am in 25,041 ارسال شده در 28 فروردین 1390 اینجا درخواستها و سوالات خودتون از مدیریت این تالار رو ذکر کنین:flowerysmile::flowerysmile: 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
am in 25,041 ارسال شده در 28 فروردین 1390 فوضولی شد ولی جایی رو ندیدم واس این مورد خودم زدم این تالار چرا اسمش اینجوریه؟؟؟ http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=594 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sih092 1,978 ارسال شده در 31 فروردین 1390 فوضولی شدولی جایی رو ندیدم واس این مورد خودم زدم این تالار چرا اسمش اینجوریه؟؟؟ http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=594 مرسی امین جان خوب کاری کردی بالاخره هرجایی یه دفتر نیاز داره واسه اسم اون تالار هم الان درخواست ادیتش رو میفرستم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Arpak 8,511 ارسال شده در 31 فروردین 1390 فوضولی شدولی جایی رو ندیدم واس این مورد خودم زدم این تالار چرا اسمش اینجوریه؟؟؟ http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=594 دیگه فضولی نکن باشه!!؟؟ آفرین پسر خوب 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
am in 25,041 ارسال شده در 24 تیر 1390 یه سوال چرا وقتی میخوایم مپ از نوکیا دانلود کنیم برای همه مناطق هست اما اسرائیل درکار نیست؟؟؟؟؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Valentina 13,663 ارسال شده در 24 تیر 1390 یه سوالچرا وقتی میخوایم مپ از نوکیا دانلود کنیم برای همه مناطق هست اما اسرائیل درکار نیست؟؟؟؟؟ الان تو با اسرائیل چیکا داری؟؟؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
am in 25,041 ارسال شده در 24 تیر 1390 الان تو با اسرائیل چیکا داری؟؟؟ میخوام برم شناساییشون کنم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Valentina 13,663 ارسال شده در 24 تیر 1390 میخوام برم شناساییشون کنم وای تو چه از خود گذشته ای.. :45645: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
am in 25,041 ارسال شده در 24 تیر 1390 وای تو چه از خود گذشته ای.. :45645: با نوکیا مپ تو خونم میشینم زاغ سیاه تورو چوب میزنم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Valentina 13,663 ارسال شده در 24 تیر 1390 با نوکیا مپ تو خونم میشینم زاغ سیاه تورو چوب میزنم انقد اسپم نکن... :4chsmu1: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
am in 25,041 ارسال شده در 24 تیر 1390 انقد اسپم نکن... :4chsmu1: خودت اسپم نکن من سوالات علمی پرسیدم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Arpak 8,511 ارسال شده در 25 تیر 1390 یه سوالچرا وقتی میخوایم مپ از نوکیا دانلود کنیم برای همه مناطق هست اما اسرائیل درکار نیست؟؟؟؟؟ جاش چی مینویسه امین!!؟؟ مینویسه مرگ بر اسرائیل!! خوب ببین از چه سایتی دانلود می کنی حتما ایرانیا درستش کردن!! 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Arpak 8,511 ارسال شده در 25 تیر 1390 خودت اسپم نکنمن سوالات علمی پرسیدم آره خیلی علمیه دستت درد نکنه امین جان 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
am in 25,041 ارسال شده در 26 تیر 1390 تو چجور مودوری هستی؟ تازه شارژ کارتم میخواد از ایران نمیشه از سایت نوکیا دانلود کرد اپ و مپ توی لیست مپز همه مناطق هست ولی اسرائیل نیست (حتی مثلا ge, fr, uk, it, usa, ... نقشه ایالتهاشون هم هست جدا جدا) من میخوام نقشه اسرائیل رو داشته باشم لازممه 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Arpak 8,511 ارسال شده در 26 تیر 1390 تو چجور مودوری هستی؟ تازه شارژ کارتم میخواد از ایران نمیشه از سایت نوکیا دانلود کرد اپ و مپ توی لیست مپز همه مناطق هست ولی اسرائیل نیست (حتی مثلا ge, fr, uk, it, usa, ... نقشه ایالتهاشون هم هست جدا جدا) من میخوام نقشه اسرائیل رو داشته باشم لازممه امین مشت میخوریاااااااااااااااااا ببین این به دردت میخوره!!؟؟ محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
am in 25,041 ارسال شده در 26 تیر 1390 امین مشت میخوریااااااااااااااااااببین این به دردت میخوره!!؟؟ محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. من عضویت رسمی دارم تو نوکیا اونوخ اینو ندیده بودم به نظرت؟؟؟؟ میگم نی حالا هی بگو بدوش برو بپرس ازشون چرا نی 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Arpak 8,511 ارسال شده در 26 تیر 1390 من عضویت رسمی دارم تو نوکیااونوخ اینو ندیده بودم به نظرت؟؟؟؟ میگم نی حالا هی بگو بدوش برو بپرس ازشون چرا نی دیده بودی یعنی!!!؟؟ مگه میشه امکان نداره اصن جونه امین حالا دان کن شاید توش باشه!!! یه کار دیگه هم فکر کنم بشه با گوشیت کانکت شو بعد آپدیتش کن ببین میشه!!؟؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
am in 25,041 ارسال شده در 26 تیر 1390 دیده بودی یعنی!!!؟؟مگه میشه امکان نداره اصن جونه امین حالا دان کن شاید توش باشه!!! یه کار دیگه هم فکر کنم بشه با گوشیت کانکت شو بعد آپدیتش کن ببین میشه!!؟؟ گوشیرو همین دیروز آپ کردم حتی سیستم عاملشو نداره میگم دهههههه شونصدبار گرفتم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Arpak 8,511 ارسال شده در 26 تیر 1390 گوشیرو همین دیروز آپ کردمحتی سیستم عاملشو نداره میگم دهههههه شونصدبار گرفتم ببین په حتما کلا وجود نداره جونه امین خودتو اذیت نکن 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
am in 25,041 ارسال شده در 26 تیر 1390 ببین په حتما کلا وجود نداره جونه امینخودتو اذیت نکن برو گیر بیار وگرنه اخراجی 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال