* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام .... خوب قرصاتو خوردیا!!!! امروز آروم شدی لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام .... خوب قرصاتو خوردیا!!!! امروز آروم شدی دس رو دلم نزار...قرصام رو نخوردم افسردگی حاد گرفتم.. لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دس رو دلم نزار...قرصام رو نخوردم افسردگی حتد گرفتم.. افسردگی حتد چیه؟؟؟ واگیر هم داره؟؟؟ :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ افسردگی حتد چیه؟؟؟ واگیر هم داره؟؟؟ :banel_smiley_52: عزیزم اشتباه نوشتاری بود...هواس واسه آدم نمیزارن که.. 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عزیزم اشتباه نوشتاری بود...هواس واسه آدم نمیزارن که.. کی هواس نذاشته؟؟؟؟؟ اینا تاثیر قرص دوست من لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کی هواس نذاشته؟؟؟؟؟ اینا تاثیر قرص دوست من دوست من اینا تاثیراته نداشتن قرصه.. دیگه .... 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام حاضر غايب كنيد يكي از ديونه ها فرار كرده 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممممممم دكتر سمانه وارد ميشود 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دكتر چطوري ؟ حالت خوبه؟آره خوبم ..............ديونه هاي عزيز چطورند 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا تو ديونه هستي ما هم خوبيم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا تو ديونه هستي ما هم خوبيم ديوانه چو ديوانه ببيند خوشش ايد 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هي روزگارررررررررررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممم صبح قشنگتون بخير وشادي 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دستم شفاست همه شفا پيدا كردند 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ديونه دوستم باز ازم قهر كرد و رفت جوابم رو هم نميده برام مثل داداش مي مونه 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ديونه دوستم باز ازم قهر كرد و رفت جوابم رو هم نميده برام مثل داداش مي مونه بيخيال اينقدر غصه نخور :w00: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده