samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دکتر تو هم با اون دست به یکی کردی حیف من واقعا حیف من این همه از خودم محبت براش در کردم حالا میگه من میخوام بکشمش ای روزگار نامراد ببین چه جوری احساسات یه جووون رو به سخره میگیرند ای وای که من شکایت به کدامین محکمه برم از جور این دوستان ظالم که گرگانی در لباس میش هستند و چو دست دوستی بر من دادند در ذهن طناب دار من میبافند :JC_thinking: چه طبع ادبیم زد بالا ... تو حق حساب من رو بده خودم به زور هم شده ميفرستمش سر خونه زندگيش ........ حقت رو ازش ميگيرم غصه نخور من دوست ندارم با احساساتت بازي بشه ميخواي از اين بهتر برات گير بيارم اينجا دختر مختر زياده .......... چشمات رو باز كن ببين كدوما رو ميخوايي 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شمع اگر پروانه را سوزاند خیر از خود ندید آه عاشق زود گیرد دامن معشوق را ....... 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای که چقدر تو خوبی :4uboxsmiley: این لطفتو هرگز فراموش نمیکنم تو همون مشخصاتی که دادم چند نفرو پیدا کن من خودم select میکنم لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام کی اینجاس ؟ تاریکی کیستی ؟ دستتو از زیر در نشون بده :167: بدیو دکتر داریم این وقت ظهر یا نه ؟ متین تو برو اینجا مریضاش خطرناکن . گازت بگیرن تو هم مجنون میشی من که میبینی اینجام مریض نیستم هااااااااا . سمانه میدونه 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام کی اینجاس ؟ تاریکی کیستی ؟ دستتو از زیر در نشون بده :167: بدیو دکتر داریم این وقت ظهر یا نه ؟ متین تو برو اینجا مریضاش خطرناکن . گازت بگیرن تو هم مجنون میشی من که میبینی اینجام مریض نیستم هااااااااا . سمانه میدونه :w58: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w58: فک کنم گازت گرفتن :shame: اخه نامردااااااااا میذاشتین ارشدشو قبول بشه بعد گازش میگرفتین :brodkavelarg: حالا کی گازت گرفت متین جون ؟ 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نکنه کار شماس ؟ تفلده حمیده ؟ لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فک کنم گازت گرفتن :shame:اخه نامردااااااااا میذاشتین ارشدشو قبول بشه بعد گازش میگرفتین :brodkavelarg: حالا کی گازت گرفت متین جون ؟ :w58::w58: اووووممممتتتتتممممم بببههههدددددششش ییییککککیییی پپپپپررریید به زژژژژووونننممم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نکنه کار شماس ؟ تفلده حمیده ؟ نه کار من نییییییییییییس، نه تفلده حمیده حانوم نیست:62izy85: تفلده داداششه لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w58::w58: اووووممممتتتتتممممم بببههههدددددششش ییییککککیییی پپپپپررریید به زژژژژووونننممم کی بود خو ؟ ندیدیش ؟ نکنه زامبیه من بوده ؟ اخه خوب تربیتش نکردم :shame: الان حس میکنه شقدر مجنون شدی ؟ کدوم بخش هستی حالا ؟ نه کار من نییییییییییییس، نه تفلده حمیده حانوم نیست:62izy85: تفلده داداششه راستشو بگو دخترم . من پلیسم و محرم رازهای مردم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws18: دلم مو کشیدن میخووووووووووووووووووووووووووووواد 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خانوما سر ظهره الان مریضا خوابن . تعطیله وقت ملاقات از ساعت 9 داده میشه دکتر سمانه هم هنوز نیومدن که شما موهاشونو بکشید 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کی بود خو ؟ ندیدیش ؟ نکنه زامبیه من بوده ؟ اخه خوب تربیتش نکردم :shame:الان حس میکنه شقدر مجنون شدی ؟ کدوم بخش هستی حالا ؟ راستشو بگو دخترم . من پلیسم و محرم رازهای مردم گفتم که کار من نبود ؛ من وکیلمو میخوام:w821: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws18:دلم مو کشیدن میخووووووووووووووووووووووووووووواد پس بیا موهاتو بکشم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس بیا موهاتو بکشم آخجون بیا نوبتی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده