pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من ارمین ام همین و بس در رقص مایکلی هستم در فروم پسر ایرانی در عمل رییس جمهور 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام دكتر نيومده هنوز؟ 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممممممممممم دكتر وارد ميشود دكتر سمانه ... لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان من عضو جدیدم یه سوال؟ اینجا پست هاش delay داره؟ چرا من نمی تونم پستی که زدمو ببینم؟؟؟؟؟ قسمت پیشنهاد و انتقاد هم نداره که سوال کنم مجبور شدم اینجا بنویسم..میشه راهنمایی کنین..؟! با سپاس لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این دکترمون که از همه بیشتر اعصاب نداره لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دکتر جون بیا یه تخت کنار دستم خالیه 1 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آی نفس کش من زنجیر پاره کردم یکی بیاد منو بگیره 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امپول هوا دارین واسه کسایی که میخان بمیرن ؟ تزریقم میکنین ؟ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من نیستم دارالمجانین سوت و کورده نه ؟ میدونم بدون من اینجا صفایی نداره اما چه کنم که اجباره یه ادم لو شعوری ( LOW SHOUR ) به نام مسعود برام وقت گذاشته مثل بشه ها که سهمیه دارن واسه کامپیوتر 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من نیستم دارالمجانین سوت و کورده نه ؟ میدونم بدون من اینجا صفایی نداره اما چه کنم که اجباره یه ادم لو شعوری ( LOW SHOUR ) به نام مسعود برام وقت گذاشته مثل بشه ها که سهمیه دارن واسه کامپیوتر ای بابا کامپیوترم سهمیه ای شد 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابا کامپیوترم سهمیه ای شد چی بگم مهندس جون از دست این مسعود متحجر اصلا پیشرفت نکرده مغز این بشر 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چی بگم مهندس جون از دست این مسعود متحجر اصلا پیشرفت نکرده مغز این بشر ای بابا گوشی رو بده دستش من با اون گفتمان کنم چند کلام 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابا گوشی رو بده دستش من با اون گفتمان کنم چند کلام مشکل خفن تر از این حرفاس باباژون میگه امواج موبایل ضرر داره واسه همین گوشیش 1 کیلومتر ازش دوره ! به زنگهای ضروری جواب میده فقط مسعوده اینجوریه هااااااا من مسودم حالا میگه 50% اگه واسه نمایشگاه اومدم میبینمت 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مشکل خفن تر از این حرفاس باباژونمیگه امواج موبایل ضرر داره واسه همین گوشیش 1 کیلومتر ازش دوره ! به زنگهای ضروری جواب میده فقط مسعوده اینجوریه هااااااا من مسودم حالا میگه 50% اگه واسه نمایشگاه اومدم میبینمت ببخشید یه سوال این مسعوده دقیقا کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررر لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشید یه سوال این مسعوده دقیقا کیه؟ کلا اگه بخوام بگم یه ادم دیوونه که یه جو عقل تو کله پوکش نیست کارش اینه که واسه من قانون بذاره و محدودم کنه الانم همش داره داد میزنه که پاشو برو دوش بگیر و بخواب که فردا ساعت 6 قرار داری همش باید سرم بزنم به دیوار که ساکت بشه وگرنه بیخیال قضیه نمیشه فک کنم شخصیت دومه بندس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده