Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ برو تو اتاق ماساژ بگم این خانومه که از برزیل اورم بیاد ماساژت بده لازم نیست خستگیم در رفت خیلی ممنون 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ تعطیله خانوم برو بعد عید بیا من زیاد تعطیلی داشتم.. برای من تعطیل نیست.. 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ من زیاد تعطیلی داشتم.. برای من تعطیل نیست.. خب مسئولان نیستن دیگه حالا کارت چی هست؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ خب مسئولان نیستن دیگهحالا کارت چی هست؟ کل اتاقای دارالمجانین رو بدی بهم.. یه ابمیوهم بده تشنمه.. 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ کل اتاقای دارالمجانین رو بدی بهم.. یه ابمیوهم بده تشنمه.. فوقش یه اتاق آبمیوه هم جمعه پیش باید می اومدی 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ فوقش یه اتاقآبمیوه هم جمعه پیش باید می اومدی جمعه پیش چرا اونوقت؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ جمعه پیش چرا اونوقت؟ روز قدس بود 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ روز قدس بود اهان از اون لحاظ چرا دارالمجانین حیاط نداره؟ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اهان از اون لحاظچرا دارالمجانین حیاط نداره؟ حیاط داره ولی دیوونه ها اجازه ندارن برن 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ ج حیاط داره ولی دیوونه ها اجازه ندارن برن پس اجازه نداری بری تو... کلیدشو بده بعم من ک دیونه نیستم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ ج پس اجازه نداری بری تو... کلیدشو بده بعم من ک دیونه نیستم اینجا من قانونا رو تعیین می کنم تو حق نداری بری اونجا 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اینجا من قانونا رو تعیین می کنم تو حق نداری بری اونجا قانونا باتو مدیریت بامن کلیدوبده دیگه... راستی روزبه طبقه چندمه ازاتاقش نیومده بیرون چندروز کجاس؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ قانونا باتو مدیریت بامنکلیدوبده دیگه... راستی روزبه طبقه چندمه ازاتاقش نیومده بیرون چندروز کجاس؟ مدیریت با فرماندار هست روزبه هم اور دوز کرد بردیمش بیمارستان 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ مدیریت با فرماندار هستروزبه هم اور دوز کرد بردیمش بیمارستان 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سلام کسی نیست ؟ عاقا من از اتاقم خسته شدم . از زیرزمین فرار کردم... میخوام بالا بالاها باشم... مسءول اینجا کی می باشه ؟ : :babygirl: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ کل اتاقای دارالمجانین رو بدی بهم.. یه ابمیوهم بده تشنمه.. کل اتاقارو بدیم به تو؟؟؟؟؟؟!!!!!میترسم بهت بد بگذره:vahidrk: اینجا من قانونا رو تعیین می کنم تو حق نداری بری اونجا شما چی کار میکنی؟؟؟؟؟باز دو روز نبودما:vahidrk:شما گوشتارو تیکه کردی بزاری تو سرد خونه؟ قانونا باتو مدیریت بامنکلیدوبده دیگه... راستی روزبه طبقه چندمه ازاتاقش نیومده بیرون چندروز کجاس؟ افشین قانون بزاره تو هم مدیریت کنی!!!!!!هیچی دیگه پس فردا هم کلا بیان در اینجارو گل بگیرن:vahidrk: سلام کسی نیست ؟ عاقا من از اتاقم خسته شدم . از زیرزمین فرار کردم... میخوام بالا بالاها باشم... مسءول اینجا کی می باشه ؟ : :babygirl: غرغر نکن تا 2 ماه همون جا باید بمونی اتاق خالی نداریم فعلا 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اینجا من قانونا رو تعیین می کنم تو حق نداری بری اونجا باز تیریپ ه قانون گذاری برداشتی..... .....تو خودتو کی ازاد کرد....:vahidrk:......بسه بودم ب درخت....:vahidrk:.....از گردن 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده