Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ دخترم بابایی چرا گریه میکنی:icon_pf (95): ....چی شده نکنه ورشکست شدی؟؟؟؟این جارو میخوای بفروشی...گفته باشم این جا ماله منه نمیذارمیا مامان مهرشو گذاشته اجرا 2 لینک به دیدگاه
Eghlid.Habibi 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ شب تولد آقا مهدی موعود بر آن شدم تا در عالم جنون یكی از اشعارم را به كلیه دوستان هم تختی تقدیم كنم .. چه لذتی داره شعر مجانی ! ------------======---------- شبی گفتم به پروانه كه من مستم تو دیوانه چرا دستم نمیگیری - بری بیرون از این خانه ؟ بگفتا با غضبناكی خفه ای یار پیمانه ! نگو اسرار قلبت را (( حبیبی )) نزد بیگانه .... شاعر محمد ح حبیبی - اقلید * فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ بابایی چرا گریه میکنی:icon_pf (95): ....چی شده نکنه ورشکست شدی؟؟؟؟این جارو میخوای بفروشی...گفته باشم این جا ماله منه نمیذارمیا مامان مهرشو گذاشته اجرا مامانت مهرشو گذاشت اجرا فک کنم چند وقته خبری ازش نیست . بیا بریم یه مامان دیگه به سلیقه خودت انتخاب کن گل بابا 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ مامانت مهرشو گذاشت اجرا فک کنم چند وقته خبری ازش نیست . بیا بریم یه مامان دیگه به سلیقه خودت انتخاب کن گل بابا زیر سر افشینه پس...ک مامانشو برده با خودشاز ارث محرومش کنهمه شو بزن ب نام من دستم به افشین برسههههه فقط....افشیییییییییییین بیا کتک لازم شدی دیگه:vahidrk: ب سلیقه من:vahidrk:دوباره زن میخوای...همه اموال خدابیامرز پدربزرگ رو دادی مهر زناتو وسیقه برا افشین 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ زیر سر افشینه پس...ک مامانشو برده با خودشاز ارث محرومش کنهمه شو بزن ب نام مندستم به افشین برسههههه فقط....افشیییییییییییین بیا کتک لازم شدی دیگه:vahidrk: ب سلیقه من:vahidrk:دوباره زن میخوای...همه اموال خدابیامرز پدربزرگ رو دادی مهر زناتو وسیقه برا افشین تو نگران مال و اموال نباش دختر گلم یه خونه تو نیاوران با یه پورشه پانومرا و یه ویلا تو محمودآباد با یه هتل تو شیراز زدم به نامت یه باغچه پرورش گل هم دادم به افشین تو یه زن خوب پیدا کن غمت نباشهدست بزنم نداشته باشه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سلوم خل و چلا قربوت دهنتون خوبین؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ تو نگران مال و اموال نباش دختر گلم یه خونه تو نیاوران با یه پورشه پانومرا و یه ویلا تو محمودآباد با یه هتل تو شیراز زدم به نامت یه باغچه پرورش گل هم دادم به افشین تو یه زن خوب پیدا کن غمت نباشهدست بزنم نداشته باشه اینارو ک مامان خدا بیامرز برام گذاشته بود...از اموال خودت بدهباغچه افشینم بده ب من زن خوبباشه برات پیدا میکنم...چ نژادی باشه فقط افشین و زدم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سلوم خل و چلاقربوت دهنتون خوبین؟ سلام بهناز جونی:hapydancsmil:دلمون تنگولیده بود خوبیم مرسی... بیا میخوایم برا بابام زن بگیریم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سلام بهناز جونی:hapydancsmil:دلمون تنگولیده بودخوبیم مرسی... بیا میخوایم برا بابام زن بگیریم سلوووم نفس عههه شنیدم رفته کلاس سامورایی اموزش دیده پ بگو چرا میخواد زن بگیره 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سلوم خل و چلاقربوت دهنتون خوبین؟ :ws28::ws28: خداییش قربون دهن فرانه چه تاپیک خوبی زد برام خیلی خوب بود 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ برید از خدا بترسید 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ اینارو ک مامان خدا بیامرز برام گذاشته بود...از اموال خودت بدهباغچه افشینم بده ب منزن خوبباشه برات پیدا میکنم...چ نژادی باشه فقط افشین و زدم مامان خدا بیامرزت از کجاش اورده بود دخترم؟؟؟؟؟من بهش داده بودم دیگه باغچه افشین توش خشخاش کاشته نزدیکش نشو میخوام وقتی رفت سراغش زنگ بزنم بفروشمش به پلیس نژاد اسیای شرقی لطفا:ws3::ws3:ژاپن یا کره . ممنون 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ برید از خدا بترسید :ws28::ws28:من رفتم بترسم بیام 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ :ws28::ws28:خداییش قربون دهن فرانه چه تاپیک خوبی زد برام خیلی خوب بود طفلی حسن تیکه تیکه شد از بس قربون دهن فرانه رفت 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ سلوووم نفسعههه شنیدم رفته کلاس سامورایی اموزش دیده پ بگو چرا میخواد زن بگیره فدامدا :scared9: یا خدا....پس من برم تو افق ب جای بابام محو بشم لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ مامان خدا بیامرزت از کجاش اورده بود دخترم؟؟؟؟؟من بهش داده بودم دیگهباغچه افشین توش خشخاش کاشته نزدیکش نشو میخوام وقتی رفت سراغش زنگ بزنم بفروشمش به پلیس نژاد اسیای شرقی لطفا:ws3::ws3:ژاپن یا کره . ممنون همون ک من میگم....همه اموالت ماله منه افشین رو انداختم پیشه سادیسمی...دیگه نیست میبینی اون نژاد بهت نمیسازه...بجاش هاسکی بگیر:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ سلام عضو جدیدنمیخواد برا بستری شدن من آمدم بستری بشم برا همیشه 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ همون ک من میگم....همه اموالت ماله منه افشین رو انداختم پیشه سادیسمی...دیگه نیست میبینی اون نژاد بهت نمیسازه...بجاش هاسکی بگیر:hapydancsmil: هاسکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws28::ws28:داغونم کردی اصن دخترم سلام عضو جدیدنمیخواد برا بستری شدن من آمدم بستری بشم برا همیشه بیا داداش بیا خودم بستریت میکنم مجانی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ هاسکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws28::ws28:داغونم کردی اصن دخترم بیا داداش بیا خودم بستریت میکنم مجانی خب دوورمن 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ همه رو خوابوندم....دیگه فکر نکنم بیدار بشن....دز بالا بود ینی فک کنم اثر داروها از بین رفته 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده