arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من بي دكتر نميتونم دووم بيارم 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ عاره عظيظم هتما شفا ميگيري ...........................من متمئنم وااااااااااااااااای خدایا شکرت:w14: 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من دکتر نمیخوام من میخوام پرواز کنم... لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من به مرگم راضیم اما نمی آید اجل ، بخت بد بین از اجل هم ناز می باید کشید . . . 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ وااااااااااااااااای خدایا شکرت:w14: 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ آخــــــــــه تو چرا این طوری شدی؟؟؟ چطوری شدم؟؟؟ لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نه مجتبی فک میکنی دکتر نمیخوایی..خیلی لازم داری.. 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من به مرگم راضیم اما نمی آید اجل ، بخت بد بین از اجل هم ناز می باید کشید . . . خوب میتونی خودکشی کنی.... لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دکتر با اجازت من برم.. فعلا خدافظ.. 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نه مجتبی فک میکنی دکتر نمیخوایی..خیلی لازم داری.. فک نمیکنم...مطمعنم 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من به مرگم راضیم اما نمی آید اجل ،بخت بد بین از اجل هم ناز می باید کشید . . . دكتر اينا چه حرفايي هست كه ميزني ؟ نااميدم كردي 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دکتر با اجازت من برم..فعلا خدافظ.. میخوای فرار کنی... واسا یه قرص ویه آمپولم بهت بزنم لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دكتر اينا چه حرفايي هست كه ميزني ؟نااميدم كردي چرا نااُمید شدی مشکلت چیه ؟؟؟:icon_pf (34): بگووو به خودم حلههه لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دكتر اينا چه حرفايي هست كه ميزني ؟نااميدم كردي :icon_gol: نااميد نشو از بس با ديونه بودم اميدم رو به زندگي از دست دادم ..... 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ :icon_gol:نااميد نشو از بس با ديونه بودم اميدم رو به زندگي از دست دادم ..... ميگم بيا مطب من تو رو يه ويزيت كنم تو حالت بدتر از ماست دخمل 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ :icon_gol:نااميد نشو از بس با ديونه بودم اميدم رو به زندگي از دست دادم ..... دیونه که هیچ متوهمم هستی....:jawdrop: اقا یکی بیاد این زنجیری رو بندازه تو قفس:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ميگم بيا مطب من تو رو يه ويزيت كنم تو حالت بدتر از ماست دخمل :w00:همه چي ارومه من چقدر خوشحالم 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ميگم بيا مطب من تو رو يه ويزيت كنم تو حالت بدتر از ماست دخمل وایسیت صف همتونو آمپول میزنم لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ :w00:همه چي ارومه من چقدر خوشحالم مهلومه که ارومی ....اروم ترم میشی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده