.Apameh 25173 ارسال شده در 3 آبان، 2013 لامبو 2نفره است پس من کجا بشینم؟رو سقف حتما؟ اوااااااا فکر اینجاشو نکرده بودیم آرا بیا جوابگو باش یه فکری خب پس بدو شما دنبال ما 2
M!LAD 542 ارسال شده در 3 آبان، 2013 اوااااااا فکر اینجاشو نکرده بودیم آرا بیا جوابگو باشیه فکری خب پس بدو شما دنبال ما دیوااااااااااااااااااانه این همه راهو بدوم؟نه نه این نمیشه خسته میشم باید یه فکر دیگه کرداصن تو بشین تولوله اگزوز چطوره؟ 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 3 آبان، 2013 دیوااااااااااااااااااانه این همه راهو بدوم؟نه نه این نمیشه خسته میشم باید یه فکر دیگه کرداصن تو بشین تولوله اگزوز چطوره؟ خب خسته بشو من جام خوبه نشستم با خیال راحت 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 3 آبان، 2013 لامبور چیه دیوونه؟لامبو،مخفف لامبورگینیکار خوبی میکنی به فکرش باش تا دیوونه شی برو بابا من خودم يه عمره تو كار لامبورگيني ام :icon_razz: ديوونه شدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لامبورگینیتو آتیش کن بزن بریم بزن بريممممممممممممممم لامبو 2نفره است پس من کجا بشینم؟رو سقف حتما؟ شما هم مگه مياي ؟ اوااااااا فکر اینجاشو نکرده بودیم آرا بیا جوابگو باشیه فکری خب پس بدو شما دنبال ما نگرا ن نباش عزيزم به هر دو نفري يه ماشين ميديم كلا اكيژي ميريم :hapydancsmil: 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 3 آبان، 2013 برو بابا من خودم يه عمره تو كار لامبورگيني ام :icon_razz: ديوونه شدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بزن بريممممممممممممممم شما هم مگه مياي ؟ نگرا ن نباش عزيزم به هر دو نفري يه ماشين ميديم كلا اكيژي ميريم :hapydancsmil: مایه داریه دیگه 1
M!LAD 542 ارسال شده در 3 آبان، 2013 خب خسته بشو من جام خوبه نشستم با خیال راحت خب وایسا اصلا آرا تو بشین تو جعبه(جعبه لامبو تو کاپوت جلوشه که اندازه2-3تا چمدون کوچیک جاداره) 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 3 آبان، 2013 دیوااااااااااااااااااانه این همه راهو بدوم؟نه نه این نمیشه خسته میشم باید یه فکر دیگه کرداصن تو بشین تولوله اگزوز چطوره؟ اينم فكر بدي نيس كه بدويي دنبال ما خب خسته بشو من جام خوبه نشستم با خیال راحت تو بغل دست خودم ميشيني عزيزم:hapydancsmil: 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 3 آبان، 2013 مایه داریه دیگه اووووووووووووووره بابا تازه اينام همه ماشيناي منن هرروزم اضافه ميشن :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: http://www.noandishaan.com/forums/thread116839.html#post1290575 1
M!LAD 542 ارسال شده در 3 آبان، 2013 برو بابا من خودم يه عمره تو كار لامبورگيني ام :icon_razz: ديوونه شدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بزن بريممممممممممممممم شما هم مگه مياي ؟ بابا اینکاره،دیوونه عشق لامبو ندیده بودیم که دیدیم پس نه بذارم شما دو تا دیوونه تنها برین،کار دست خودتون میدین 1
R@M!N 2978 ارسال شده در 3 آبان، 2013 اووووووووووووووره بابا تازه اينام همه ماشيناي منن هرروزم اضافه ميشن :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:http://www.noandishaan.com/forums/thread116839.html#post1290575می خواستم بیام پروفایلت بنویسم که کف کردیم با این عکسای لامبورگینیتنذار اینارو جوونا می بینن دلشون می خواد 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 3 آبان، 2013 خب وایسا اصلا آرا تو بشین تو جعبه(جعبه لامبو تو کاپوت جلوشه که اندازه2-3تا چمدون کوچیک جاداره) برو بابا اصن حالا كه اينطور شد نميبريممت :vahidrk: 1
.Apameh 25173 ارسال شده در 3 آبان، 2013 اينم فكر بدي نيس كه بدويي دنبال ما تو بغل دست خودم ميشيني عزيزم:hapydancsmil: بـــــــــــــهله:hapydancsmil: اووووووووووووووره بابا تازه اينام همه ماشيناي منن هرروزم اضافه ميشن :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: http://www.noandishaan.com/forums/thread116839.html#post1290575 اووووووووووووووووووووو چقده لامبورگینی:hapydancsmil: 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 3 آبان، 2013 بابا اینکاره،دیوونه عشق لامبو ندیده بودیم که دیدیمپس نه بذارم شما دو تا دیوونه تنها برین،کار دست خودتون میدین خيلي هم عاليي:hapydancsmil: آره اصن نياي بهتره می خواستم بیام پروفایلت بنویسم که کف کردیم با این عکسای لامبورگینیتنذار اینارو جوونا می بینن دلشون می خواد خو بيا بنويس خو دلشون بخواد برنم دنبالش :hapydancsmil: 2
M!LAD 542 ارسال شده در 3 آبان، 2013 برو بابا اصن حالا كه اينطور شد نميبريممت :vahidrk: اصن مگه میشه منو نبرین؟مگه بلدی اون ماشینو روشن کنی؟من نباشم حتی نمیتونی اون ماشینو استارت بزنی دیوونه 1
M!LAD 542 ارسال شده در 3 آبان، 2013 خيلي هم عاليي:hapydancsmil: آره اصن نياي بهتره نه جدی باید بذارمت تو لوله اگزوز 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 3 آبان، 2013 بـــــــــــــهله:hapydancsmil: اووووووووووووووووووووو چقده لامبورگینی:hapydancsmil: آرههههههههه :hapydancsmil::hapydancsmil: اصن مگه میشه منو نبرین؟مگه بلدی اون ماشینو روشن کنی؟من نباشم حتی نمیتونی اون ماشینو استارت بزنی دیوونه اصن نميبريمت معلومه كه بلتم :icon_razz: نه جدی باید بذارمت تو لوله اگزوز بايد رات بديم اصن بياي كه بعد از اين فكراي ژليد كني :vahidrk::icon_razz: 1
M!LAD 542 ارسال شده در 3 آبان، 2013 اصن نميبريمت معلومه كه بلتم :icon_razz: بايد رات بديم اصن بياي كه بعد از اين فكراي ژليد كني :vahidrk::icon_razz: میبینم که مصدوم آماده است.دوستان الان شما با یک دیوونه عصبانی روبرو هستین.عوام به این گونه نادر دیوونه زنجیری هم میگن که لقبش خود گویای خطرناک بودنش هست.
آرانوس 6500 ارسال شده در 3 آبان، 2013 میبینم که مصدوم آماده است.دوستان الان شما با یک دیوونه عصبانی روبرو هستین.عوام به این گونه نادر دیوونه زنجیری هم میگن که لقبش خود گویای خطرناک بودنش هست. به موقعش عصبانيي ميشم در برابر افرادي مثه شوما به موقعشم ريلكسم در كل هم :vahidrk: 1
M!LAD 542 ارسال شده در 4 آبان، 2013 به موقعش عصبانيي ميشم در برابر افرادي مثه شوما به موقعشم ريلكسم در كل هم :vahidrk: باشه بابا حالا چرا عصبانی میشی؟میبندمت به تختااااااااااااذیت نکن . . . 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 4 آبان، 2013 باشه بابا حالا چرا عصبانی میشی؟میبندمت به تختااااااااااااذیت نکن . . . صوبت نباشه والا میبندمت به ماشین و با سرعت نور حرکت میکنم :vahidrk: فک کنم هیچی ازت نمونه کلا محو میشی:5c6ipag2mnshmsf5ju3:w02: 1
ارسال های توصیه شده