panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ آره میدونم فاصله بگیر از من با من برقص و ... قیافرو 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ پری جان........اگه یکم دیر تر بیای اینا از دست میرنااااا خانوما اقایون توو صف باشین...... اقا..شما...نوبتو رعایت کن طبق لیست من اول شقایقهه و پانیسا....که البته توو اتاقِ1000000003 بسترین نفر بعد کی بود؟ 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ با من برقص و ... قیافرو منو از دست این دیوونه نجات بدین 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ پری جان........اگه یکم دیر تر بیای اینا از دست میرناااااخانوما اقایون توو صف باشین...... اقا..شما...نوبتو رعایت کن طبق لیست من اول شقایقهه و پانیسا....که البته توو اتاقِ1000000003 بسترین نفر بعد کی بود؟ :mrsbeasley: میشه این آقاهه که این شکلیه---> با فرانه هم بیان تو اتاقه ما؟ 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ منو از دست این دیوونه نجات بدین خیلی دلتم بخواد گیره دیوونه ای مثل من بیفتی خوش قیافهههه 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ با من برقص و ... قیافرو پانیسا بیا بریم اتاقت بیا نـــــــــــــازی نوترون شما هم برو اتاقت پسر خوب 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ خیلی دلتم بخواد گیره دیوونه ای مثل من بیفتی خوش قیافهههه داری بد رو اعصابم راه میری وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه......تنها به جرعه های فراموشی دلخوشم فرقی نداره جاده ی چالوس و راه قم....من مستی ام که خوش داره رانندگی کنه 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ :mrsbeasley: میشه این آقاهه که این شکلیه---> با فرانه هم بیان تو اتاقه ما؟ پانیسا شما برو پیش شقایق تنهاست...برین همونجا موهامو همو بکشین آفـــــــــــــــــرین.. 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ پانیسا بیا بریم اتاقت بیا نـــــــــــــازی نوترون شما هم برو اتاقت پسر خوب نمیااام میخوام بازی کنممم :w821: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ داری بد رو اعصابم راه میری وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه......تنها به جرعه های فراموشی دلخوشم فرقی نداره جاده ی چالوس و راه قم....من مستی ام که خوش داره رانندگی کنه جریمت اینه که 3 روز توو اتاق حبس بشی.... مگه نگفتم برو بچه... 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ داری بد رو اعصابم راه میری وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه......تنها به جرعه های فراموشی دلخوشم فرقی نداره جاده ی چالوس و راه قم....من مستی ام که خوش داره رانندگی کنه بیا طرفای ما جاده چالوس من مرده تنهای شبم وقتی میای صدای پااات از همه جاده ها میاااد 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ پانیسا شما برو پیش شقایق تنهاست...برین همونجا موهامو همو بکشین آفـــــــــــــــــرین.. پس اتاقمونو بذارین جلو اتاقه این---> 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ نمیااام میخوام بازی کنممم :w821: عزیزم از وقت خوابت گذشته داری از افعال معکوس استفاده میکنی بیا میخوام قصه پیشی پیشی قشنگه رو بگم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ پس اتاقمونو بذارین جلو اتاقه این---> تو بیا اینجا 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ عزیزم از وقت خوابت گذشته داری از افعال معکوس استفاده میکنیبیا میخوام قصه پیشی پیشی قشنگه رو بگم قصه ی یه اقای سوار بر اسبی که این شکلی باشه رو میگی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده