partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ اقا من زودتر از همه گفتم کتایونه یا کتایونه...یا ادمین کتایون و ادمین ؟ مهناز.د نه ... مهناز نیست ... :icon_pf (34): اوم ینی فرانه نیس؟؟؟:w874: وقتی میگی نیس ینی واقعا نیس !؟:w874: فرانه ... نه دیگه .... فرانه نیست ... فرانه نکنه تویی؟ دارم شک می کنم ... ولی کپی یوحناست مثل تو که کپی مهناز بودی ... یوحنا نیست ...:icon_pf (34): وای خودای من چه قدر بخندیم...من نمیدونم رو چه حسابی حدس می زنین منو!!!!!! زهرا بیا بگو من نیستم... چرا اینا باور نمی کنن... منم باور نمی کنم ... بابا خیلی تابلوئی........من رفتم علاقمندیهاتم دیدم!اسکی موسیقی شعر بیشتر تلاش کن ... پرتو 50 امتیاز منو بده من اولین کسی بودم که گفتم کتایونه!تو حدس اولم تازه!:4chsmu1:محمد تو حدس 3 و 4گفته چند تا حدس زدی اصلاً؟ کتی تابلو کردی کهههههههههههههههههههههه میناااااااااااااا ... شیطونی نکن... عسله؟asal sadra?!!! نه ... عسل نیست ... مهناز.دجواب منو ندادی نه مهناز نیست ... یه نفر درست حدس نزده ... :mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ منم امتیاز میخواما...منم گفتم 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ partow, goddess_s, mini+, sefid barfi, Sepideh.mt+, کتایون یه حدس درست بزنید حداقل دلم خوش شه ... :girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ جواب چی بود؟ کتایون؟ آقا گفته باشم اول من حدس زدما! من تکذیب میکنم اصلانم صفحه های قبلی رو نخوندم! 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها یکم فکر کنین شاید من بودمااااا مینا من نیستم به نظرت؟ 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ چند تا حدس زدی اصلاً؟ یه دونه بیشتر تلاش کن ... 50 امتیازو بده تا تلاشمو بیشتر کنم 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ سپیده مردمو گول نزن!!!! علاقه مندی هاخونه-دوستام-معماری (داخلیش بیشتر)..... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ خودتی 101 % جواب چی بود؟کتایون؟ آقا گفته باشم اول من حدس زدما! من تکذیب میکنم اصلانم صفحه های قبلی رو نخوندم! عمه تو دیگه چراااااا؟ من نیستم تو عالم فامیلی که من بهت دروغ نمیگم به اینام بگو من نیستم...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ چه زود لو رفت افرین دختر باهوشم ..................................................................................... یالا پرتو جون عسک بعدی بزار این یکی لو رفت شما ادامه بده ... :167: من اول گفتما!پرتو 50 امتیازو بده ملتم سر کار نذار من ارزو به دلم موند از این عارف 50 امتیاز جایزه بگیرم:w821: گلم هنوز فرصت کسب 50 امتیاز رو داری ... کمی بیشتر دقت کن ... از این به بعد برای حدس اول تاپیک برید تو پروف پرتو یکی از بازدیدکننده ها همون کسیه که عکس فرستاده...........:persiana__hahaha: منم امتیاز میخواما...منم گفتم امتیاز نداریم ... سیتی... نه ... ستی هم نیست ... جواب چی بود؟کتایون؟ آقا گفته باشم اول من حدس زدما! من تکذیب میکنم اصلانم صفحه های قبلی رو نخوندم! کی گفته کتایونه؟ بچه ها یکم فکر کنین شاید من بودمااااا مینا من نیستم به نظرت؟ نخیر ... به نظر مینا تو نیستی ... ببینم میزاری 20 صفحه شه یا نه ... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ زییییییییییییییییییینگ! گزینه 2 اگه غلطه پس راهنمایی کنید لطفا! 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ واه تابلو شد که دیگه:w589: امتیاز بچرو بده مام بریم دیگه 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ واه تابلو شد که دیگه:w589:امتیاز بچرو بده مام بریم دیگه قربونت برم عسل بایا بدید امتیازمو من فردا مسافرم.. 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ سپیده مردمو گول نزن!!!! همین امروز علاقمندی هامو عوض کردم انقدم تابلو نیستم بذارم اونا بمونه که 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ همین امروز علاقمندی هامو عوض کردمانقدم تابلو نیستم بذارم اونا بمونه که نه تو نیستی............:w821::w821: من برنده شدم!!!!نگو که برنده نشدم! 5 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ هنوزم میگم عسلهههههه... :ws28: وای بگردم :aghosh:دست رو بعد نکته انحرافی گذاشتی کوچیکو بزرگم تو پروفم بوده اکثرا دیدن من میگم یکی دیگرو بگو 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها یکم فکر کنین شاید من بودمااااا مینا من نیستم به نظرت؟ اااااااااا...اره...هی میگم چقدر اشنا میزنه هااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28: وای بگردم :aghosh:دست رو بعد نکته انحرافی گذاشتی کوچیکو بزرگم تو پروفم بوده اکثرا دیدن من میگم یکی دیگرو بگو من که ندیدم... بذار فکر کنم ببینم کیو بگم... 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ همین امروز علاقمندی هامو عوض کردمانقدم تابلو نیستم بذارم اونا بمونه که باز تو شروع کردی سپیده:w589: من تو هر تاپیک تشخیص هویت که رفتم تو همیشه گفتی منم حالا که دیگه کتی تابلو شد رفت وایسا تاپیک بعدی استارت شه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده