HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 9 آذر، 2012 ولی من بعید میدونما با این رتبه بهتر میتونستی قبول بشی:vahidrk: شب تبدیلی نه؟ همون بابل که علی گفت رو راحت میاوردم وخیلی جاهای دیگه ...ولی پایینتر از این زدمشون ای بابا حالا من ریز نمرات نگرفتم کهچیکار کنم؟گیر میدن فلوید؟اصن دیگه کی میره دانشگاه که ریزنمرات بگیره 2
koka 272 ارسال شده در 9 آذر، 2012 درصد یکی از بچه ها : زبان 40 ریاضی 0 جامدات 10 سیالات 55 رتبه 1800 - شبانه - تبدیل انرژی سمنان 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 9 آذر، 2012 همون بابل که علی گفت رو راحت میاوردم وخیلی جاهای دیگه ...ولی پایینتر از این زدمشون ای بابا حالا من ریز نمرات نگرفتم کهچیکار کنم؟گیر میدن فلوید؟اصن دیگه کی میره دانشگاه که ریزنمرات بگیره میشه بعدا برد..ولی شما حتما تکمیل ظرفیت شرکت کنید 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 9 آذر، 2012 ای کسانی که ارشد قبول شدید شب های تحویل پروژه و امتحان به غلط کردن می افتید دو دقیقه هم که میایید انجمن دوستتون دعواتون میکنه باید برید 3
MechJJ 11368 ارسال شده در 9 آذر، 2012 از حست بگو راستش خودم فکر میکردم توی این زمان خیلی خوشحال تر از اینی باشم که الان هستم. ولی الان فک میکنم تازه بدبختی ها شروع شده:icon_pf (34): مخصوصا که ریاضی مهندسی هم نخوندم ، همون ترم اول ریاضی پیشرفته داریم 4
MechJJ 11368 ارسال شده در 9 آذر، 2012 ای کسانی که ارشد قبول شدید شب های تحویل پروژه و امتحان به غلط کردن می افتید دو دقیقه هم که میایید انجمن دوستتون دعواتون میکنه باید برید بچه های خواجه نصیر اینجورین، نه که مکانیکش درپیته برو بیرون زودتر:vahidrk: 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 9 آذر، 2012 بچه های خواجه نصیر اینجورین، نه که مکانیکش درپیتهبرو بیرون زودتر:vahidrk: چه میگی فرصت کل ندارم شما هم تازه به دوران رسیده بازی در بیار 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 9 آذر، 2012 چه میگی فرصت کل ندارم شما هم تازه به دوران رسیده بازی در بیار وای مامانم اینا:viannen_38: حالا یه وقت واسه کل به ما بده 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 9 آذر، 2012 وای مامانم اینا:viannen_38:حالا یه وقت واسه کل به ما بده راستی الان که تبدیل قبول شدید منتظر فعالیت شما در تالار سیالات هستم 3
MechJJ 11368 ارسال شده در 9 آذر، 2012 راستی الان که تبدیل قبول شدید منتظر فعالیت شما در تالار سیالات هستم به به مارو ببین رو دیوار کی یادگاری مینوسیم کی تبدیل قبول شده؟ طراحی کاربردی-زمینه تخصصی مکانیک جامدات فعلا من برم با اجازت.صبح زود باید پاشم برم واسه ثبت نام. 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 9 آذر، 2012 اول دیدم تو این یکی تاپیک میکانیکی پست ندادم، حیفه ثانیا تکمیل ظرفیت حدودا کی میاد؟ تا اون موقع نباید کاری کرد که؟ منظورم پیش ثبت نامه. البته فکر نکنم خیلی مفید باشه 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 9 آذر، 2012 به به مارو ببین رو دیوار کی یادگاری مینوسیم کی تبدیل قبول شده؟ طراحی کاربردی-زمینه تخصصی مکانیک جامدات فعلا من برم با اجازت.صبح زود باید پاشم برم واسه ثبت نام. جدا پس اون فعلا جامدات شد تا ابد جامدات اوه..چه کلاسی میزارن اول دیدم تو این یکی تاپیک میکانیکی پست ندادم، حیفهثانیا تکمیل ظرفیت حدودا کی میاد؟ تا اون موقع نباید کاری کرد که؟ منظورم پیش ثبت نامه. البته فکر نکنم خیلی مفید باشه من هم نمیدونم...ولی سریع نتایجش میاد..سال گذشته یکی از دوستام شرکت کرده بود باهنر کرمان رو اورده بوده امتحاناتش رو هم همراه بقیه بهمن داده بود. فکر کنم روزانه ها فقط نمیتونند شرکت کنند.حتما از سنجش بپرسید معتبر تره یا اطلاعیه های سالهای قبل رو بخونید. راستی یه سوال از صبح تو ذهنمه...منظور از صنایع بالا دست و پایین دست در پتروشیمی چیه؟ 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 9 آذر، 2012 فدات شم فکرتو از این چیزا خالی کن با خود صنایع بالادستی مشکل داری؟ یا تو پتروشیمی؟ 2
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2012 چه روزایی بود ها...ما هم فردا داریم میریم ثبت نام آره چه شبهایی بود میشه بعدا برد..ولی شما حتما تکمیل ظرفیت شرکت کنید شرکت کردنش چجوریه؟این سایت رنجش که چیزی نزده،اولین انتخاب بعد از قبولی رو میگیره؟ ای کسانی که ارشد قبول شدید شب های تحویل پروژه و امتحان به غلط کردن می افتید دو دقیقه هم که میایید انجمن دوستتون دعواتون میکنه باید برید چه خووووووووووووبانقد دوس دارم با دوستم دعوا کنم راستش خودم فکر میکردم توی این زمان خیلی خوشحال تر از اینی باشم که الان هستم.ولی الان فک میکنم تازه بدبختی ها شروع شده:icon_pf (34): مخصوصا که ریاضی مهندسی هم نخوندم ، همون ترم اول ریاضی پیشرفته داریم بیا برو خونتون بینم:v57xpgj21gn50sq6izf ریاضی پیشرفته داریم:w888: من حس غریبی دارم الان بچه های خواجه نصیر اینجورین، نه که مکانیکش درپیتهبرو بیرون زودتر:vahidrk: :gnugghender: چه میگی فرصت کل ندارم شما هم تازه به دوران رسیده بازی در بیار والاااااااااا وای مامانم اینا:viannen_38:حالا یه وقت واسه کل به ما بده اونو وللشمن الان وقتم آزاده بیا:vahidrk: 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 11 آذر، 2012 فدات شم فکرتو از این چیزا خالی کن با خود صنایع بالادستی مشکل داری؟ یا تو پتروشیمی؟ با مفهومش شرکت کردنش چجوریه؟این سایت رنجش که چیزی نزده،اولین انتخاب بعد از قبولی رو میگیره؟ /QUOTE] نمیدونم...ولی فکر کنم اوایل مهر اقدام میکنه....ولی حتما حتماا پیگیری کنید چون شانس دانشگاههای تهران ممکنه داشته باشید
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 12 آذر، 2012 با مفهومش شرکت کردنش چجوریه؟این سایت رنجش که چیزی نزده،اولین انتخاب بعد از قبولی رو میگیره؟ /QUOTE] نمیدونم...ولی فکر کنم اوایل مهر اقدام میکنه....ولی حتما حتماا پیگیری کنید چون شانس دانشگاههای تهران ممکنه داشته باشید نمیخواد،دیگه تصمیم گرفتم این رنج همدانشگاهی شدن با تو رو قبول کنم
ferferfer 1067 ارسال شده در 12 آذر، 2012 نمونه کارنامه دانشجویان نصیر در آزمون ارشد 91 http://www.nasir.ir/Default.aspx?tabid=153 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 22 آذر، 2012 این تاپیک با مشخص شدن نتیجه کنکور ارشد 91 بسته شد. موفق و موید باشید 3
ارسال های توصیه شده