zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چشم حتما حالا اون گل بالايي رو بو كن تا يه كم حالت بهتر بشه خانوم دكتر نيست من در خدمته تونم مـــــــــــــــرسی آرش... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ کی کلیپ پر کردی نامرد دیشب لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مـــــــــــــــرسی آرش... خــــــــــــــــواهش میـــــکنم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بلای عشق را جز عاشق شیدا نمی داند به دریا رفته می داند مصیبت های طوفان را 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دكتر سمانه ما رو درياب همش به فكر شعر و شاعري هستي پس ما چي؟ 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دكتر سمانه ما رو درياب همش به فكر شعر و شاعري هستي پس ما چي؟ آواتارت كو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بگو ببينم دردت چيه شايد بتونم شفات بدم دفعه قبل هم پول ويزيت ندادي ها خرجت رفته بالا 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ آواتارت كو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بگو ببينم دردت چيه شايد بتونم شفات بدم دفعه قبل هم پول ويزيت ندادي ها خرجت رفته بالا نتونستم يه آوتاراي ناز پيدا كنم ميشه تو زحمتش رو بكشي؟ حساب ميكنم بزار فردا يارانه ها رو بردارم از حساب چشم حق شما محفوظه 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نتونستم يه آوتاراي ناز پيدا كنم ميشه تو زحمتش رو بكشي؟ حساب ميكنم بزار فردا يارانه ها رو بردارم از حساب چشم حق شما محفوظه چه جوري ميخوايي ببين بايد شفا بدم آواتار بذارم ...كلاس رقص برگزار كنم ....برقا رو وصل كنم ...... تو پس هر وقت يارانه هات رو دادن بيا پيشم ديگه نسيه قبول نميكنم من دارم ميرم نهار ......اگر نيامدم بدونيد تو راه سلف ترور شدم يادم رو گرامي بداريد 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دكتر سمانه ما رو درياب همش به فكر شعر و شاعري هستي پس ما چي؟ آخ آرش خوب گفتی...من داشتم افسردگی حاد میگرفتم... اگه تو نبودی الان خودکشی کرده بودم... دکتر سمانه نرو دیگه.. 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دکــــــــــــتر من منتظرت میمونم.. 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ چه جوري ميخوايي ببين بايد شفا بدم آواتار بذارم ...كلاس رقص برگزار كنم ....برقا رو وصل كنم ......تو پس هر وقت يارانه هات رو دادن بيا پيشم ديگه نسيه قبول نميكنم من دارم ميرم نهار ......اگر نيامدم بدونيد تو راه سلف ترور شدم يادم رو گرامي بداريد دكتر نرو تو هم مثل من نمي توني دووم بيار ي نرو خب تو حل كن من قول ميدم فردا همش رو يكجا حساب كنم دكتر جووووووووووووووون 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ آخ آرش خوب گفتی...من داشتم افسردگی حاد میگرفتم...اگه تو نبودی الان خودکشی کرده بودم... دکتر سمانه نرو دیگه.. منم همينطور 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نرو تو هم مثل من نمي توني دووم بيار ي نرو عزيزم كجا بودي كه نتونستي دوام بياري خب با توجه به ابنكه دوستان گفتن نروووووووووووووووووووووووووووو من رفتم و سحيه و صالم برگشطم خداوند شما رو شفا بده كه منو دعا كرديد كه سالم برگردم ..... آرش وزهراي عزيزم من قول ميدم شما دو تا ديونه رو حتما شفا بدم 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ عزيزم كجا بودي كه نتونستي دوام بياري خب با توجه به ابنكه دوستان گفتن نروووووووووووووووووووووووووووو من رفتم و سحيه و صالم برگشطم خداوند شما رو شفا بده كه منو دعا كرديد كه سالم برگردم ..... آرش وزهراي عزيزم من قول ميدم شما دو تا ديونه رو حتما شفا بدم باورم نمیشه...دکتر راس میگی..یعنی میشه ما شفا پیدا کنیم؟؟؟:ws21: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ :imoksmiley: آخــــــــــه تو چرا این طوری شدی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ عزيزم كجا بودي كه نتونستي دوام بياري خب با توجه به ابنكه دوستان گفتن نروووووووووووووووووووووووووووو من رفتم و سحيه و صالم برگشطم خداوند شما رو شفا بده كه منو دعا كرديد كه سالم برگردم ..... آرش وزهراي عزيزم من قول ميدم شما دو تا ديونه رو حتما شفا بدم زير سايه شما 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ باورم نمیشه...دکتر راس میگی..یعنی میشه ما شفا پیدا کنیم؟؟؟:ws21: عاره عظيظم هتما شفا ميگيري ...........................من متمئنم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ زير سايه شما يعني سايه من اينقدر كوتاه بود كه تو نتونستي دوام بياري 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده