Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ یک عضو خوب و دوست داشتنی و با معرفت. قبلنا زود عصبانی میشد. اما الان خیلی پخته است. هر موقع پستی ازش می بینم احساس می کنم روش فکر شده. فکر کنم در دنیای واقعی هم با معرفته و میشه رو دوستی اش حساب کرد. صادقانه هم مینویسه. و پایه شیطنت های خاص هم هست. مثلا ازون آدمایی باید باشه که بچه ها بگن نصف شب بندازیم بریم شمال بره! :) هر جا باشه موفق باشه. 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ اوخی شهدخت جزو اولین کسانیه که توی انجمن باهاش دوست شدم اونم به لطف غریب نوازی و صمیمی بودن شهدخت بود اولا با سپیده قاتیش میکردم:icon_pf (34):(فک کننننننننن!آیکیو چقدرررررررر؟) الان چیزایی که میتونم دربارش بگم اینه که خیلی دلسوزه واسه عزیزانش.هرکاری از دستش بر بیاد برای اطرافیانش انجام میده بدون چشمداشت و مثل تمام آدمای از خودگذشته بیمهری هم زیاد میبینه.(از گاهنوشته ها حس کردم اینو.غلط که نیست؟) از اینایی نیست که توی روت قربون صدقه ات بره پشت سرت برعکس حرف بزنه!مثل کف دسته.اگه شاکی باشه ازت مستقیم میگه و این رفتارو شخصا خیلی میپسندم! تا قبل اینکه ببینمش فک میکردم شرو شیطونهولی ظاهرا آرومه. فک کنم همینا 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ سلام برار زادههههههههههه :hapydancsmil: متاسفانه قسمت نشده فیس تو فیس ببینمش ولی دختر با انرژی و گرمی به نظر می رسه پایه شیطنت مهربون با معرفت تنها نقدی که میتونم بکنم و البته خیلی مطمئن نیستم اینه که زود تحت تاثیر جو قرار می گیره که این باعث میشه همیشه اون نتیجه ای که میخواد رو نگیره 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ ای جاااااانمممم شهدخت :hapydancsmil: . یکی از مهربون ترین و دلسوز ترین موجودات عالم خلقت ... که خیلی ها از خوش اخلاقی و دل رحمیش سوء استفاده می کنن و بخاطر همین شکننده شده و زود به زود ناراحت میشه بخاطر همین چیزا هم هست که بعضی وقتا صبرش تموم میشه و تصممیم میگیره آدم بده بشه ... ولی نمی تونی ... آدمی که ذاتا بد نباشه هرچقدم وانمود به بدی کنه یه روزی گندش درمیاد و همه می فهمن چه مرواریدی داره تو وجودش . امان از روزی که عصبانی بشه ... وقتی جدی میشه و عصبانیه بهترین کار اینه که نزدیکش نشین و از دور هواشو داشته باشین کینه ای نیس ، اما راحتم نمی بخشه اهل خانواده و در عین حال رفیق باز . شیرازی اصیییییییییییل از همه لحاظ ، خونگرمی ، مهربونی ، .... حتی تنبلی ... . و دیگه یادم نمیاد اگه یادم اومد میام میگم جیگر . مرسی که دعوت کردی :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ سلام بر همشهری گلم :hapydancsmil: تا اونجا که من شناختمت خیلی دختر خوب و مهربونی هستی و در عین حال با جنبه خیلی آرومی , احساس میکنم همه چیز رو تو خودت میریزی و درمورد مسائل با کمتر کسی صحبت میکنی احساس میکنم دختر مستقلی باشی و برای انجام کارات به کسی وابسته نیستی رک هستی تا اونجا که بتونی صبوری ولی امان از زمانی که کاسه صبرت لبریز بشه .... سنگ صبور خوبی هستی و خیلی دلسوزی فعلا همین دیگه مرسی از دعوتت شهدخت جونم :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ شهدخت بانوی انجمن بانویی با صفاتی تحسین برانگیز کمی زودجوش میاره مثل سیدها میمونه فکر کنم از حیوونای خونگی خوشش بیاد گاهی مردم آزاری رو هم دوست داره گاهی بدجور بی اعصاب میشه میخواد اینجور مردهارو خفه کنه گمونم میونه خوبی با بچه ها داشته باشه خدا نکنه وقتی عصبانیه پرش به کسی بگیره اگه چیزی یادم اومد بازم میام 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ بسیار دوست داشتنی،با شخصیت ،خوب و بی ریا . یه نموره نژاد پرستی؟! 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ سلام باز هم میگم با من برخوردش خوب نیست سریع عصبانی میشه از موافقان سرسخت فارسی 1 گونه ای از تیرماهی هاست زودرنج شوخی سرش نمیشه فعلا همینا فکر کنم با خاک یکسان شدی 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ سلاااااام شهدخت جوووونم تا اونجایی که میشناسمت دختر فوق العاده بااحساسی هستی ؛ اکثر خصوصیات مثبت یک تیر ماهی واقعی رو داری فک میکنم مشورت دهنده ی خوبی هستی با اینکه تا حالا من عصبانیتت رو ندیدم ؛ ولی فک میکنم تا اونجایی که میتونی سعی میکنی با سکوت جواب بدی . در کل دختر با احساس و خیلی مهربونی هستی امیدوارم در همه مراحل زندگیت موفق باشی ، تولدت هم پیشاپیش مبارک باشه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ این تحلیل رو قبلاً داشتم. حالا واسه تکمیل: به نظرم نسبت به قبل خیلی صبورتر شده که این خیلی خوبه. یکم از موارد تنش زام کم شده به همین خاطر صبورتر به نظر میام..بازم خوبه یک نکته مثبتم قوی شده..:hapydancsmil: حساس بودنش خیلی کمتر شده. این خیلیش ماشالا قویم هست این الان خوب بوده یا بد؟ در چه زمینه ای؟ در کل تو میتینگایی هم که دیدم خیلی آرومه یعنی به پای پسرم میرسم؟ مهربونه و معمولاً زیاد کاری با چیزی نداره. دوست داره همه چیزم آروم باشه و کلاً از تنش تو زندگی فکر کنم خوشش نمیاد. :girl_blush2: هیجان خوبه ها ولی تنش واقعا از حیطه تحمل من دیگه خارجه ممنون از حضورت .. نقدهاش ولی کم بودها... شهدخت قبل از دیدنت فکر میکردم یکم مغرور باشی ولی اشتباه بود :icon_pf (34): هستم ولی برای غیر دوستام... پیش دوستام و عزیزام غرور معنی نداره:icon_pf (17): مهربون آروم خونگرم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مثل خودت همش:wubpink: عصبانیتت رو نشون میدی باید نشون بدیم وگرنه خودمون از داخل ضربه جبران ناپذیر میخوریم.. چیزی دیدی مگه ازمن که ترسیدی؟ البته به نظر خودم الان کمتر بروز میدم نسبت به قبلنا:hrqr6zeqheyjho1f9mx دنبال آرامشی از حالتایی که آرامشتو بهم بریزه فرار میکنی خونواده دوست اینها اگه نباشه زندگی دیگه نیست آخه.. حساسی یکم :icon_pf (34): فکر میکنم خیلی قاطی مسائل دوستات میشی بخاطر همین یه وقتا که بهت بی توجهی می کنن یا ارزش محبتت رو نمی فهمن خیلی بهم میریزی آره متأسفانه این مورد زیاد برام پیش میاد ولی خب دوستام باعث میشند من قاطی مسائلشون بشم وگرنه من کاری ندارم به کارشون همینا یادمه.البته نمیدونم درسته یا نه. درست بودند عزیزم:mpr: برات بهترین ها رو آرزو دارم :heartshape2: به همچنین عزیزم.. و جالبه که تا اینجا منو خوب شناختید..:flowerysmile: ممنون از حضورت عزیزم .. موردی یادت اومد بازم بیا میشنوم :flowerysmile: به نظر من بهترین دوسته مفید و مختصر این که نظر لطفته داوود جان ولی یکم بیشتر این بهترین و میتونه تجزیه و تحلیل کنی .. عیبهاشو بگی؟ بالاخره گل بی عیب که نداریم:wht: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ یک عضو خوب و دوست داشتنی و با معرفت.:girl_blush2: قبلنا زود عصبانی میشد. اما الان خیلی پخته است. فهمیدم ارزشش و نداره .. هر موقع پستی ازش می بینم احساس می کنم روش فکر شده. احساست درسته البته هنوز بازم جای فکرکردن دارند بعضی هاشون فکر کنم در دنیای واقعی هم با معرفته و میشه رو دوستی اش حساب کرد. :w73: شدید ولی تا زمانی که از معرفتم سؤاستفاده نشه صادقانه هم مینویسه. نمیتونم صادق نباشم حتی اگر یک عده رو از دستم ناراحت کنم.. و پایه شیطنت های خاص هم هست. مثلا ازون آدمایی باید باشه که بچه ها بگن نصف شب بندازیم بریم شمال بره! :) دقیقا ولی اون عده نیستند .. که بریم بیرون و اذیت کنیم خوب:62izy85: هر جا باشه موفق باشه. ممنون استاد بزرگ اوخی شهدخت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 جزو اولین کسانیه که توی انجمن باهاش دوست شدم اونم به لطف غریب نوازی و صمیمی بودن شهدخت بود :aghosh: لطف داری عزیزم اولا با سپیده قاتیش میکردم:icon_pf (34):(فک کننننننننن!آیکیو چقدرررررررر؟) الان چیزایی که میتونم دربارش بگم اینه که خیلی دلسوزه واسه عزیزانش.هرکاری از دستش بر بیاد برای اطرافیانش انجام میده بدون چشمداشت و مثل تمام آدمای از خودگذشته بیمهری هم زیاد میبینه.(از گاهنوشته ها حس کردم اینو.غلط که نیست؟) نه عزیزم درسته:girl_yes2: از اینایی نیست که توی روت قربون صدقه ات بره پشت سرت برعکس حرف بزنه!مثل کف دسته.اگه شاکی باشه ازت مستقیم میگه و این رفتارو شخصا خیلی میپسندم خوبه میپسندی آخه بعضی ها ترجیح میدهند برعکسش باشه ولی خب از عهده من برنمیاد اصلا... تا قبل اینکه ببینمش فک میکردم شرو شیطونهولی ظاهرا آرومه. این مسئله هم برام جالبه که اکثرا از من یک تصور خیلی خیلی شرو شیطونه دارند ولی بعد از دیدار درجه اش افت میکنه... کلا من به یک پیشی لوس و آروم شهرت داشتم در زمان مدرسه فک کنم همینا بازم بود بیا بگو عزیزم ممنونم از حضورت پریس گلی سلام برار زادههههههههههه :hapydancsmil:سلام بر عمه جونممممممممممم متاسفانه قسمت نشده فیس تو فیس ببینمش :164: ولی دختر با انرژی و گرمی به نظر می رسه انرژی مثبت .. پایه شیطنت مهربون با معرفت مثل خودت تنها نقدی که میتونم بکنم و البته خیلی مطمئن نیستم اینه که زود تحت تاثیر جو قرار می گیره که این باعث میشه همیشه اون نتیجه ای که میخواد رو نگیره برعکس اصلا تحت تأثیر جو قرار نمیگیرم .. اگرم قرار بگیرم شاید 5 درصد نه بیشتر ولی بخاطر بعضی برخوردها حرف نمیزنم و میذارم باقیه بحث و باز کنند و این ممکنه باعث شده باشه این فکر به ذهن باقیه بیاد..:wht: ممنون که اومدی عمه جون بازم بیا اگه سؤالی داشتی ای جاااااانمممم شهدخت :hapydancsmil:ای جانممممممممم فافا جون:hapydancsmil: یکی از مهربون ترین و دلسوز ترین موجودات عالم خلقت ... که خیلی ها از خوش اخلاقی و دل رحمیش سوء استفاده می کنن و بخاطر همین شکننده شده و زود به زود ناراحت میشه وای چه موجود نازنین هستم خبر نداشتم..... دقیقا علت زود رنجیم همینه که گفتی عزیزم بخاطر همین چیزا هم هست که بعضی وقتا صبرش تموم میشه و تصممیم میگیره آدم بده بشه ... ولی نمی تونی ... آدمی که ذاتا بد نباشه هرچقدم وانمود به بدی کنه یه روزی گندش درمیاد و همه می فهمن چه مرواریدی داره تو وجودش :girl_blush2: احساس فرشته بودن کردم یه آن... خوبی و همه این صفات نیک از خودت عزیزم که منو این شکلی میبینی عزیزم:heartshape2: . امان از روزی که عصبانی بشه ... من که هنوز عصبانی نشدم وقتی جدی میشه و عصبانیه بهترین کار اینه که نزدیکش نشین و از دور هواشو داشته باشین :evilsmile: کینه ای نیس ، اما راحتم نمی بخشه تقریبا نمیبخشم اهل خانواده و در عین حال رفیق باز . شیرازی اصیییییییییییل از همه لحاظ ، خونگرمی ، مهربونی ، .... حتی تنبلی ... . تنبل نیستم فقط یکم حوصله ام زیاده و حرص در بیارم البته نسبت به یکی دیگه از اعضای خانواده ام من در مقام دوم قرار دارم اگر تنبلی رو بخواهیم حساب کنیم ولی ظاهری نه واقعی و دیگه یادم نمیاد اگه یادم اومد میام میگم جیگر . مرسی که دعوت کردی :hapydancsmil: حتما بیا عزیزمممممممم خوشحال میشم بازم نقدم کنید.. چون باعث میشه بازم بهتر بشم.. 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ سلام بر همشهری گلم :hapydancsmil: سلام بر همشهری نازنینم تا اونجا که من شناختمت خیلی دختر خوب و مهربونی هستی و در عین حال با جنبه باجنبه یک نکته جدید بود مرسی از یادآوریت عزیزم خیلی آرومی , احساس میکنم همه چیز رو تو خودت میریزی و درمورد مسائل با کمتر کسی صحبت میکنی دقیقا همه در کف دونستن مسائلم هستند ولی خوب موفق نمیشوند.. احساس میکنم دختر مستقلی باشی و برای انجام کارات به کسی وابسته نیستی رک هستی تا اونجا که بتونی صبوری ولی امان از زمانی که کاسه صبرت لبریز بشه .... این میشم دقیقا:w00: سنگ صبور خوبی هستی و خیلی دلسوزی این خوبه ها ولی ظاهرا باید کمترش کنم.. ظرفیت مردم کم شده .. فعلا همین دیگه مرسی از دعوتت شهدخت جونم :flowerysmile: مرسی از حضورت مینا جونم بازم چیز دیگه ای بود خوشحال میشم بدونم شهدخت بانوی انجمن بانویی با صفاتی تحسین برانگیز :girl_blush2::girl_angel: کمی زودجوش میاره مثل سیدها میمونه مثال ایرانی بزن پسر پارسی .. فکر کنم از حیوونای خونگی خوشش بیاد آری مخصوصا سگ و خرگوش گاهی مردم آزاری رو هم دوست داره گاهی بدجور بی اعصاب میشه میخواد اینجور مردهارو خفه کنه :brodkavelarg: اینها دیگه مرد نیستند آخه گمونم میونه خوبی با بچه ها داشته باشه :w36: خدا نکنه وقتی عصبانیه پرش به کسی بگیره :v57xpgj21gn50sq6izf دقیقا .. البته شامل کسانی میشه که قبلا یه نموره باهاشون خصومت داشته باشم.. جونشون پای خودشونه اگه چیزی یادم اومد بازم میام حتما تشریف بیاورید... منور فرمودید بسیار دوست داشتنی،با شخصیت ،خوب و بی ریا . یه نموره نژاد پرستی؟! یه نموره نه بیشتر ممنون از حضورت آقا مهرداد.. غیر از نژاد پرستی نقد دیگه ای هم داری گوش جان میسپارم سلامسلام باز هم میگم با من برخوردش خوب نیست خودت میخوای دست من نیست .. من عکس العمل رفتار هرکسی هستم تو برخورد با طرف مقابلم سریع عصبانی میشه البته به مسئله اش و شخصش داره این سرعتش..:JC_thinking: از موافقان سرسخت فارسی 1 من موافق سرسختش نیستم ولی به نظرات و سلایق دیگران احترام میذارم قرار نیست تمام سلیقه ها با هم یکی باشه.. فعلا جم کلاسیک و PERSION TOON گونه ای از تیرماهی هاست ماهی کمیابیه زودرنج بهتر شدم یه نموره شوخی سرش نمیشه شوخی شخصیتی و نژاد و فرهنگی و... نباشه میتونم باهاش کنار بیام فعلا همینا فکر کنم با خاک یکسان شدی خودت با خاک یکسان شدی یا من؟ همه از خاکیم و به خاک باز میگردیم .. ولی من هنوز خاکی هم نشدم:texc5lhcbtrocnmvtp8 جدی هستم ولی انتقاد پذیر هم هستم سلاااااام شهدخت جوووونمسلام فاطی جونم تا اونجایی که میشناسمت دختر فوق العاده بااحساسی هستی ؛ اکثر خصوصیات مثبت یک تیر ماهی واقعی رو داری دیگه قرار گرفتن در وسط ماه باعث میشه خصوصیات ماه رو بطور کامل دارا باشم... ممنون از نظر لطفت عزیزم فک میکنم مشورت دهنده ی خوبی هستی قابلی نداره ... گوش شنوایی هستیم در خدمت خلق الله با اینکه تا حالا من عصبانیتت رو ندیدم ؛ ولی فک میکنم تا اونجایی که میتونی سعی میکنی با سکوت جواب بدی . جدیا آره .. سکوت بهتره چون بعدش جوابهای بهتری به ذهنت میاد که توی موقع عصبانیت مخفی بودند:evilsmile: در کل دختر با احساس و خیلی مهربونی هستی اینها که خودتی عزیزم:aghosh: امیدوارم در همه مراحل زندگیت موفق باشی ، تولدت هم پیشاپیش مبارک باشه به همچنین عزیزم و تولد خودت هم پیشاپیش مبارک ممنون از حضورت خانم گل 5 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ به نظرم سفید برفی یه گرگ بود که تغییر شکل داد شد یه دختر بعد کوتوله ها اومدن پبشش و با گالیله ازدواج کرد 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ به نظرم سفید برفی یه گرگ بود که تغییر شکل داد شد یه دختر بعد کوتوله ها اومدن پبشش و با گالیله ازدواج کرد واقعا؟ اینجوری ندیده بودم اصلا 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ دنیا همینه هر روز بچه ها گول میزنن با سفید برفی 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ سفید برفیییییییییییهنوز به شهدخت عادت نکردم خیلی کم باهم برخورد کردیم.ولی تو همون برخوردای اول ازش خوشم اومد و دوسش داشتم. دوستم هنرمنده خوش اخلاقه. کلا کارش درسته 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ سفید برفیییییییییییهنوز به شهدخت عادت نکردم خیلی کم باهم برخورد کردیم.ولی تو همون برخوردای اول ازش خوشم اومد و دوسش داشتم. دوستم هنرمنده خوش اخلاقه. کلا کارش درسته این نظر لطفته سحر جان ممنونم از حضورت عزیزم 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیز شهدخت ایران زمین همشهری لااقل دعوتمون می کردی به نظر من شهدخت دختریه مهربون , همیشه خندون , هنرمند , ولی مرموز و دست نیافتنی با ایده ها و عقاید خاص خودش. قابل اعتماد و طرف مشورت. عاشق تنقلات (لواشک خیلی دوست داره) , بچه ها و همچنین حیوانات خانگی. برات بهترینها رو آرزو دارم 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ سلام ببخشید که تو دور دوم دیر رسیدم خـــــــــــــــــــــب چی بگم ازت؟؟؟؟ از کجا بگم سفید برفیدختری مسئول با سلیقه و احساساتیه به عنوان یه دوست و رفیق میشه بهش اعتماد کرد یه مدتی بود از بعضی حرفاش دلخور میشدم ولی فهمیدم ته دلش چیزی نیست عقلش کمهنه جدا اگر کسی نشناستش فک میکنه یه دختر تیکه اندازه لوسه ولی با برخوردای نزدیکی که ازش دیدم فهمیدم که 180 درجه با اینجا فرق داره ساکت ....آروم.....خانوممم..... بعضی وقتها فکر نکرده قضائت میکنه که فکر کنم واسه کم حوابیه فرداش که سر حال میشه خودشم نمیدونه شبش چند نفرو ترکونده آبجی ما بود ولی گفت آبجی شدنش لیاقت میخواد که ما نداریم:vahidrk: راستش اون مدتی که گیر داده بود سر اعضا طلایی ازش دلگیر شدم ولی بعدا خودش فهمید که اغفال شده بود خلاصــــــــــــــــــــــــه در یه جمله یه نصیحت دارم براش قبلا خیلی مهربون تر بود جدیدا یه حسی بهم میگه قصیر القلب شدهبرگرد به گذشتت و مهربون تر باش 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیز شهدخت ایران زمینسلام کاپیتان بزرگ همشهری لااقل دعوتمون می کردی شرمنده همشهری من همینجوری گلچینی دعوت کردم..بعدشم اینجا که دعوت نمیخواد به نظر من شهدخت دختریه مهربون , همیشه خندون , هنرمند , ولی مرموز و دست نیافتنی با ایده ها و عقاید خاص خودش. قابل اعتماد و طرف مشورت. عاشق تنقلات (لواشک خیلی دوست داره) , بچه ها و همچنین حیوانات خانگی. شدیدا تأئید میشه برات بهترینها رو آرزو دارم ممنون از حضورت همشهری عزیزم و نظر لطفتون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده