.Apameh 25173 ارسال شده در 18 اسفند، 2015 شما هم جزو مجانینی؟:gnugghender: والا شواهد و قرائن اینجور نشون میده 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 18 اسفند، 2015 والا شواهد و قرائن اینجور نشون میده ...گفتم چهرت آشناست....نگو مال اینطرفایی....:gnugghender: 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 18 اسفند، 2015 ...گفتم چهرت آشناست....نگو مال اینطرفایی....:gnugghender: آرره مال اونطرفام 2
Eghlid.Habibi 55 ارسال شده در 20 اسفند، 2015 این شعرم اوج مصرفش امروز و فرداست امید مقبول هم تختی ها در دارالمجانین قرار گیرد ** __________=========_________ خداوندا بده گرمی به دلها در آغازین طلوع فصل سرما چه گرمی بهتر از با خانواده ، شب یلدا نشستن تا به فردااااااااا شاعر : محمد ح حبیبی اقلید 94 . فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 25 اسفند، 2015 هیچ جا خونه قدیمیه ادم نمیشه مخصوصا ووقتی خونه جدید دلتو میزنه و ترکش میکنی . هوم سوییت هوم:hapydancsmil::hapydancsmil: وای چقد دلم برای این دوتا تنگ شده بود :vahidrk: 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 هیچ جا خونه قدیمیه ادم نمیشه مخصوصا ووقتی خونه جدید دلتو میزنه و ترکش میکنی .هوم سوییت هوم:hapydancsmil::hapydancsmil: وای چقد دلم برای این دوتا تنگ شده بود :vahidrk: :whistles::whistles::whistles::whistles::whistles::whistles::whistles: 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 :hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil: چطولی ای نی نی تازه متولد چُده:hapydancsmil::hapydancsmil: 2
masi eng 47044 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 :hapydancsmil::hapydancsmil:چطولی ای نی نی تازه متولد چُده:hapydancsmil::hapydancsmil: عسیسمی سوده من.. چقده ای دلم تنگ شده برات.. من الان خوبم.. سرماخوردم خفن.. یه روز به خودم مرخصی دادم.. ولی دیگه مرخصی نمیدم.. پوسیدم تو خونه.. انگار یه چیزی گم کردم..:hapydancsmil: 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 عسیسمی سوده من.. چقده ای دلم تنگ شده برات.. من الان خوبم.. سرماخوردم خفن.. یه روز به خودم مرخصی دادم.. ولی دیگه مرخصی نمیدم.. پوسیدم تو خونه.. انگار یه چیزی گم کردم..:hapydancsmil: الهی ک من فدات شم دل منم تنگه توه... کار خوبی کردی استراحت دادی به خودت از بس که شیطونی من همیشه تو خونم برعکس تو خیلی خوشحالم میبینم انقده شاد و شنگولی عشق جانم شکر خدای مهربون همیشه شاد باش:hapydancsmil: 2
masi eng 47044 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 الهی ک من فدات شم دل منم تنگه توه... کار خوبی کردی استراحت دادی به خودت از بس که شیطونی من همیشه تو خونم برعکس تو خیلی خوشحالم میبینم انقده شاد و شنگولی عشق جانم شکر خدای مهربون همیشه شاد باش:hapydancsmil: خدانکنه نفسم.. عسیسمی.. قلبونت بشم من...مهلبون من شماهم شاد باشی گلم:hapydancsmil: 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 1 فروردین، 2016 سلام علیکم سوده خانم.قربونت سلامت باشی عزیز2 ماه باید عذاب بکشم 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 31 فروردین، 2016 هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی چقد خلوته اینجا 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 31 فروردین، 2016 هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی چقد خلوته اینجا 1
ارسال های توصیه شده