.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ به جمع روانیا خوش اومدی تکذیب میکنم من روانی نیستم اما روانیا رو دوست دارم ( اون جمله دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید در مورد من صادق نیست) 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ تکذیب میکنممن روانی نیستم اما روانیا رو دوست دارم ( اون جمله دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید در مورد من صادق نیست) باشه حالا هر جوری که هستی تا چند دقیقه دیگه روانیت میکنیم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ باشه حالا هر جوری که هستی تا چند دقیقه دیگه روانیت میکنیم ببینیمو تعریف کنیم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ ببینیمو تعریف کنیم خودم دیوونت میکنم بگو خوب 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ ببینیمو تعریف کنیم امکان داره کارت به بیمارستان(روانی) بکشه،مشکلی نداری از این بابت؟ 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ خودم دیوونت میکنمبگو خوب خب:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ امکان داره کارت به بیمارستان(روانی) بکشه،مشکلی نداری از این بابت؟ نه دور همیم دیگه شماها هم که هستین تنها نیستم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ گریه نکنین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینجا خیلی ها دیوونن یکیش خود من لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ نه دور همیم دیگه شماها هم که هستین تنها نیستم آقا من کم آوردم،برای یه بارم که شده یه آدم از خودم پررو تر دیدم 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ من روانیه این ماشینم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ آقا من کم آوردم،برای یه بارم که شده یه آدم از خودم پررو تر دیدم من متعلق به همه شمام:TAEL_SmileyCente: 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ من روانیه این ماشینم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یعنی در چه حد روانیشی؟حاضری برای رسیدن بهش از میدون مین رد شی؟ 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ یعنی در چه حد روانیشی؟حاضری برای رسیدن بهش از میدون مین رد شی؟ خیلییییییییییی زیاد خیلییییییییی ها فک کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ خیلییییییییییی زیاد خیلییییییییی ها فک کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آرا؟ تو هم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ آرا؟ تو هم؟؟ زهرااااااااا منم چی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ زهرااااااااا منم چی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 به جمع روانیا پیوستی؟؟ نه من باور نمیکنم دورغه 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ خیلییییییییییی زیاد خیلییییییییی ها فک کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تبریک میگم شما در آزمون ورودی ما قبول شدین.به جمع روانیا خوش اومدی این ها که میگی آدم بهت مشکوک میشهجنوبی هستی؟شیراز،اهواز،کرمان؟ 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ به جمع روانیا پیوستی؟؟نه من باور نمیکنم دورغه نمیدونم زهرا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 میگی نپیوندم یعنیییی؟ تبریک میگم شما در آزمون ورودی ما قبول شدین.به جمع روانیا خوش اومدی این ها که میگی آدم بهت مشکوک میشهجنوبی هستی؟شیراز،اهواز،کرمان؟ الان شما هم روانی هستین ایا ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ها نه بابا هیشکدوم 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ نمیدونم زهرا :5c6ipag2mnshmsf5ju3میگی نپیوندم یعنیییی؟ الان شما هم روانی هستین ایا ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ها نه بابا هیشکدوم بپیوند الان تو این دوره زمونه هرچی روانیتر باشی راحت تری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده