bigfish 235 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ پلان یک - خارجی - شب – میدون آریاشهر چندتا دختر در حال رد شدن از کنار خیابان بالباس هایی کاملا مدرن و پیشرفته سن حدودا بین 13 تا 14 ساله دختران از کنار پسری عبور میکنند دختران:هههههه وااااای چه پسر خوش تیپی جیگر بپا نیوفتی تو جوب پسر حاج و واج در حال نظاره دختران گویا جای او با آنان عوض شده است !!..... پسر در حسرت جایگاه دیروزش سراش را به زمین می دوزد. شاید باورتون نشه ولی دیروز این صحنه رو با چشمای خودم دیدم 23 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مگه تیکه انداختن باید در انحصار آقایون باشه... هر کی پر رو تر و بی ادب تر و بی شخصیت تر باشه در اینکار موفق تره... 30 لینک به دیدگاه
bigfish 235 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ باید دید آقایون از وقوع همچین اتفاقی خوشحال اند یا ناراحت 3 لینک به دیدگاه
bigfish 235 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مگه تیکه انداختن باید در انحصار آقایون باشه... هر کی پر رو تر و بی ادب تر و بی شخصیت تر باشه در اینکار موفق تره... بله البته ولی من دلم به حال اون دخترا سوخت آخه سنی نداشتند از بس پدر مادر ها نسبت به فرزنداشون بی تفاوت هستند اینجوری میشه دیگه:167: اون دختره دنبال یه توجه بوده 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بله البته ولی من دلم به حال اون دخترا سوخت آخه سنی نداشتند از بس پدر مادر ها نسبت به فرزنداشون بی تفاوت هستند اینجوری میشه دیگه:167: اون دختره دنبال یه توجه بوده خوب این دیگه یک مسئله ی دیگری هست جدا از موضوع تاپیک... کمبود شخصیت... ولی خوب اون چیزی که اونا دنبالشند رو خیلی راحت و سریع به دست میارن و خیلی چیزها رو از دست میدن که وقتی از دست رفت به دست آوردنش خیلی سخته... 8 لینک به دیدگاه
bigfish 235 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ خوب این دیگه یک مسئله ی دیگری هست جدا از موضوع تاپیک... کمبود شخصیت... ولی خوب اون چیزی که اونا دنبالشند رو خیلی راحت و سریع به دست میارن و خیلی چیزها رو از دست میدن که وقتی از دست رفت به دست آوردنش خیلی سخته... این یکی خیلی گل گفتی آره اتفاقا توی صورتشون یه غمی بود غم عجیب...... 3 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مگه تیکه انداختن باید در انحصار آقایون باشه... هر کی پر رو تر و بی ادب تر و بی شخصیت تر باشه در اینکار موفق تره... 3 لینک به دیدگاه
bigfish 235 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من معتقدم دخترا ذاتا مغرورن واقعا باید دید سر غرور دخترونشون چه بلایی اومده که اینجوری شده....... چه طور میشه اینطور میشه!.. 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ شايد ربطي به موضوع نداشته باشه. ديروز به اتفاق خونواده رفته بوديم كنار دريا...خواستيم چنتايي عكس بگيريم..چنتا از اين خواهران ديني چنان به من (با اين قيافه)نيگاه ميكردن كه شرم ميكردم سرمو بالا بگيرم...آخرش خانوم عصباني شد و دستمو گرفت و منو از اونجا برد. يه چيزايي خيلي زود عوض شدن. 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ عجب ....... به قول ملاهامون : آخرالزمان شده ! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ امروز تو ايستگاه مترو بودم... يه پسره به 3تا دختري كه داشتن رد ميشدن تيكه انداخت...تيكه ناجوري هم نبود... دخترا يه چيزايي بهش گفتن من كف كرده بودم رسما! برو فلانتو فلان كن بعد بيا اينجا وايسا ....!!!:icon_pf (34): خيلياشم نفهميدم يعني چي! 2 لینک به دیدگاه
bigfish 235 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ امروز تو ايستگاه مترو بودم...يه پسره به 3تا دختري كه داشتن رد ميشدن تيكه انداخت...تيكه ناجوري هم نبود... دخترا يه چيزايي بهش گفتن من كف كرده بودم رسما! برو فلانتو فلان كن بعد بيا اينجا وايسا ....!!!:icon_pf (34): خيلياشم نفهميدم يعني چي! :ws52: وای به حال ما آخه فکن اینا مامانای آیندن بچه هاشون چی میشن !!... دنیای آینده به نظر اصلا جای زندگی نیست:w00: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اینا که اینطورین اون بچه هایی که تربیت میکنن چه مدلی میشه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ گرچه در کل موضوع تاسف برانگیزیه اما با عوض شدن جای دخترا و پسرا در این ماجراها، شاید پسرا بعضی پسرا بفهمن که تیکه بارون شدن تو خیابونا چه احساس بدیه!! و یکم به خودشون بیان... 7 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ منظورت از عنوان تاپیک دقیقا چی بود؟ مخصوصا واژه "خارجی" ! من که متوجه نشدم! تیکه انداختن یک امر طبیعی به حساب می آد,که هم دختر و هم پسر توانایی شو داره! چیش عجیبه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ گرچه در کل موضوع تاسف برانگیزیه اما با عوض شدن جای دخترا و پسرا در این ماجراها، شاید پسرا بعضی پسرا بفهمن که تیکه بارون شدن تو خیابونا چه احساس بدیه!! و یکم به خودشون بیان... اتفاقا خیلی از پسرها از خداشونه دختری بهشون تیکه هم بندازه !!!! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
bigfish 235 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ منظورت از عنوان تاپیک دقیقا چی بود؟ مخصوصا واژه "خارجی" ! من که متوجه نشدم! تیکه انداختن یک امر طبیعی به حساب می آد,که هم دختر و هم پسر توانایی شو داره! چیش عجیبه؟ خوب وقتی نمایشنامه مینویسی پلان هایی که خارج از خانه و یا لوکیشن های بسته هست رو میگن خارجی یعنی تو فضای باز چیش عجیبه هم مشخصه اصلا ربطی هم به این که چون همه تواناییی یه کاریو دارن نداره 1 لینک به دیدگاه
bigfish 235 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ اتفاقا خیلی از پسرها از خداشونه دختری بهشون تیکه هم بندازه !!!! :icon_pf (34): خو اون پسر باید بره خودشو از برج 2000000000 پرت کنه پایین پس واس چی اسمشو گذاشتن مرد این همه ام پزشو میدن.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده