bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ من زود نوبت گرفته بودم هااا یادتون نره از من اخه نمیتونم بیام چند روز 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ خب اینم لیستی از مجانین این انجمن طبق درخواست های ثبت نامی و اولویتی خودم سارا جونم سارا-افشار Mohammad.A amin 202 Essi bme.masood ooraman mohsen 88 ::: شیـــما ::: ادیب Neutron مجنون from_hell vahid2007 (به جرم خنده بیجا!) partow (توهمات ماموریتی) asal sadra چون من تنها نباشم با هم بازی کنیم Afsaneh.M که از لحظات رفتاری بچه ها عکس بگیره یادگاری شقایق... به لیل درخواست زنجیر:banel_smiley_52: hakan_68 چون فکر کرد می تونه منو درمان کنه کهربا mohamad_rs , SH E I KH MohammadReza ooraman Anarchist (پناه به شیخ بردن؟ هی وای!) آریوبرزن zahra.k hilda setiya m f s barane eshgh ؟ اما مدعیون سلامت روانی : partow Hosein.T mahnaz.d asal sadra bpcom لطفا جهت استقرار در دار المجانین مشکل خود را عنوان درمانگر خود را انتخاب نماید اوقات خوشی را برای شما در این مکان آرزومندیم! 10 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ من از همتون سالم ترم :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ لطفا جهت استقرار در دار المجانین مشکل خود را عنوان درمانگر خود را انتخاب را انتخاب نماید 1- مشکلات: تو خواب راه رفتن،کتک زدن خدمه و مسئولان،گاز گرفتن پرستار هنگام تزریق آمپول بیهوشی. عدم ثبات اخلاقی و خواستگاری از 50 پیرزن دیوونه عضو تیمارستان و..... 2- درمانگر: هر کس میتواند این جهاد اکبر را انجام دهد،بسم الله..... 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ 1- مشکلات: تو خواب راه رفتن،کتک زدن خدمه و مسئولان،گاز گرفتن پرستار هنگام تزریق آمپول بیهوشی. عدم ثبات اخلاقی و خواستگاری از 50 پیرزن دیوونه عضو تیمارستان و..... 2- درمانگر: هر کس میتواند این جهاد اکبر را انجام دهد،بسم الله..... راه درمان: تزریق یک عدد آمپول هوا! 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ خب اینم لیستی از مجانین این انجمن طبق درخواست های ثبت نامی و اولویتی خودم سارا جونم سارا-افشار Mohammad.A amin 202 Essi bme.masood ooraman mohsen 88 ::: شیـــما ::: ادیب Neutron مجنون from_hell vahid2007 (به جرم خنده بیجا!) partow (توهمات ماموریتی) asal sadra چون من تنها نباشم با هم بازی کنیم Afsaneh.M که از لحظات رفتاری بچه ها عکس بگیره یادگاری شقایق... به لیل درخواست زنجیر:banel_smiley_52: hakan_68 چون فکر کرد می تونه منو درمان کنه کهربا mohamad_rs لطفا جهت استقرار در دار المجانین مشکل خود را عنوان درمانگر خود را انتخاب را انتخاب نماید اوقات خوشی را برای شما در این مکان آرزومندیم! پس من چی؟ 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ خب اینم لیستی از مجانین این انجمن طبق درخواست های ثبت نامی و اولویتی خودم سارا جونم سارا-افشار Mohammad.A amin 202 Essi bme.masood ooraman mohsen 88 ::: شیـــما ::: ادیب Neutron مجنون from_hell vahid2007 (به جرم خنده بیجا!) partow (توهمات ماموریتی) asal sadra چون من تنها نباشم با هم بازی کنیم Afsaneh.M که از لحظات رفتاری بچه ها عکس بگیره یادگاری شقایق... به لیل درخواست زنجیر:banel_smiley_52: hakan_68 چون فکر کرد می تونه منو درمان کنه کهربا mohamad_rs لطفا جهت استقرار در دار المجانین مشکل خود را عنوان درمانگر خود را انتخاب را انتخاب نماید اوقات خوشی را برای شما در این مکان آرزومندیم! من بوقم الآن !!!!!!!! دیشباین همه خلاقیت خرج کردم که ثبت نامم کنید 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ partow (توهمات ماموریتی) من مامورم باباژون ... از خودتونم ... بیلیو می ... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ من که حالم خوب بود چرا منو اوردین اینجا ..... 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ 1- مشکلات: تو خواب راه رفتن،کتک زدن خدمه و مسئولان،گاز گرفتن پرستار هنگام تزریق آمپول بیهوشی. عدم ثبات اخلاقی و خواستگاری از 50 پیرزن دیوونه عضو تیمارستان و..... 2- درمانگر: هر کس میتواند این جهاد اکبر را انجام دهد،بسم الله..... جااااااااااااان ؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ اینا از شماها دیوونه ترن! زین پس بجاب واژه صدا وسیما ی جمهوری اسلامی از واژ] صدا و غضنفر جمهوری اسلامی استفاده نمائیید! تو بگرد دنبال همون کلیدش ، نمیتونی یه کارو درست انجام بدی چرا کل سیستمو بهم میریزی آخه سیستمی که کیسش تو باشی فخط وقتی از برخ بکشیش خاموش میره! کجا میره؟ کی بر میگرده؟ میتونه تو مسیر منم برسونه؟ خب اینم لیستی از مجانین این انجمن طبق درخواست های ثبت نامی و اولویتی خودم سارا جونم سارا-افشار mohammad.a amin 202 essi bme.masood ooraman mohsen 88 ::: شیـــما ::: ادیب neutron مجنون from_hell vahid2007 (به جرم خنده بیجا!) partow (توهمات ماموریتی) asal sadra چون من تنها نباشم با هم بازی کنیم afsaneh.m که از لحظات رفتاری بچه ها عکس بگیره یادگاری شقایق... به لیل درخواست زنجیر:banel_smiley_52: hakan_68 چون فکر کرد می تونه منو درمان کنه کهربا mohamad_rs لطفا جهت استقرار در دار المجانین مشکل خود را عنوان درمانگر خود را انتخاب را انتخاب نماید اوقات خوشی را برای شما در این مکان آرزومندیم! وظیفه سختیه ولی بنده هم میشم دکتر بخش! 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ من بوقم الآن !!!!!!!! دیشباین همه خلاقیت خرج کردم که ثبت نامم کنید خسته شدم بابا دست تنهایی شما حیف بودی اسمت بره ته لیست یه لیست دیگه می زنم که اولش باشی 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ من مامورم باباژون ... از خودتونم ... بیلیو می ... :icon_pf (34): مشکل اینجاست که خود منم از همینام .... بیلیو می... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ مشکل اینجاست که خود منم از همینام .... بیلیو می... عع؟ پس من از شما نیستم باباژون ... بنده مامورم ... لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ چیه چیزی شده، چرا عصبانی هستی ؟ 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ چیه چیزی شده، چرا عصبانی هستی ؟ منم دارولمناجین موخوااااام:w821: 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ خسته شدم بابا دست تنهاییشما حیف بودی اسمت بره ته لیست یه لیست دیگه می زنم که اولش باشی فعلا این جوریم کنین نفرارم تا ببینیم چی میشه....... حالا کو تا لیست دیگه دیس دیس تیس تیس دوبس دوبس ....... میگما یه کم سبزه بزاریم رو سرا مون قل بزنیم با قلامون تا بیدار بشیم سیر شدیم میریم ددر زیر بارونی که میاد گنجیش سیخ میزنیم تا شاد نشده بال بال بزنیم.... جم جم ز جام جم جمجمه مرا .......... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده