Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ برو گیر بیاروگرنه اخراجی بشین بینیم باوووو:w00: اینجا مال خودمه تو میخوای منو اخراج کنی!!!؟؟ تو google erth هم نی!!؟؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ اونجا هس میگم چرا توی نوکیا نی ایشششششش 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ اونجا هسمیگم چرا توی نوکیا نی ایشششششش خلی امین به خدا!!! منو مچل کردی!!؟؟:w00: ایشششششششششششششششششششش از همون استفاده کن خوووووووووووووو به تو چه ک چرا تو نوکیا نی!!؟؟ سفارش دادم قراره بیارن!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ خلی امین به خدا!!!منو مچل کردی!!؟؟:w00: ایشششششششششششششششششششش از همون استفاده کن خوووووووووووووو به تو چه ک چرا تو نوکیا نی!!؟؟ سفارش دادم قراره بیارن!! چه مدیر بی سواتی هستی اصلنم بلت نیستی 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ چه مدیر بی سواتی هستیاصلنم بلت نیستی امین کتک میدونی چیهههههههه!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ دلت که نیخواد!!؟؟ پس برو رو سایلنت 1 لینک به دیدگاه
rojnay 181 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ سلام ببخشید در این تالار چرا دو بخش اخبار وجود دارد؟ http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=157 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ سلامببخشید در این تالار چرا دو بخش اخبار وجود دارد؟ http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=157 سلام اشتباه لپی شده حتما در اسرع وقت پاک میشه 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ ضمن درود و خسته نباشید خدمت مدیر محترم تالار تلفن همراه چرا فقط از آندروید برنامه میذارید؟ به فکر ما سنتی کارها هم باشید برنامه های جاوا هم بگذارید لطفا 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ ضمن درود و خسته نباشید خدمت مدیر محترم تالار تلفن همراه چرا فقط از آندروید برنامه میذارید؟ به فکر ما سنتی کارها هم باشید برنامه های جاوا هم بگذارید لطفا ضمن درود و خسته نباشید متقابل به خودت باسه اینکه شما ترغیب شید و به فکر ارتقاء گوشیتون باشید:vahidrk: ولی چشم اگه بازم ترغیب نشدید از این به بعد سعی میکنم برنامه های جاوای خوجل و مجل بیشتر بزارم 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ آقا من میخوام مدیر ابن تالار بشم، حاضرم مسابقه بدم با مدیر الانش هرکی برد مدیر شه 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ آقا من میخوام مدیر ابن تالار بشم، حاضرم مسابقه بدم با مدیر الانش هرکی برد مدیر شه با چه اجازه ای 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ آقا من میخوام مدیر ابن تالار بشم، حاضرم مسابقه بدم با مدیر الانش هرکی برد مدیر شه بزنم لهت کنم؟ اصن من تورو در حدی نیبینم ک بیام باهات مسابقه بدم تو اگه صلاحیت داشتی همون تالارِ خودتو نگه میداشتی 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ یه بخش بزنیم با عناوین زیر به نظرم جاش خالیهنظرت چیه آرپاک؟ [TABLE=class: tborder, width: 918] [TR] [TD=class: trow2, align: center][/TD] [TD=class: trow2]پیامک و (SMS) اسمس تبریک اسمس تسلیت اسمس عاشقانه اسمس فلسفی اسمس خنده دار اسمس سرکاری اسمس انگلیسی اسمس متفرقه [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ یه بخش بزنیم با عناوین زیر به نظرم جاش خالیهنظرت چیه آرپاک؟[TABLE=class: tborder, width: 918] [TR] [TD=class: trow2, align: center][/TD] [TD=class: trow2]پیامک و (SMS) اسمس تبریک اسمس تسلیت اسمس عاشقانه اسمس فلسفی اسمس خنده دار اسمس سرکاری اسمس انگلیسی اسمس متفرقه [/TD] [/TR] [/TABLE] یعنی به نظرت اینجا هم جاشو پرنکرده؟خب ابنجام مزمونش همینه فقظ اینجوری بخش بندی نشده!! نظرم میتونه مثبتم باشه یه جورایی، بخشاشو زحمتشو بکش بزن من تاپیکارو جابه جا میکنم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ به به چه دفتر مدیر تالار با صفایی 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ به به چه دفتر مدیر تالار با صفایی شما با حضورتون باصفاش کردین جناب 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ شما با حضورتون باصفاش کردین جناب امیدوارم در آینده نزدیک اینجا دفتر من بشه 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ امیدوارم در آینده نزدیک اینجا دفتر من بشه من حاظرم همین الان دو دستی تقدیم شما کنم اینجارو اصن اگه بالا دستان اجازه بدهند خدا به سر شاهده 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ اومدم تجدید بیعت بکنم با مقام شامخ عظمای بنفش سکان دار کشتی تالار موبایل و سید و سالار مدیران انجمن حضرت آیت الآدمین آرپاک ارواحنا فداها:icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ اومدم تجدید بیعت بکنم با مقام شامخ عظمای بنفش سکان دار کشتی تالار موبایل و سید و سالار مدیران انجمن حضرت آیت الآدمین آرپاک ارواحنا فداها:icon_pf (17): بیعتت موردِ پذیرش قرار خواهد گرفت به شرطه ها و شروطه هاباس ببینم فعالیتت تو این تالار چطوریاست ارزش بیعت داره یا نهالبت ارزشِ خودت خیلی بیشتر از ایناستا و من حاضرم با سر باهات بیعت کنماااا ولی چون سید و سالار مدیرانِ انجمنم به فرموده ی خودِ شما باس بفکرِ انجمن و تالارم نیز باشم رو این حساب گفتماااا پ.ن:یادم رفته بود اسپمارو بپاکم دیشب قرار بود بپاکماا ولی نیدونم باز چرا فراموش کردم کولی این پست شاملِ اسپم نیشود چون دارم کاربر باسه تالارم میجذبم،به حامت نگیناااا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده