Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ گرونه 8 تا 10 تومنچی میخوای سمبوسه میخوای بدم بهتون ارزون تر در میاد پام خب مثل خودمه میشناسه شخصیتمو دیگه:4chsmu1: 10 تومن دو تا پیتزا مخصوص امپراطور میشه نوشابه و مخلفاتش هم با من کی بریم ؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ 10 تومن دو تا پیتزا مخصوص امپراطور میشه نوشابه و مخلفاتش هم با من کی بریم ؟ خب تو قرار بود پیتزا بدی با مخلفاتش نندازش گردن من کی گفته من قراره یک کیلو نقل بودم 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خب تو قرار بود پیتزا بدی با مخلفاتش نندازش گردن من کی گفته من قراره یک کیلو نقل بودم ایشششش الحق که خسیسی :viannen_38: لابد میخوای نفری یه دونه نقل بدی همونم خوبه یه ضرب المثله که میگه یک مو از خرس کندن هم غنیمت است شهدخت گلی شوخی میکنما...یه وقت ناراحت نشی گلـــــم :wubpink: همشهری ما اصلا هم خسیس نیست خیلی هم دختر گل و مهربونیه :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ ایشششش الحق که خسیسی :viannen_38:لابد میخوای نفری یه دونه نقل بدی همونم خوبه یه ضرب المثله که میگه یک مو از خرس کندن هم غنیمت است شهدخت گلی شوخی میکنما...یه وقت ناراحت نشی گلـــــم :wubpink: همشهری ما اصلا هم خسیس نیست خیلی هم دختر گل و مهربونیه :aghosh: نه گلم ناراحتی که نداره چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست برم سرکار پیتزا هم میدم حالا کو تا سرکار و فارغ التحصیلی:shame: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی باهاش برخورد نداشتم...ولی دختر فعال و پر جنب و جوشی به نظر میاد... فک کنم عاشق پیشیم باشه.. موفق باشی سفیدبرفی جان... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی باهاش برخورد نداشتم...ولی دختر فعال و پر جنب و جوشی به نظر میاد... فک کنم عاشق پیشیم باشه.. موفق باشی سفیدبرفی جان... ممنون عسیسم عاشق پیشی ام فایده نداره نرید دنبالش هاپو بهتره ممنون که قدم رنجه فرمودید:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ خو زياد نميشناسمش دختر خوبي سريع تلافي ميكنه 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ زياد نميشناسمش اما تا اونجا كه ميدونم خيلي عصبي تشريف دارند و اصلا شوخي سرش نميشه و بسي جدي 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ خب حالا بگو کلا تحلیل شخصیتت چطور بود ؟ تغییری در رفتارت ایجاد شد یا نه انتقادا وارد نبود یا اجرایی نبود ؟ چه خصلتی ازت میخواستی بگن که نگفتن ؟ اه فک کنم با صندلی داغ اشتب گرفتم . ببشید 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ خو زياد نميشناسمشدختر خوبي سريع تلافي ميكنه چون سریع تلافی میکنم خوبم؟ ممنون که اومدید:wubpink: زياد نميشناسمش اما تا اونجا كه ميدونم خيلي عصبي تشريف دارند و اصلا شوخي سرش نميشه و بسي جدي تا حدودی درسته کفه جدیتم نسبت به شوخی هام سنگینتره بازم ممنون که اومدید:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ خب حالا بگو کلا تحلیل شخصیتت چطور بود ؟ خوب بود سلام میرسونه توقعم بیشتر از اینهابود تغییری در رفتارت ایجاد شد یا نه انتقادا وارد نبود یا اجرایی نبود ؟ تغییر که در دست اجرا هست انتقادها هم وارد بود و هم اجرایی ولی کامل نبود هنوز جا داره چه خصلتی ازت میخواستی بگن که نگفتن ؟ چند تا خصلت جامونده بگردید پیداش کنید و بگید:167: اه فک کنم با صندلی داغ اشتب گرفتم . ببشید خواهش میکنم اشکالی نداره:there: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ عمه جان شما هنو داری تحلیل میشی؟ ضعف کردی خو! برو یخده استراحت کن جوون بگیری! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ عمه جان شما هنو داری تحلیل میشی؟ضعف کردی خو! برو یخده استراحت کن جوون بگیری! عمه کسی نیومده امروزو همش استراحت بودم خوب مرسی:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از سفید برفی عزیز تشکر می کنیم و امیدواریم که این تاپیک براش مفید و خوب بوده باشه. از همه دوستان عزیزی هم که تو این تاپیک همراهی کردن و نظرات و تحلیل های خودشون رو از شخصیت سفید برفی گفتن، ممنونم. به خصوص دوستانی که در کنار بیان ویژگی های مثبت، سعی کردن نقدهای خوب و سازنده ای هم داشته باشن 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با تشکر از همه دوستانی که در این تحلیل شرکت کردند ممنونم قدم رنجه فرمودید حتما به توصیه های ایمنیتون گوش جان میسپارم امیدوارم یه روزی بیاد که نکات منفیم خیلی خیلی کمتر شده باشه....... بازم از همتون تشکر میکنم که توی تحلیل شخصیتم شرکت کردید و کلی کمک کردید:wubpink: :wubpink: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از سفید برفی عزیز تشکر می کنیم و امیدواریم که این تاپیک براش مفید و خوب بوده باشه. از همه دوستان عزیزی هم که تو این تاپیک همراهی کردن و نظرات و تحلیل های خودشون رو از شخصیت سفید برفی گفتن، ممنونم. به خصوص دوستانی که در کنار بیان ویژگی های مثبت، سعی کردن نقدهای خوب و سازنده ای هم داشته باشن منم از همه بچه محله نواندیشان که اومدن به خونم تشکرمیکنم مخصوصا از بزرگ انجمن محمد و دلنواز ووووو همتون حتما استفاده میکنم و این حرفها سازنده هستند دوستتون دارم مثل بچه هاممید موفق باشید همتون:wubpink: 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستای عزیزم و تمام کاربرهای این انجمن بالاخره بعد از انتظارهای طولانی بازم تاپیک تحلیل شخصیت من باز شده... خودم که میدونم خیلی تغییر کردم و بیشتر دوست دارم اینو از زبون بقیه دوستان بشنوم.. درب این تاپیک به روی همه باز هست و امیدوارم بازم بتونم با شنیدن نقدهای سازندهتون بهتر و بهتر بشم.. ممنون میشم از حضور سبزو گرمتون 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ بهر تحلیل آمده ایم خونگرمه و صمیمی. هنرمنده. بیشتر از منطقش استفاده میکنه تا احساسش، ولی حساسه. به عقاید همه احترام میذاره و همین انتظارم از بقیه داره. یه شیرازیه اصیله و خیلی شهرشونو دوست داره. از اونطرف معلوم نیست چی از تهران دیده که به خون تهرانیا تشنس و اماااا..... تنبله برعکس اکثر شیرازیا خسیسه دست به اسپمش خوبه اگه جایی کل باشه و صحبت بالاخره همون لحظه یه چیزی باید بگه و جواب بده و در آخر هم .... این تحلیل رو قبلاً داشتم. حالا واسه تکمیل: به نظرم نسبت به قبل خیلی صبورتر شده که این خیلی خوبه. حساس بودنش خیلی کمتر شده. این خیلیش ماشالا قویم هست در کل تو میتینگایی هم که دیدم خیلی آرومه مهربونه و معمولاً زیاد کاری با چیزی نداره. دوست داره همه چیزم آروم باشه و کلاً از تنش تو زندگی فکر کنم خوشش نمیاد. 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ شهدخت قبل از دیدنت فکر میکردم یکم مغرور باشی ولی اشتباه بود :icon_pf (34): مهربون آروم خونگرم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v عصبانیتت رو نشون میدی دنبال آرامشی از حالتایی که آرامشتو بهم بریزه فرار میکنی خونواده دوست حساسی یکم فکر میکنم خیلی قاطی مسائل دوستات میشی بخاطر همین یه وقتا که بهت بی توجهی می کنن یا ارزش محبتت رو نمی فهمن خیلی بهم میریزی همینا یادمه.البته نمیدونم درسته یا نه. برات بهترین ها رو آرزو دارم :heartshape2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده