MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ همه یه قرص بردارید ....بخورید.. لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ :w00:همه چي ارومه من چقدر خوشحالم ميبينم عزيزم كه چقدر آرومي 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ميگم بيا مطب من تو رو يه ويزيت كنم تو حالت بدتر از ماست دخمل ميبينم عزيزم كه چقدر آرومي 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ميبينم عزيزم كه چقدر آرومي این یه سوزنو بهت میزنم.....درد نداره .... دفه بهد آلنمکیبتمن بهت میزنم لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اینم آمپول توووو...یکم درد دارههه ولی حالت جا میاد... دفه بعدم بهت اتلنبیکن و اتنکنایبوث بهت میزنم لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من دارم ميرم فعلا باي مواظب خودتون باشيد بعد از ظهر امتحان دارم دعام كنيد 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من دارم ميرم فعلا باي مواظب خودتون باشيد بعد از ظهر امتحان دارم دعام كنيد امتحان چه موخع روانی..... فک کنم باید 4 ؛5 آمپول بهت بزنم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مـــــــــــــــــــن اومدم...:shad: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من دارم ميرم فعلا باي مواظب خودتون باشيد بعد از ظهر امتحان دارم دعام كنيد نرو نرو اگه بری جات خالیه...بمون بمون.....:ws44: 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مـــــــــــــــــــن اومدم...:shad: آمپولت آماده س....دردش کمههه ولی زیاد میشههه... دفه بعد بهت اتلیمکنل و بتانلمان بهت میزنم نرو نرو اگه بری جات خالیه...بمون بمون.....:ws44: میخواد فرار کنه که آمپولاشو بهش نزنم... لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ منم برم آمپوُل ؛قُرص خواستیت خبرم کنین . . . . . . . . . . 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مجتبی خیلی خشنی ...این آمپولا چیه آخه...:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خب امیدوارم در نبود دیوونه ارشد بهتون خوش گذشته باشه همه بگین نهههههههههه تو نباشی که خوش نمیگذره جاتون خالی ازمایشگاه میکرو رو ترکوندم اودم خدمت شما فک کنم دکتر پری و رکتر سپید تلف شدن :shame: دکتر سمانه هنوز نفس میکشی ؟ خب برنامه چیه الان ؟ عربی میزنین یا کردی یا خارجی یا mc یا فارسی یا داش مشتی خودمون ؟ 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خب امیدوارم در نبود دیوونه ارشد بهتون خوش گذشته باشه همه بگین نهههههههههه تو نباشی که خوش نمیگذره جاتون خالی ازمایشگاه میکرو رو ترکوندم اودم خدمت شما فک کنم دکتر پری و رکتر سپید تلف شدن :shame: دکتر سمانه هنوز نفس میکشی ؟ خب برنامه چیه الان ؟ عربی میزنین یا کردی یا خارجی یا mc یا فارسی یا داش مشتی خودمون ؟ دكتر سمانه همه جا هستش هنوز نفس ميكشم صبح اول صبح ارشاد ريخت اينجا همه رو گرفت گفت تو ايام سوگواري .......دامبله ديمبو راه انداختيد الان فقط يه ساز ميزنيم اونم شور ..............دلمون شور ميزنه براي ديونه هاي دستگير شده ........... اگر عزاداري چيزي داري بزار تا همه ابغوره بگيريم 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دكتر سمانه همه جا هستش هنوز نفس ميكشم صبح اول صبح ارشاد ريخت اينجا همه رو گرفت گفت تو ايام سوگواري .......دامبله ديمبو راه انداختيد الان فقط يه ساز ميزنيم اونم شور ..............دلمون شور ميزنه براي ديونه هاي دستگير شده ........... اگر عزاداري چيزي داري بزار تا همه ابغوره بگيريم دکی سمانه من کلا به عذاداری و اهنگ غمگین و نوحه و از این جور چیزا اعتقادی ندارم من پارتی قاضی زیاد دارم ، شب نشده میارمشون بیرون بسات دامبله دیمبو رو پهن کن سازم حسابی بگو بینم امروز برنامه چیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دکی سمانه من کلا به عذاداری و اهنگ غمگین و نوحه و از این جور چیزا اعتقادی ندارم من پارتی قاضی زیاد دارم ، شب نشده میارمشون بیرون بسات دامبله دیمبو رو پهن کن سازم حسابی بگو بینم امروز برنامه چیه ؟ مسعود جا من الان بساط لهو ولعب رو پهن ميكنم اما بقيه اش با خودت من تا يه ربع ديگه هستم بعدش ميرم خونه و اگر بشه ميخوام درس بخونم تو اينجا رو گرم كن شايد شب امدم دوباره اول از اون پسره مسعود شروع ميكنيم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ از اولشم یکی تو دل تو پس بود همون پسره مسعود که تو مهمونی مست بود با ما آبگوشت می زنی و اون می برت فست فود تو همش عاشق ماشین مدل بالا و طیاره ای مثه تو رو زمین نیست تو مال کدوم سیاره ای؟ واست خرج کردم و مایه تیله هام از جیب من پس رفت واست می کشم دو سه تا گوساله تو سال مصرف 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دست دست حالا دست دست 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مسعود جا من الان بساط لهو ولعب رو پهن ميكنم اما بقيه اش با خودتمن تا يه ربع ديگه هستم بعدش ميرم خونه و اگر بشه ميخوام درس بخونم تو اينجا رو گرم كن شايد شب امدم دوباره اول از اون پسره مسعود شروع ميكنيم فقط گفته باشم بساط قلیون و سیگار و پیپ و این چیزا باشم من سردرد میشم میرم هااا :imoksmiley: فقط اهنگ و نیناش ناش میگم خیلی کار میکنی تو سمانه ، اون شرکت بدبخت ورشکست میشه هااا اره منم امشب یه کاری دارم واسه همین تا شب باید درس بخونم ! فکر خوبیه ! وضعیتش خیلی داغونه بیچاره ! کلا دچار دگردیسیه مغزی روانی اجتماعی فرهنگی شده همراه با خودشیفتگیه مضمن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده