*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ آره حافظا گذشتم،رفتم,آمدم نبودید رفتم خو باشه....تو و شقایقو توو یه اتاق میزاریم که تا صبح بزنید توو سرو کله هم 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ خو باشه....تو و شقایقو توو یه اتاق میزاریم که تا صبح بزنید توو سرو کله هم هوراااااااا، بیا هم اتاقی برس به دادم 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اول من اول من در مرحله بعدی برای اطمینان از چگونگی درمان باید یک سری آزمایشات انجام داد......اول در سر مریض چکش زده میشود تا از حال برود بعد با اره جمجه اش را سوراخ میکنیم تا قسمتی از مغز را برای آزمایش به آزمایشگاه بفرستیم 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ در مرحله بعدی برای اطمینان از چگونگی درمان باید یک سری آزمایشات انجام داد......اول در سر مریض چکش زده میشود تا از حال برود بعد با اره جمجه اش را سوراخ میکنیم تا قسمتی از مغز را برای آزمایش به آزمایشگاه بفرستیم لازم به اینکارا نیست بیا خودم کلمو میکوبم به زمین مغزم میپره بیرون شما آزمایشش کن خانوم دکتر لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اینجا چیکا میکنن؟؟؟ اومدی؟ اینجا خوب میشن بیا تو اتاق ما باش تو هم 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اومدی؟اینجا خوب میشن بیا تو اتاق ما باش تو هم چندخوابس اتاقتون؟؟ دیگه کیان؟؟ 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ پزشک انجمن وارد می شود... لطفا احترام بگذارید 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ چندخوابس اتاقتون؟؟ دیگه کیان؟؟ جا زیاده به برو بچز هم بگو بیان 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ این دمبالا ديمبل بابا ول كن ما نيست تو خونه بابا كرم از ما جدا نيست 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ida;d kdsj lk, [l ;ki? آره مگه نمی دونستی؟ 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ آره مگه نمی دونستی؟ hwgh tildnd ]d 'tjl? ld'l d;d fdhn lk, [l ;ki dh fi ufhvjd o,fl ;ki lk hc ohv[ h,lnl hdk[,vd ldpvtlh 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ hwgh tildnd ]d 'tjl? ld'l d;d fdhn lk, [l ;ki dh fi ufhvjd o,fl ;ki lk hc ohv[ h,lnl hdk[,vd ldpvtlh عمرا اگه بذارم پيشي پيشي مو مو پيشي پيشي مو مو 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ عمرا اگه بذارم پيشي پيشي مو مو پيشي پيشي مو مو hgi i h;fv hdk nd'i ]i lvqdi ;i j, nhvd hc lkl phnjvi ih 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ hgi i h;fv hdk nd'i ]i lvqdi ;i j, nhvd hc lkl phnjvi ih چی شد!؟ خیلی بی ادبی... نچ نچ نچ 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ چی شد!؟ خیلی بی ادبی... نچ نچ نچ من فکر کردم چون اینجا دارالمجانینه شمام بلانسبت...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ببخشید منظوری نداشتم من تازه واردم نمیدونم چه خبره که ای باباااااا ببخشیید 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ من فکر کردم چون اینجا دارالمجانینه شمام بلانسبت...:5c6ipag2mnshmsf5ju3ببخشید منظوری نداشتم من تازه واردم نمیدونم چه خبره که ای باباااااا ببخشیید اصلا از حرکتت خوشم نیومد 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ اصلا از حرکتت خوشم نیومد چرا؟ میدونی هلاکتم؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ چرا؟میدونی هلاکتم؟ آره میدونم فاصله بگیر از من 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده