M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ تو هم بازی ،،، تو هم بازیبیا یار من واستا ، دوتایی پری دریایی و فلوید رو بزنیم بیا پری رو بزنیم آخجون خیلی وقت بود اینجا سوت و کور بود دلم گرفته بودبچه ها بیاید ورودی جدید داریم:w963: نام : پیشه: قصدت از دخول به تمارستان یا ابالفضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضل سرتو بدزد اخوی خمپاره :w74: فلوید فعلا بیکار میخوام خودکشی کنم....خستم...کوفتم.... 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بیا پری رو بزنیم فلوید فعلا بیکار میخوام خودکشی کنم....خستم...کوفتم.... حیفی ، چرا خودتو بکشی باشه بریم پری رو بزنیم ، شایدم کشتیمش نمردشم میگیم مرده 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بیا پری رو بزنیم فلوید فعلا بیکار میخوام خودکشی کنم....خستم...کوفتم.... عزیزم اوج نگییییییییییییییییییییییییییر فلوید جان اوج نگیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییر میگم اوج نگیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییر آخی آخی فلوید جان تویییییییییییییییی؟:w963: این ازین دیونه مظلوماست ببرینش بخش خود آزاران بی ضرر(K B Z) بستریش کنید دکتر بیاد معاینش کنه عزیزم اصلا ناراحت نباش میریم پشت حیاط با هم لیز میخوریم خوب میشی کیه؟ کیهههههههههههههههههههه؟ کیههههههههههههههههههههه؟ 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ با توجه به نوع پرخاشگری ها :banel_smiley_52: بنده تمایلی به ادامه گفتگو ندارم به قول دوستمون خودمو درگیر نمی کنم کاملا احساس راحتی کنید می رم مجهز برگردم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ حیفی ، چرا خودتو بکشی باشه بریم پری رو بزنیم ، شایدم کشتیمش نمردشم میگیم مرده بعد از پری کی رو بکشیم عزیزم اوج نگییییییییییییییییییییییییییر فلوید جان اوج نگیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییر میگم اوج نگیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییر آخی آخی فلوید جان تویییییییییییییییی؟:w963: این ازین دیونه مظلوماست ببرینش بخش خود آزاران بی ضرر(K B Z) بستریش کنید دکتر بیاد معاینش کنه عزیزم اصلا ناراحت نباش میریم پشت حیاط با هم لیز میخوریم خوب میشی کیه؟ کیهههههههههههههههههههه؟ کیههههههههههههههههههههه؟ من دیونه نیستم:w00: امروز که از خواب پا شدم...دیدم هیچ چیز برام ارزش نداره فقط میخوام یه نفر رو اذیت کنمبزنمش...بکشمش:ws2: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بعد از پری کی رو بکشیم من دیونه نیستم:w00: امروز که از خواب پا شدم...دیدم هیچ چیز برام ارزش نداره فقط میخوام یه نفر رو اذیت کنمبزنمش...بکشمش:ws2: ببین دخترم همه اول میان اینجا فکر میکنن سالمن برو پستای قبلیرو بخون منم همین فکرو میکردم:w963: ولی یه کم که اینجا موندم فهمیدم منم دیوونم جبهه نگیر عزیزم اتفاقا مشکلت خیلی حاده توبا توجه به نکات بالا خیلی خطرناکی تو دچار دگر آزاری شدی بیا با هم بریم تو اتاق با سنگ بزنیم تو چشم هم:w963: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ ببین دخترم همه اول میان اینجا فکر میکنن سالمن برو پستای قبلیرو بخون منم همین فکرو میکردم:w963:ولی یه کم که اینجا موندم فهمیدم منم دیوونم جبهه نگیر عزیزم اتفاقا مشکلت خیلی حاده توبا توجه به نکات بالا خیلی خطرناکی تو دچار دگر آزاری شدی بیا با هم بریم تو اتاق با سنگ بزنیم تو چشم هم:w963: ایششششششششششش من بیام تو اتاق شما...که بزنیدم.بیا نو اندیشان رو آتیش بزنیم ،بعدش کلی بخندیم:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ تو هم بازی ،،، تو هم بازیبیا یار من واستا ، دوتایی پری دریایی و فلوید رو بزنیم آخ جووون آخ جووون باشه مهرداد جون من حاضرم تو چی حاضری .... حملههههههههه:ws28: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ با توجه به نوع پرخاشگری ها :banel_smiley_52:بنده تمایلی به ادامه گفتگو ندارم به قول دوستمون خودمو درگیر نمی کنم کاملا احساس راحتی کنید می رم مجهز برگردم فرار نکن ترسووووووووو واستا 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ فرار نکن ترسوووووووووواستا عهههههه؟ گقتی مشکلت چی بود؟؟ 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ عهههههه؟گقتی مشکلت چی بود؟؟ من ؟؟؟؟ با منی ؟ مشکلی ندارم که ! همه چی آروومه .... نیگا کن ، من حالم خوبه خوبه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها نمیشه فایل صوتی و تصویری بزارید ...یکم محیط ملموس تر بشه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من میخوام یکی رو بزنم....چیکار کنم لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من میخوام یکی رو بزنم....چیکار کنم دلت فقط همینو می خواد؟ 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من میخوام یکی رو بزنم....چیکار کنم آخه دلم سوخت ..آخه چقدر کم توقع 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ آخه دلم سوخت ..آخه چقدر کم توقع :persiana__hahaha:کسی رو سراغ داری؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ :gnugghender: پیدا میکنیم... :ws2: هر چه زودتر تا تعداد بیشتر نشده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده