کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ یه چند هفته ست که خیلی احساس تنبلی می کنم و این هفته آخر هم دیگه دارم از پا در میام.چرا؟همیشه فکر میکردم کمی تنبلم،اما حالا دقیقا حساب کردم و متوجه شدم که خیلی کار میکنم. ببینید ما تو ایران 72میلیون جمعیت داریم که 13میلیون اینها بازنشسته هستند.پس میمونه 59میلیون نفر.از این تعداد،24میلیون دانش آموز و دانشجو هستند.یعنی برای انجام کارا فقط35میلیون نفر میمونن. تعداد 10میلیون نفر هم توی ادارات دولتی شاغلن که خب عملا کاری انجام نمیدن. پس برا پیش بردن کارا فقط 25میلیون نفر باقی می مونن. ازاین 25میلیون نفر هم 4میلیون نفر آخوند و ملا و سانسورچی اینترنت و نماینده مجلس هستند... پس فقط 21میلیون باقی می مونه و اگه بدونیم که 17میلیون آدم جویای کار داریم،معنیش این خواهد بود که کل کارهای مملکت رو 4میلیون نفر دارن انجام میدن. اما حدود 2میلیون نفر هم نیروهای مسلح داریم و این یعنی 2میلیون نفر نیروی کار باقی می مونن. از بین این 2میلیون،900646نفر عضوپلیس و وزارت اطلاعات هستن. پس کلا می مونیم 1003531نفر. حالا این وسط 876649نفر بیمار داریم که قدرت کار ندارن و بار کارای کشور افتاده رو دوش 200806نفر. فراموش کردم که بگم ما 186806نفر هم ممنوع القلم،ممنوع التصویر،ممنوع الصدا و دیگر انواع زندانی داریم . پس کل کارای کشور افتاده رو دوش 14نفر. از این 14تا،12تاشون عضو شورای نگهبان هستن. پس نتیجه میگیریم که کل کارای کشور رو من و تو باید انجام بدیم.تو هم که نشستی داری ایمیل می خونی !!!!! 26 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ اگه وقت داری پستت رو ویرایش کن از اول فونتاشو تنظیم کن من یه جمله رو هم نتونستم بخونم ویرایش شد 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ این ایمیل رو امروز دیدم جدا از پایان طنزش بیراه هم نگفته 3 لینک به دیدگاه
زیباخانوم 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ این حساب کتابش غلطه یا رشته ش علوم تجربی بوده با حساب کتابایی که من کردم حدود 1000 نفر نویسنده لایی کشیده 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ یه چند هفته ست که خیلی احساس تنبلی می کنم و این هفته آخر هم دیگه دارم از پا در میام. من الان یکماه هست این حس رو دارم ولی دلیلش رو نمیدونستم 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ یه چند هفته ست که خیلی احساس تنبلی می کنم و این هفته آخر هم دیگه دارم از پا در میام.من الان یکماه هست این حس رو دارم ولی دلیلش رو نمیدونستم :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ :persiana__hahaha: خنده نداره دختر،گریه داره:ws44: من واقعا خستم 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ این طنز بود دیگه درسته ؟ تا حدودی تا اونجایی که من می دونم این بخش درسته ما تو ایران 72میلیون جمعیت داریم که 13میلیون اینها بازنشسته هستند.پس میمونه 59میلیون نفر.از این تعداد،24میلیون دانش آموز و دانشجو هستند.یعنی برای انجام کارا فقط35میلیون نفر میمونن. تعداد 10میلیون نفر هم توی ادارات دولتی شاغلن که خب عملا کاری انجام نمیدن. پس برا پیش بردن کارا فقط 25میلیون نفر باقی می مونن. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خب توهم که داری ایمیل میفرسی و منم که بخونم پس اشکالی پیش نمیاد 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ این طنز بود دیگه درسته ؟ آری،اما طنزی بود عمیق،واسه من که خیلی مفید بود. 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ البته معتادا و الکلی و اینا رم که روش بگذارید ، در نتیجه از خارج برامون کار میکنن .. 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ پس نتیجه میگیریم که کل کارای کشور رو من و تو باید انجام بدیم.!تو هم که نشستی داری ایمیل می خونی !!!! قرمزرو با کی بودی؟ 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ قرمزرو با کی بودی؟ با توئه ديگه...بي مسئوليت :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ تا دیروز همش احساس خستگی می کرد نشستم گفتم بذار ببینم من دارم چیکار می کنم که به هیچ کار نمی رسم و همش خستم بعد کلی فکر و نوشتن برنامه روزانه فهمیدم که تنها یک کاره مفید انجام می دادم که اونم چندان وقت گیر نبوده:icon_pf (34): دیشب نخوابیدم برنامه ام رو عوض کردم حالا اوضاع بهتر شد گفتم به شما هم بگم بلکه شما هم به درد من دچار شده باشید 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ کافر همه را به کیش خود پندارد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده