shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ دیروز شیطان را دیدم نشسته بر بساط صبحانه و آرام لقمه برمیداشت ... گفتم : ظهر شده، هنوز بساط کار خود را پهن نکرده ای؟ بنی آدم نصف روز خود را بی تو گذرانده اند ... شیطان گفت : خود را بازنشسته کرده ام. پیش از موعد! گفتم : ... به راه عدل و انصاف بازگشته ای یا سنگ بندگی خدا به سینه می زنی؟ گفت : من دیگر آن شیطان توانای سابق نیستم. دیدم انسانها، آنچه را من شبانه به ده ها وسوسه پنهانی انجام میدادم، روزانه به صدها دسیسه آشکارا انجام میدهند. اینان را به شیطان چه نیاز است؟ شیطان در حالی که بساط خود را برمیچید تا در کناری آرام بخوابد، زیر لب گفت: آن روز که خداوند گفت بر آدم و نسل او سجده کن، نمیدانستم که نسل او در زشتی و دروغ و خیانت، تا کجا میتواند فرا رود، و گرنه در برابر آدم به سجده می رفتم و میگفتم که : همانا تو خود پدر منی. 20 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ روزگاریست شیطان فریاد میزند: آدم پیدا کنید،سجده خواهم کرد..... 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ بابا اینقدر گول این شیطان را نخورید،شیطان جاسوس و حقوق بگیره. بارها الله تبارک و تعالی فرموده است: من هر کس را بخواهم هدایت میکنم و هرکس را بخواهم گمراه میسازم. حالا گمراهی به چه وسیله ای و با کمک چه کسی؟ جز شخص شیطان؟ این شیطان از اول واسه ما فیلم بازی میکرد ناکث.. 17 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ من ميتوانم خوب، بد، خائن، وفادار، فرشتهخو يا شيطان صفت باشم. من ميتوانم تو را دوست داشته يا ازتو متنفر باشم. من ميتوانم سکوت کنم، نادان و يا دانا باشم. چرا که من يک انسانم و اينها صفات انسانى است.(گاندی) 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ بابا اینقدر گول این شیطان را نخورید،شیطان جاسوس و حقوق بگیره. بارها الله تبارک و تعالی فرموده است: من هر کس را بخواهم هدایت میکنم و هرکس را بخواهم گمراه میسازم. حالا گمراهی به چه وسیله ای و با کمک چه کسی؟ جز شخص شیطان؟ این شیطان از اول واسه ما فیلم بازی میکرد ناکث.. اسی جان مشکل اینه شیطان پیش ما آدما کم آورده 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ اسی جان مشکل اینه شیطان پیش ما آدما کم آورده پس باید دلداریش بدیم بنده خدارو..... شیطان سیخی چنده بابا،حالا یکی یه چیزی گفته،آدم ها خودشون عوضیند میندازن گردن موجودات توهمی... 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ کاش میشد یک دم ماند و نرفت و نفسی تازه کرد خسته ام از این همه جنگ و ستیز و قهرو نفاق بالی میخواهم تا به من قدرت پرواز دهد گریزی و چارهای کو دری، پنجره ای...... فانوسم به دست هنوز باید گشت نیست انسان را میگویم نگرد نیست 5 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ كلا ما در دنياي خود مقصر كم نداريم .مثال يه قاتل بعد از جرم ميگه وسوسه شدم دسته خودم نبود انگار يكي بهم ميگفت بكن اين كارو .حالا بعضي ها جلوي دوربين براي مصلحت يه قشر هم خارج شدن خودشونو ميندازن گردنش 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی بهار جان :flowerysmile: شیطان چیزی نیست جز نفس خبیث خود ما انسانها ، انسانهایی که سالهاست وجدان خودشونو به هیچ فروختند ... 8 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ شیطان همون خود ما هستیم..عادت کردیم وقنی کاری انجام میدیم که عذاب وجدان میگیریم یا دیگران بد میدونن میندازیم گردن شیطان... 5 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی بهار جان :flowerysmile:شیطان چیزی نیست جز نفس خبیث خود ما انسانها ، انسانهایی که سالهاست وجدان خودشونو به هیچ فروختند ... نه شیطان وجود خارجی داره از جنس جن هست و الان مدتیه که داره به جهان حکومت میکنه.............البته نه همه جهان حکومت واقعی...... به نفسها نه ......... به جهان......... مستقیم به خودنفسها زیادکاری نداره ........ توضیحی هم ندارم که بگم:62izy85: 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ نه شیطان وجود خارجی داره از جنس جن هست و الان مدتیه که داره به جهان حکومت میکنه.............البته نه همه جهانحکومت واقعی...... به نفسها نه ......... به جهان......... مستقیم به خودنفسها زیادکاری نداره ........ توضیحی هم ندارم که بگم:62izy85: عجب دیپلماسی پیشرفته ای داره... 5 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ عجب دیپلماسی پیشرفته ای داره... :62izy85::62izy85::62izy85: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ تو قرآن اومده شیطان قسم خورده یک لحظه فرزندان آدمو به حال خودشون نزاره و همیشه باعث فریب انسان بشه اما صحبت من اینه ما انسانها با این همه جنگ و غارت و کلاه برداری و ................ رو یشیطان و سفید کردیم تنها گناه شیطان تعظیم نکردن به انسان بود شاید هم میدونست که جنس انسان چیه پس ما از شیطان خیلی بدتریم 3 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ اما صحبت من اینه ما انسانها با این همه جنگ و غارت و کلاه برداری و ................ رو یشیطان و سفید کردیمتنها گناه شیطان تعظیم نکردن به انسان بود شاید هم میدونست که جنس انسان چیه پس ما از شیطان خیلی بدتریم یعنی شیطان میدونست و خدا نمی دونست!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی شیطان میدونست و خدا نمی دونست!!!!!!!!!!! یه وقتایی فکر میکنم خدا هم انگشت تعجب به دهان گرفته از این مخلوقش 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ چه کسی شیطان را گول زد؟ گول زدنی نبوده،طرف فیلم بازی کرده واسه فرشته ها که واسه اخراجش بامبول در نیارند و اعتراض کنند. بعد که اخراج شد،پشت پرده نقشه ریخته با خالقش که آدم ها را چطور گمراه کنیم !!!!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده