O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سلامليكم دوكتور پري كوجايه؟ چرا پيش ما نيايه؟ :w127: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سلامليكم دوكتور پري كوجايه؟ چرا پيش ما نيايه؟ :w127: شالاملکم دیپلمه پری هوینجا ته دریا مسابقه ای در جهت اعطای مدال مجنون المجانین گذاشته دکتر استاد هم افتخار داوری می دین؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ همگی به صف وایسین باید قرصاتونو بدم لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ توجه توجه برای خروج از جو غمگین و سکوت انجمن جایزه ای برای مجنون برتر دار المجانین در نظر گرفته شده است فرصت انجام یک هفته می باشد هر کس که لقب مجنون المجانین را به دست آورد ۱۰۰ امتیاز کسب خواهد کرد.... اون 1000 امتیازو با این مدال عوض میکنم...سیخی چند؟! لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ اون 1000 امتیازو با این مدال عوض میکنم...سیخی چند؟! ۶ سیخ جیگر هند جگر خوار(که جدیدا زیاد شده!!) سیخی دو زار لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ از همون ادم خورایی که از گردن شروع میکنن خون فواره میزنه؟:62izy85: خوبه می تونم باهاش کنار بیام ولی با سوسک نه ترجیح میدم از وسط سوراخ کنم شکمشون رو باهاش گردنبند درست کنم لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ ۶ سیخ جیگر هند جگر خوار(که جدیدا زیاد شده!!) سیخی دو زار جیگر مگسم دارید؟ ویار جیگر مگس کردم...جیگر هزار پا هم باشه طالبیم...پس معالممون گرفت؟ تو 10000 امتیازو بده منم مدالو بدم! :smiley (18): از همون ادم خورایی که از گردن شروع میکنن خون فواره میزنه؟:62izy85:خوبه می تونم باهاش کنار بیام ولی با سوسک نه ترجیح میدم از وسط سوراخ کنم شکمشون رو باهاش گردنبند درست کنم نه...اینیکی خام خوار نی... انگشت زیاد دوس داره...انگشتارو عین ماهی ساردین میکنه تو سیخ با نور ذره بین کبابش میکنه...وقتی کامل کبابی شد،انکشتتو از بیخ میکنه و نوش جان! :smiley (18): سوسکاش خوبنا....شبا مشاوره ی خانوادگی هم میدن...درد دلتو وا کنی براشون باهات هم دلی میکنن... تو مراسم خاک سپاری اگر پولت خوب باشه گریه و زاری و شیون هم میکنن برا مرده... لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ من مغز هم می خوام سفارش بدم حسابم چقدر میشه:coffee: لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر این حشره کشا تلخهههههه ولی انصافا به چایی عطر میده:mornincoffee: لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ شالاملکم دیپلمه پری هوینجا ته دریا مسابقه ای در جهت اعطای مدال مجنون المجانین گذاشتهدکتر استاد هم افتخار داوری می دین؟ من داور؟ لواشكم ميدين؟ به من گفتن اينجا يه محل نگهداري اوريون احداث ميشه بعد ميارنم اينجا تا وقتي ساخته نشده صلاح نيست اصن :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ ثبت نامیها :Ghelyon: 1-M.R.Y.M:gnugghender: 2-RAPUNZEL 2-MohamadReza:w02: 3-حانی 4-patrick:confused: . . . این لیست ادامه دارد 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ ورپریده ها کی خورشت قورباغه منو خورده؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ ورپریده ها کی خورشت قورباغه منو خورده؟ لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ قورباغه چیه طعم نداره حشره کش با چایی رو امتحان کن مزه اش یادت نمی ره عطرش مستت میکنه 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ نخند دوس داری با سنگ بزنم تو چشت؟:w963: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ قورباغه چیه طعم نداره حشره کش با چایی رو امتحان کن مزه اش یادت نمی ره عطرش مستت میکنه من ازین سوسک کش خمیریا بیشتر دوس دارم حشره کش از مد رفته:w963: 2 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ با چی خوردیش؟ با پای سیب خوبه ولی اگه با ژله بخوری می بره بالاخره حساب من چی شد گارسووووووووون 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ با چی خوردیش؟ با پای سیب خوبه ولی اگه با ژله بخوری می بره بالاخره حساب من چی شد گارسووووووووون بلند داد نزننننننننننننن اسم گارسونو پرده گوشم پاره شد بهش بوگو واست سالاد فصل سوسک با سس وزغ بیاره خیلی خوشمزست :w963: 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ به من گیر بدی میزنمت جفت چشات بیفته تو سوپ وزغا:aghosh: گارسوووووووووووووووووووون از همینایی که این گفت بیار 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ به من گیر بدی میزنمت جفت چشات بیفته تو سوپ وزغا:aghosh:گارسوووووووووووووووووووون از همینایی که این گفت بیار :1111: من موش کورم موش کور که چشم نداره:xbex7jmjnhtbacgrr3x گارسونو بلند صدا نکنننننننننننننننننننننننننننن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده