقعا یه دختر یا پسر متین رو اینجوری نگاه کردن زشته و دون شخصیت انسانه

به نظر من تنها راه مقابله بی اهمیتی و نادیده گرفتنه این افراده

یعنی حتی یه نگاه هم بهشون نکنیم

حتی به قول دخترا یه ایشششش هم نگیم

اگه این تو تمام افراد انجام بشه فک میکنم بفهمن که چقدر منفورن و کسی براشون اهمیتی قائل نمیشه

کلاسم دیر شد چرا دیر بهم خبر دادی ؟ :brodkavelarg:

• Like 7
لینک به دیدگاه

این موضوع فقط واسه آقایون نیست و تا دلتون بخواد خانومای چشم چرون دیدم. بیشتر از نود درصد خانومای چشم چرون خانومای چادری و مثلا با حجاب بودن. انقدر سنگینی نگاه این نوع خانوم های رو آدم تاثیر میذاره که کم مونده آدم واسته جوابشونو بده و بگه آدم ندیدین؟ طرف تو اتوبوس نشسته و چسبیده به شیشه و آدمو قورت میده با نگاهش و وقتی اتوبوس حرکت هم میکنه طرف برمیگرده.

باید سوال پرسید که واقعا به آدمای چشم چرون چی میرسه؟؟!

(البته بعضی ها همونطور که گفتین مشکل روانی دارنا، یه مرده رو من دیدم تو خیابون که وقتی خانوما رو میبینه علاوه بر چشم چرانی _ بیشتر چشم دوانی تا چشم چرانی_ چند بار هم چشمک میزنه و رد میشه!!!)

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظر من افرادی که این کار رو انجام می دن فوق العاده آدمای بی شخصیتی هستن که باعث می شن با اون نگاه های چندش آورشون یه خانوم رو تا جایی معذب کنن که حتی به خودش هم شک کنه

.

باز منو مجبور کردید جواب بدم با اینکه کلاسم دیر شده !

ببینید مشکل 2 طرفس من فکر میکنم

البته تا حد زیادی از طرف کسی که به این شکل نگاه میکنه

به نظر من یه دختر و یا یه پسر برای اینکه اینجوری بهش نگاه نشه باید جلب توجه خاص نکنه

نمیگم خوشتیپ نباشه یا ارایش نکنه

اما ضایع هم نباشه دیگه

اما راه حل به نظر من نوعی همینیه که در پست قبل گفتم

• Like 3
لینک به دیدگاه

طبق معمول اکثرا اومدن گفتن چه کار بدی واه واه واه :banel_smiley_4:

بنده به عنوان یک پسر وقتی یک دختر زیبا میبینم جذب زیباییش میشم و خوشم میاد نگاهش کنم ، درست مثل دیدن یک منظره زیبا ، چشم چرانی اکثراً جنبه تحریک جنسی نداره (مگه اینکه دیگه طرف خیلی تو کف باشه)

من اگه تو موقعیتی باشم که اگه به دختری نگاه کنم خودش ببینه و موجب ناراحتیش بشه این کار رو نمیکنم اما اگه بفهمم اذیتش نمیکنم نگاش میکنم:whistle:

یک امر کاملا طبیعی هست که دختر خانما خودشونو جذاب میکنن برای جلب توجه پسر ها و توجه من هم جلب میشه ، اگه طرف رو اذیت نکنه ، و اگه شورش رو در نیاری (مثل عکسای استارت ) کار بدی نیست:w16:

مثل اینه که یه بوی خوب داره میاد و تو میپرسی چرا بوش میکنی!

• Like 10
لینک به دیدگاه

افرادی که فکر و زکرشون دید زدنه!چند دسته هستن ادمایی که زن و بچه دارن غیرتی هستن زن رو اسر چهار دیواری کردن ولی خودشون هر جنبنده مانتو پوشی رو!دید میزنه گناهش رو هم میندازه گردن اونطرف اخه چه کنه!گناه کرده مونث به دنیا اومده واقعا این تفکر که طرف اناث!مورد ستم قرار بگیرن ظلم خلاف عقله دور از انصافه!محدودیت های مملکت قانع نبودن!زیاده خواهی فرهنگ غلط همشون دخیل هستن یه مشکلیه که نمیشه چاره براش یافت!چون افت همه این بلاها!از محدودیته محدودیت اونی که معصومترین نجیبترین خصلت رو هم داره در وهله ی اول انسان است انسان!

• Like 3
لینک به دیدگاه

شاید زیاده رویش به خاطر محدودیت باشه و کسی که فکر و ذکرش این هست مشکل داشته باشه ، ولی در حد نرمال طبیعی هست ، همه جای دنیا هم هست ، زشت هم نیست چون طبیعی هست ، تابوش نکنین :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
طبق معمول اکثرا اومدن گفتن چه کار بدی واه واه واه :banel_smiley_4:

بنده به عنوان یک پسر وقتی یک دختر زیبا میبینم جذب زیباییش میشم و خوشم میاد نگاهش کنم

چشم چرانی فرق داره با زیبایی دوستی و تحسین زیبایی.

کسیکه چشم چرانی میکنه،معمولا یک آرزوی دیگری هم پشت آن چشم چرانیش میکنه و اون آرزو هیچ ربطی یه زیبایی ندارد ...... :banel_smiley_4:

• Like 10
لینک به دیدگاه
چشم چرانی فرق داره با زیبایی دوستی و تحسین زیبایی.

کسیکه چشم چرانی میکنه،معمولا یک آرزوی دیگری هم پشت آن چشم چرانیش میکنه و اون آرزو هیچ ربطی یه زیبایی ندارد ...... :banel_smiley_4:

من نمیدونم دیگه من دختر خوشگل ببینم اگه اذیتش نکنم نگاش میکنم نمیدونم این چشم چرانیه یا زیبایی دوستی فرق اینارم نمیدونم:banel_smiley_4:

ممطمئن هم هستم شما و همه هم این کار رو میکنین ، شما پشت یک شیشه رفلکس هستین و یک دختر خیلی خوشگل از اونور شیشه داره میره و شما رو نمیبینه، نگاش نمیکنین؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
من نمیدونم دیگه من دختر خوشگل ببینم اگه اذیتش نکنم نگاش میکنم نمیدونم این چشم چرانیه یا زیبایی دوستی فرق اینارم نمیدونم

ممطمئن هم هستم شما و همه هم این کار رو میکنین ، یعنی شما پشت یک شیشه رفلکس باشین و یک دختر خیلی خوشگل از اونور شیشه داره میره و شما رو نمیبینه نگاش نمیکنین؟

خوب پس مطمئن نباشین.

مسلما کسی اگر آدم زیبایی ببینی،بهش نگاه میکنه،اما دلیل نداره بهش خیره بشم و از بالا تا پایین را رصد کنم.

به این میگن چشم چرانی،یعنی رصد همه جانبه به قصد لذت جنــسی.

وگرنه هرکسی یک چهره زیبایی را ببینه ممکنه بهش برای مدتی خیره بشه،اما دلیلی بر ادامه رصد نیست.

• Like 11
لینک به دیدگاه

امروز تو مترو خیلی با حال بود

من تو مترو تا حالا کلی اتفاق برام افتاده !

صادقیه که سوار شدم ( حیف که نمیتونم ببینمتون دقیقا شرح بدم چطوری ! ) ولی 50 درصد مردایی که وارد شدند صورتشون اینور بود سمت زنونه !!!!!!!!!!

بنده هم در کمال پر رویی چون نزدیک بودم بین مرز دو واگن گفتم آقایون دیدنی ها نیست که اینورو میبینید ....

دلم میسوزه برای بعضی مردایی که واقعا از هر نظر این چیزا رو مراعات میکنند و بسیار با شخصیتند و بین اون آدما در رفتو آمدند ....

چشم چرونی هم فقط مخصوص مردا نیست بعضی دخترا هم متاسفانه انقدر بد نگاه میکنند مردا رو من بدم میاد و حالم بد میشه !

واقعا جدایی از انسانیته این رفتارا .........

• Like 10
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...