آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ پس حتما دیوووووونه ای تو دیوانه ای و من از تو دیوانه تر 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ دیشب از بام جنون دیوانه ای افتاد و مرد پیش چشم شمع ها پروانه ای افتاد و مرد از لطافت یاد تو چون صبح گل ها خیس بود شبنمی از پشت بام خانه ای افتاد و مرد موی شبگونی که چنگش میزدی شب تا سحر از سپیدی لا به لای شانه ای افتاد و مرد ازدیاد پنجره جان قناری را گرفت در قفس از نغمه ی مستانه ای افتاد و مرد این کلاغ قصه را هرگز تو هم نشنیده ای تا خودش هم قصه شد افسانه ای افتاد و مرد 3 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ تعریف از خود نباشه من یکی رو روانی کردم تو همین مدت کماسمش محمده کسی میشناسه؟ 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ تعریف از خود نباشه من یکی رو روانی کردم تو همین مدت کماسمش محمده کسی میشناسه؟ اگر اونی که من فک میکنم باوشه اون از اولشم روانی بود و هست :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ نمی دونم کی واقعا روانی نیست ؟کی دیونه نیست؟؟؟؟؟ آقا یکی بگه 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ اگر اونی که من فک میکنم باوشه اون از اولشم روانی بود و هست :icon_pf (34): نه اتفاقا تستش کردم زیادی تو هنگه مثلا یه سوال ازش می پرسی 4روزبعد جواب میده 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ نه اتفاقا تستش کردم زیادی تو هنگه مثلا یه سوال ازش می پرسی 4روزبعد جواب میده بعضیاشم جواب نمیده :دی 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ همینجا خب یه حرفی بزنین آدم بدونه زنده این 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ خب یه حرفی بزنین آدم بدونه زنده این مُرده که جون نداره 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ مُرده که جون نداره اتفاقا جوندارشم داریم، زامبی دیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا جوندارشم داریم، زامبی دیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ اوووووووووووووووووووووووووووووه اینجارو 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ اوووووووووووووووووووووووووووووه اینجارو به جمع روانیا خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ اوووووووووووووووووووووووووووووه اینجارو تو هم دیوونه ای ننه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده