Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ نظرسنجی شماره 2 چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع: ابر نظرسنجی شماره 1 چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع: ابر نظرسنجی شماره 3 چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع: ابر رای گیری به صورت انتخاب چندگانه هست ...حداکثر به 5 عکس رای بدهید. از 12 عکس زیر به کدام 5 عکس رای میدهید ؟ --------------------------------- عکس شماره 1 : انزلی ------------------------------------ عکس شماره 2 : رودهن ------------------------------------ عکس شماره 3 : ارومیه ------------------------------------ عکس شماره 4 : ؟؟؟ ------------------------------------ عکس شماره 5 : لنجان - توابع اصفهان ------------------------------------ عکس شماره 6 : ؟؟؟ ------------------------------------ بقیه عکس ها در پست بعدی... 31 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ عکس شماره 7 : محمود آباد ------------------------------------ عکس شماره 8 : ؟؟؟ ------------------------------------ عکس شماره 9 : ؟؟؟ ------------------------------------ عکس شماره 10 : فارس-سد درودزن ------------------------------------ عکس شماره 11: ؟؟؟ ------------------------------------ عکس شماره 12 : مالزی ------------------------------------ 30 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بقیه اش دیدم:jawdrop: wow خیلی خوشملن 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ افسانه ... هر 3 تاپیک رو با هم میزاری؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بسی زیبا،مخصوصا شماره 6:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ پس من الان کجا شرکت کردم !!! :imoksmiley: چندتا عکسه مگه ؟ 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ افسانه ... هر 3 تاپیک رو با هم میزاری؟ بله با هم گذاشتم.. نظرسنجی : چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع:ابر پس من الان کجا شرکت کردم !!! :imoksmiley:چندتا عکسه مگه ؟ 35 تا هست...3 تا نظرسنجی..از هر کدوم 5 تا میرن فینال...بعد 7 تا عکس برتر انتخاب میشن...تو لینک امضام توضیح دادم 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ يعني منم جزو7 نفر اولم مطمئن باش 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مطمئن باش من افل ميشم عكس هاي سري اول رو با دقت نگاه كنين:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من پنجم میشم ... امیدوارم ... 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من افل ميشم عكس هاي سري اول رو با دقت نگاه كنين:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من ششم میشم ... امیدوارم ... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ دست همگی درد نکنه بسیار زیبا بودن مخصوصا عکس شماره 6 چون برا عکسش مجبور شده یک عملیات انتهاری انجام بده سوار هواپیما بشه............. 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اگر میتونید این لینک رو تبلیغ کنید.... نظرسنجی : چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع:ابر 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من هفتم میشم ... امیدوارم ... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من هشتم میشم ... امیدوارم ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده