bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وایییییییای ول سرعت چی نصب کردی رو خودت حالا پس گوشی رو بده به منشیتون با اون حرف بزنم :w139: من نصب نکردم نمیدونم کی نصب کرده بود نامرد یه موتور میکروبی در مقیاس کیلووات ساعت بود که میتونست یه تک سلولی رو به فضا پرتاب کنه منشیم پست بالا جواب داد دیگه لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سلام شما با سیستم گویای دارالمجانین نو اندیشان تماس گرفته اید در صورت داشتن هر گونه سوال با روابط عمومی تماس گرفته شماره 1- را بزنید:persiana__hahaha:اگر میخواهید با بخش خجسته ها تماس بگیرید شماره 2- :persiana__hahaha: اگر میخواهید با بخش موجی ها تماس بگیرید عدد 3-:persiana__hahaha: اگر میخواهید با بخش روان شادها تماس داشته باشید عدد4-:persiana__hahaha: اگر میخواهید با بخش شکنجه شده ها ی سیاسی که دیوانه شدند عدد 5-:persiana__hahaha: در صورت خواهان تماس بودن با خود آزاران و دگر آزاران عدد 6-:persiana__hahaha: و در صورت داشتن هر گونه سوال از نماینده دیوانگان عدد 7 را فشار دهید:persiana__hahaha: اگر با بخش زنجیری ها کار دارید به دلیل خراب بودن سیستم گویا از دادن خدمات معذوریم حضوری تشریف بیاورید با زدن دکمه 0 میتوانید به صفحه قبل باز گردید:w589: بعد از شنیدن بوق گزنه مورد نظر را انتخاب نمایید با تشکر:w963: بییییییییییییییییییییییییییییییییییب:w74: کی به شما گفت بدونه اجازه من تلفن بخش ما رو جواب بدی ؟ هاااا :brodkavelarg: برو واسه بخش خودتون ادای تلفن گویا در بیار 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کی به شما گفت بدونه اجازه من تلفن بخش ما رو جواب بدی ؟ هاااا :brodkavelarg:برو واسه بخش خودتون ادای تلفن گویا در بیار کتک میخوای؟:w963: میخوای بزنم دو شقت کنم:w963: من جواب ندادم سیستم گویا دارالمجانین بود دیدن صدای من خوبه به عنوان اپراتور ازم استفاده کردن:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کتک میخوای؟:w963:میخوای بزنم دو شقت کنم:w963: من جواب ندادم سیستم گویا دارالمجانین بود دیدن صدای من خوبه به عنوان اپراتور ازم استفاده کردن:brodkavelarg: خوب که فکر کردم دیدم ارههه خب ، شما که اینقدر صدات قشنگه بایدم به نوان اپراتور ازتون استفاده کنن حالا شرا عصبانی میشی باباژون ؟ اگه تلفن با منم کار داشت شما میتونی جواب بدی اصن ، خوبه ؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب که فکر کردم دیدم ارههه خب ، شما که اینقدر صدات قشنگه بایدم به نوان اپراتور ازتون استفاده کنن حالا شرا عصبانی میشی باباژون ؟ اگه تلفن با منم کار داشت شما میتونی جواب بدی اصن ، خوبه ؟ :w821: خو اعصاب نمیذاری واسه آدم که عین گربه شرک میمونه اول خبیث بازی:w963: در میاره یهو مظلوم میشه:babygirl: :w821: تلفن چیه؟:w963: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w821:خو اعصاب نمیذاری واسه آدم که عین گربه شرک میمونه اول خبیث بازی:w963: در میاره یهو مظلوم میشه:babygirl: :w821: تلفن چیه؟:w963: خو من در این زمینه شگرد دارم فک کنم یکی از خواستگارامه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خو من در این زمینه شگرد دارم فک کنم یکی از خواستگارامه اااااااااااااااااا مسعوده جان چنتا خواستگار داری؟ حالا قبول کردی یا نه؟:w963: اگه نمیخوای بگو بیاد بخش ما همه دیوونه ها شو ر میخوان:mrsbeasley: هر چی من بهشون میگم:femenist: بیشتر گریه میکنن:w821: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اااااااااااااااااا مسعوده جان چنتا خواستگار داری؟حالا قبول کردی یا نه؟:w963: اگه نمیخوای بگو بیاد بخش ما همه دیوونه ها شو ر میخوان:mrsbeasley: هر چی من بهشون میگم:femenist: بیشتر گریه میکنن:w821: زیااااااااااااااد ، واستا الان لیستشون میگم بهت : یه تلفن هست و یه موبایله ، ایفون خونمون هم که خیلی منو دوست داره ، دکل های مخابراتی و پست مخابرات و اینها که جزء ابر خواستگارام هستن نه بابا هنوز میخوام ادامه تحصیل بدم باشه میگم بیان بخش شما . اینقده پولدار و موقرند که نگو 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زیااااااااااااااد ، واستا الان لیستشون میگم بهت : یه تلفن هست و یه موبایله ، ایفون خونمون هم که خیلی منو دوست داره ، دکل های مخابراتی و پست مخابرات و اینها که جزء ابر خواستگارام هستن نه بابا هنوز میخوام ادامه تحصیل بدم باشه میگم بیان بخش شما . اینقده پولدار و موقرند که نگو خوشم میاد کم نمیاری :persiana__hahaha:من باید اینجارو ترک کنم وگرنه واقعا خل میشم:persiana__hahaha: جو اینجا امروز یه جوری منو گرفته بود تو یونی همه فکر میکردن خل شدم:persiana__hahaha: رو دستم نیترو بنزن دی آزونیم ریخته بود(قرمز رنگه)دنبال دوستم میدوییدم دستمو با مقنعش خشک کنماستادمون منو دید چشاش گرد شده بود 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوشم میاد کم نمیاری :persiana__hahaha:من باید اینجارو ترک کنم وگرنه واقعا خل میشم:persiana__hahaha: جو اینجا امروز یه جوری منو گرفته بود تو یونی همه فکر میکردن خل شدم:persiana__hahaha: رو دستم نیترو بنزن دی آزونیم ریخته بود(قرمز رنگه)دنبال دوستم میدوییدم دستمو با مقنعش خشک کنماستادمون منو دید چشاش گرد شده بود من که همینجوریش تو یونی معروفم وای یه سوتی یادم اومد اما دیگه تاپیک سوتیا جا نداره همینجا میگم ! یه روز رفتم دانشگاه ، میدونستم که 2تا کلاس دارم ! جلسه اول کلاسا بود فک کنم یهو یکی از استادا رو سر کلاس دیدم که داره درس میده منم در زدمو استاد در باز کرد و گفت بفرمایید من گفتم ببخشید استاد میشه تو لیست نگاه کنید ببینید من هستم یا نه ؟ گفت بلههههه ؟ گفتم حالا نگاه کنید دیگه . دید و گفت نه شما ساعت دیگه با من کلاس داری اما بیا بشین منم گفتم نه بابا الان یه کلاس دیگه دارم باید برم پیداش کنم بعدا بر میگردم اینا از نتایج صمیمی بودن با استاداس منم برم یکم مقاله بخونم این پروژه رو انجام بدم ، دارالمجانین را میگذاریم و میرویم 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دکتر سمانه چرا نیستی ؟؟؟؟ غیبتت موجه نیستااااااااا فردا با والدینت میایی..:167: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من یه هم درد اینجا داشتم اسمش آرش بود.. کجااااااااااااااست؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مجتبی قرصای من چی شد آخه؟؟؟ همون رنگی خوشگلاااا؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به من نگو که عشقم چشماشو بشته 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به من نگو که عشقم چشماشو بشته اینو سریع منتقلش کنین اوضاش خرابه 3 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آقا من ی سوال دارم قرق دیوانه با احمق چیه؟ بسی فکریدم اما بجایی نرسیدم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دستت درد نکنه لطف کن سریع تر بگو بیان الان کلی ادم منتظره من برم هواپیما لنگ من هستش 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دستت درد نکنه لطف کن سریع تر بگو بیان الان کلی ادم منتظره من برم هواپیما لنگ من هستش :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده