Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ نظرسنجی شماره 3 چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع: ابر نظرسنجی شماره 1 چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع: ابر نظرسنجی شماره 2 چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع: ابر رای گیری به صورت انتخاب چندگانه هست ...حداکثر به 5 عکس رای بدهید. از 11 عکس زیر به کدام 5 عکس رای میدهید ؟ --------------------------------- عکس شماره 1 : ارومیه ------------------------------------ عکس شماره 2 : ؟؟؟ ------------------------------------ عکس شماره 3 : ؟؟؟ ------------------------------------ عکس شماره 4 : بندر عباس ------------------------------------ عکس شماره 5 : مشهد-ملک آباد ------------------------------------ عکس شماره 6 : ؟؟؟ ------------------------------------ بقیه عکس ها در پست بعدی... 30 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ عکس شماره 7 : داران-اصفهان ------------------------------------ عکس شماره 8 : شیراز ------------------------------------ عکس شماره 9 : کوه درکه - تهران ------------------------------------ عکس شماره 10 : ؟؟؟ ------------------------------------ عکس شماره 11: ؟؟؟ ------------------------------------ 31 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اگه رزرو رو زودتر نمیزدی یه چی مینوشتم 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اینجا هم رای دادیم ! مسابخه قهرمان قهرمانان کی شروع میشه ؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بازم میگم:خیلی زیباست،درود بر همه دوستان 8 که معرکست 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اینجا هم رای دادیم !مسابخه قهرمان قهرمانان کی شروع میشه ؟ حتما تو این گروهی! هان 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ حتما تو این گروهی! هان من چون عکسم خیلی عالی بود و یه سطح از این عکسا بالاتر بود افسانه خانوم گفتن که از هر مرحله 3تا عکس میاد بالا و با عکس من 10تا در مسابخه قهرمان قهرمانان شرکت داده میشن 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من چون عکسم خیلی عالی بود و یه سطح از این عکسا بالاتر بود افسانه خانوم گفتن که از هر مرحله 3تا عکس میاد بالا و با عکس من 10تا در مسابخه قهرمان قهرمانان شرکت داده میشن بعله بعله یادم نبید:icon_pf (34):یه امضاء بی زحمت بده وختی قهرمان قهرمانان بشی دیگه سرت شلوخ میشه 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بعله بعله یادم نبید:icon_pf (34):یه امضاء بی زحمت بده وختی قهرمان قهرمانان بشی دیگه سرت شلوخ میشه اذر تو که منو میشناسی همیشه خاکی بودم خودم برتر از مردم ندیدم اگه قهرمان بشم مدالشو میدم به تو که ریا نشه 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من چون عکسم خیلی عالی بود و یه سطح از این عکسا بالاتر بود افسانه خانوم گفتن که از هر مرحله 3تا عکس میاد بالا و با عکس من 10تا در مسابخه قهرمان قهرمانان شرکت داده میشن :banel_smiley_4: از هر نظرسنجی 5 تا میره فینال..اونجا هم 7 تا عکس انتخاب میشن..جایزه میگیرن 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بسی زیبا ... رای دادیم ... :shad: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اذر تو که منو میشناسی همیشه خاکی بودم خودم برتر از مردم ندیدم اگه قهرمان بشم مدالشو میدم به تو که ریا نشه من این مدال رو نمیخوام من مدال مظلوم ترین کاربر رو میخوام که قراره محمدادمینه که خسیس هم نیست(با هم به توافق رسیدیم)بعدنا بهم بده 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من این مدال رو نمیخواممن مدال مظلوم ترین کاربر رو میخوام که قراره محمدادمینه که خسیس هم نیست(با هم به توافق رسیدیم)بعدنا بهم بده باز لطیفه گفتی ! توو ؟ مظلووووووم ؟ به من میده احتمالا 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ باز لطیفه گفتی ! توو ؟ مظلووووووم ؟ به من میده احتمالا این رو ببین http://www.noandishaan.com/forums/sh...t=48187&page=2 تا بفهمی من شقد مظلومم 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ این رو ببین http://www.noandishaan.com/forums/sh...t=48187&page=2 تا بفهمی من شقد مظلومم پس شرا اینجایی ؟ حتما دعوا کردی دیگه 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ پس شرا اینجایی ؟ حتما دعوا کردی دیگه تو آدم بشو نیستی ایشالله از آخر اول بشی 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اگر میتونید این لینک رو تبلیغ کنید.... نظرسنجی : چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع:ابر 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بازم مثل همیشه همشون قشنگن ........ از افسانه خانم هم تشکر میکنم به خاطر برگزاری این مسابقه....... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بازم مثل همیشه همشون قشنگن ........از افسانه خانم هم تشکر میکنم به خاطر برگزاری این مسابقه....... مرسیییی :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده