am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ اینجا درخواستها و سوالات خودتون از مدیریت این تالار رو ذکر کنین:flowerysmile::flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ فوضولی شد ولی جایی رو ندیدم واس این مورد خودم زدم این تالار چرا اسمش اینجوریه؟؟؟ http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=594 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ فوضولی شدولی جایی رو ندیدم واس این مورد خودم زدم این تالار چرا اسمش اینجوریه؟؟؟ http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=594 مرسی امین جان خوب کاری کردی بالاخره هرجایی یه دفتر نیاز داره واسه اسم اون تالار هم الان درخواست ادیتش رو میفرستم 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ فوضولی شدولی جایی رو ندیدم واس این مورد خودم زدم این تالار چرا اسمش اینجوریه؟؟؟ http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=594 دیگه فضولی نکن باشه!!؟؟ آفرین پسر خوب 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ یه سوال چرا وقتی میخوایم مپ از نوکیا دانلود کنیم برای همه مناطق هست اما اسرائیل درکار نیست؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ یه سوالچرا وقتی میخوایم مپ از نوکیا دانلود کنیم برای همه مناطق هست اما اسرائیل درکار نیست؟؟؟؟؟ الان تو با اسرائیل چیکا داری؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ الان تو با اسرائیل چیکا داری؟؟؟ میخوام برم شناساییشون کنم 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ میخوام برم شناساییشون کنم وای تو چه از خود گذشته ای.. :45645: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ وای تو چه از خود گذشته ای.. :45645: با نوکیا مپ تو خونم میشینم زاغ سیاه تورو چوب میزنم 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ با نوکیا مپ تو خونم میشینم زاغ سیاه تورو چوب میزنم انقد اسپم نکن... :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ انقد اسپم نکن... :4chsmu1: خودت اسپم نکن من سوالات علمی پرسیدم 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ یه سوالچرا وقتی میخوایم مپ از نوکیا دانلود کنیم برای همه مناطق هست اما اسرائیل درکار نیست؟؟؟؟؟ جاش چی مینویسه امین!!؟؟ مینویسه مرگ بر اسرائیل!! خوب ببین از چه سایتی دانلود می کنی حتما ایرانیا درستش کردن!! 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ خودت اسپم نکنمن سوالات علمی پرسیدم آره خیلی علمیه دستت درد نکنه امین جان 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ تو چجور مودوری هستی؟ تازه شارژ کارتم میخواد از ایران نمیشه از سایت نوکیا دانلود کرد اپ و مپ توی لیست مپز همه مناطق هست ولی اسرائیل نیست (حتی مثلا ge, fr, uk, it, usa, ... نقشه ایالتهاشون هم هست جدا جدا) من میخوام نقشه اسرائیل رو داشته باشم لازممه 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ تو چجور مودوری هستی؟ تازه شارژ کارتم میخواد از ایران نمیشه از سایت نوکیا دانلود کرد اپ و مپ توی لیست مپز همه مناطق هست ولی اسرائیل نیست (حتی مثلا ge, fr, uk, it, usa, ... نقشه ایالتهاشون هم هست جدا جدا) من میخوام نقشه اسرائیل رو داشته باشم لازممه امین مشت میخوریاااااااااااااااااا ببین این به دردت میخوره!!؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ امین مشت میخوریااااااااااااااااااببین این به دردت میخوره!!؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من عضویت رسمی دارم تو نوکیا اونوخ اینو ندیده بودم به نظرت؟؟؟؟ میگم نی حالا هی بگو بدوش برو بپرس ازشون چرا نی 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ من عضویت رسمی دارم تو نوکیااونوخ اینو ندیده بودم به نظرت؟؟؟؟ میگم نی حالا هی بگو بدوش برو بپرس ازشون چرا نی دیده بودی یعنی!!!؟؟ مگه میشه امکان نداره اصن جونه امین حالا دان کن شاید توش باشه!!! یه کار دیگه هم فکر کنم بشه با گوشیت کانکت شو بعد آپدیتش کن ببین میشه!!؟؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ دیده بودی یعنی!!!؟؟مگه میشه امکان نداره اصن جونه امین حالا دان کن شاید توش باشه!!! یه کار دیگه هم فکر کنم بشه با گوشیت کانکت شو بعد آپدیتش کن ببین میشه!!؟؟ گوشیرو همین دیروز آپ کردم حتی سیستم عاملشو نداره میگم دهههههه شونصدبار گرفتم 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ گوشیرو همین دیروز آپ کردمحتی سیستم عاملشو نداره میگم دهههههه شونصدبار گرفتم ببین په حتما کلا وجود نداره جونه امین خودتو اذیت نکن 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ ببین په حتما کلا وجود نداره جونه امینخودتو اذیت نکن برو گیر بیار وگرنه اخراجی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده