.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ شما هم جزو مجانینی؟:gnugghender: والا شواهد و قرائن اینجور نشون میده 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ والا شواهد و قرائن اینجور نشون میده ...گفتم چهرت آشناست....نگو مال اینطرفایی....:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ ...گفتم چهرت آشناست....نگو مال اینطرفایی....:gnugghender: آرره مال اونطرفام 2 لینک به دیدگاه
Eghlid.Habibi 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ این شعرم اوج مصرفش امروز و فرداست امید مقبول هم تختی ها در دارالمجانین قرار گیرد ** __________=========_________ خداوندا بده گرمی به دلها در آغازین طلوع فصل سرما چه گرمی بهتر از با خانواده ، شب یلدا نشستن تا به فردااااااااا شاعر : محمد ح حبیبی اقلید 94 . فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ هیچ جا خونه قدیمیه ادم نمیشه مخصوصا ووقتی خونه جدید دلتو میزنه و ترکش میکنی . هوم سوییت هوم:hapydancsmil::hapydancsmil: وای چقد دلم برای این دوتا تنگ شده بود :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ هیچ جا خونه قدیمیه ادم نمیشه مخصوصا ووقتی خونه جدید دلتو میزنه و ترکش میکنی .هوم سوییت هوم:hapydancsmil::hapydancsmil: وای چقد دلم برای این دوتا تنگ شده بود :vahidrk: :whistles::whistles::whistles::whistles::whistles::whistles::whistles: 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ :hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil: چطولی ای نی نی تازه متولد چُده:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil:چطولی ای نی نی تازه متولد چُده:hapydancsmil::hapydancsmil: عسیسمی سوده من.. چقده ای دلم تنگ شده برات.. من الان خوبم.. سرماخوردم خفن.. یه روز به خودم مرخصی دادم.. ولی دیگه مرخصی نمیدم.. پوسیدم تو خونه.. انگار یه چیزی گم کردم..:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ عسیسمی سوده من.. چقده ای دلم تنگ شده برات.. من الان خوبم.. سرماخوردم خفن.. یه روز به خودم مرخصی دادم.. ولی دیگه مرخصی نمیدم.. پوسیدم تو خونه.. انگار یه چیزی گم کردم..:hapydancsmil: الهی ک من فدات شم دل منم تنگه توه... کار خوبی کردی استراحت دادی به خودت از بس که شیطونی من همیشه تو خونم برعکس تو خیلی خوشحالم میبینم انقده شاد و شنگولی عشق جانم شکر خدای مهربون همیشه شاد باش:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ الهی ک من فدات شم دل منم تنگه توه... کار خوبی کردی استراحت دادی به خودت از بس که شیطونی من همیشه تو خونم برعکس تو خیلی خوشحالم میبینم انقده شاد و شنگولی عشق جانم شکر خدای مهربون همیشه شاد باش:hapydancsmil: خدانکنه نفسم.. عسیسمی.. قلبونت بشم من...مهلبون من شماهم شاد باشی گلم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ سلام روانیااااااااااااا همیشه به سفر عشقی 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ سلام علیکم سوده خانم.قربونت سلامت باشی عزیز2 ماه باید عذاب بکشم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ :w000: [h=1]تولدت مبارك عشقوليييي :*[/h] لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی چقد خلوته اینجا 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی چقد خلوته اینجا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده