*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من نيستما...حدس بزن... از من گفتن بود... خوب اگه تویی راهنمایی نکن دیگه.... اینی که نوشتی ینی ااااای ملت منم 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ اقا من زودتر از همه گفتم کتایونه 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ اوم ینی فرانه نیس؟؟؟:w874: وقتی میگی نیس ینی واقعا نیس !؟:w874: 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ وای خودای من چه قدر بخندیم... من نمیدونم رو چه حسابی حدس می زنین منو!!!!!! زهرا بیا بگو من نیستم... چرا اینا باور نمی کنن... 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ وای خودای من چه قدر بخندیم...من نمیدونم رو چه حسابی حدس می زنین منو!!!!!! زهرا بیا بگو من نیستم... چرا اینا باور نمی کنن... بابا خیلی تابلوئی........من رفتم علاقمندیهاتم دیدم!اسکی موسیقی شعر 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ دیگه خودتون خواستین دیگه... من دیگه هیچی نمیگم... 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ دیگه خودتون خواستین دیگه...من دیگه هیچی نمیگم... پرتو 50 امتیاز منو بده من اولین کسی بودم که گفتم کتایونه!تو حدس اولم تازه!:4chsmu1: محمد تو حدس 3 و 4گفته 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ چرا هیشکی منو نمیحدسه هیچوقت؟ نمیشه اول اسمشو بگی ولی شبیه فرانه اس کتایون نبود نچ... نمیشه اولشو بگم .. سپیده اسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس :girl_in_dreams: من حدسامو نگه داشتم زهرا...نقل ونبات که نیست... آفرین ... محمد ببین، کتایون چه باهوشه ... افسانه سحر . کتایون خودتیییییییییییی اره مهناز یا مدیر تالار گرافیک خووووووووووووب؟ مطمئنی کسی جا نموند؟ دیگه منم می گفتی ... سلام منم اومدم بحدسم...afa نیس؟ سلام سلام خوش آمدی ... نه ... عافا نیست ... کتایونه؟ نچ ... کتایون نیست ... کتایون عکستو بفرست ببینم چقدر شبیهی ... به نظرم کتایونه چون هم خیلی تو تاپیک هست هم که تو پروف پرتو رویت شده! چقدر فضولی می کنی....؟ تو پروفایل من چه کار می کردی؟ کتایون نیست ... انوشه اس؟ نه ... انوشه نیست گلم .. چرا اینخد عکس بچگی همه شبیه همه!!؟؟:w000: دیگه شرمنده ... شما هم عکستو بفرست ... چه خبره 1 هفته اگر زود یکی حدس زد دیگه بگو ....الکی ملت رو 1 هفته سر کار نذار اصلاً 2 هفته ... مطمئنم یوحناست نچ ... یوحنا هم نیست ... .... دوستان من نقل قول گرفتم ... اگر کسی جا موند شرمنده ... :shame: دوباره بگید ... جواب خواهم داد ... :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ کتی تابلو کردی کهههههههههههههههههههههه 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ مهناز.د جواب منو ندادی 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ عسله؟asal sadra?!!! خودتی 101 % 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ پرتو 50 امتیاز منو بده من اولین کسی بودم که گفتم کتایونه!تو حدس اولم تازه!:4chsmu1:محمد تو حدس 3 و 4گفته چه زود لو رفت افرین دختر باهوشم ..................................................................................... یالا پرتو جون عسک بعدی بزار این یکی لو رفت 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من اول گفتما! پرتو 50 امتیازو بده ملتم سر کار نذار من ارزو به دلم موند از این عارف 50 امتیاز جایزه بگیرم:w821: 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ از این به بعد برای حدس اول تاپیک برید تو پروف پرتو یکی از بازدیدکننده ها همون کسیه که عکس فرستاده...........:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ عسله؟asal sadra?!!! تابلو شدی رفت بازم من نبردم ایششش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده