m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ من فدات شم..پنجاه تومن کمه واسه تو؟؟؟؟نزنی ازین سه چهار تومنیا رو ناخونت گلم خراب میشه.. اگه پنجاه تومن برات کمه ی دوتا برام بخر مرسی پنجاه توومن!!:jawdrop: عاقا من هر مغازه ای رفتم دیگه پنجاه تومن ندیدم سودی جونی پس واجبه حتما بیاد پایین! تهرانی؟ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ :sigh:خدافظ التماسم کنی دیگه نمیام الان قهر کردی یا از ترست فرار کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ پنجاه توومن!!:jawdrop:عاقا من هر مغازه ای رفتم دیگه پنجاه تومن ندیدم سودی جونی پس واجبه حتما بیاد پایین! تهرانی؟ اره تهرانه ولی داریم دیپورتش میکنیم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ پنجاه توومن!!:jawdrop:عاقا من هر مغازه ای رفتم دیگه پنجاه تومن ندیدم سودی جونی پس واجبه حتما بیاد پایین! تهرانی؟ بله متاسفانه تهرانم عشقم..اگه اون پنج تومنیا خویه ضرر نداره یه چندتا بخر برام الان قهر کردی یا از ترست فرار کردی؟ تا اطلاع ثانوی شما با من صحبت نکن..روتم کن اونور:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ بله متاسفانه تهرانم عشقم..اگه اون پنج تومنیا خویه ضرر نداره یه چندتا بخر برام تا اطلاع ثانوی شما با من صحبت نکن..روتم کن اونور:icon_razz: :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: بخند گریتم میبینم :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ بله متاسفانه تهرانم عشقم..اگه اون پنج تومنیا خویه ضرر نداره یه چندتا بخر برام تا اطلاع ثانوی شما با من صحبت نکن..روتم کن اونور:icon_razz: تهران خو هزینه ها بالاتره! پنج تومنی نمیزنم؛ مارک بده تا مذاکرات تاثیری بر ارزونیش نذاشت برات ارزون تر بخرم! اما بخوام پستش کنم همون قیمت برات درمیادا! 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ من دارم میام تهران کلاس تا بعد تعطیلات نداریم.یه برنامه شب شعر بذار حال کنیم سودک 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ نیازی ب تایید کسی نداشتم Hmm باشه ! 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ من دارم میام تهران کلاس تا بعد تعطیلات نداریم.یه برنامه شب شعر بذار حال کنیم سودک شما؟؟؟؟؟؟:icon_razz: بستگی داره کیا باشن 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ Hmm باشه ! شما ناراحت نشو این سوده خانم یکم لحنش تنده دعوا نکنید افرین 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ تهران خو هزینه ها بالاتره!پنج تومنی نمیزنم؛ مارک بده تا مذاکرات تاثیری بر ارزونیش نذاشت برات ارزون تر بخرم! اما بخوام پستش کنم همون قیمت برات درمیادا! ای بی معرفت ینی میخوای پولشو بگیرییییییی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ شما؟؟؟؟؟؟:icon_razz:بستگی داره کیا باشن کیا دیگه میگم تو تعیین کن دعوت کن ای کیو 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ شما ناراحت نشو این سوده خانم یکم لحنش تندهدعوا نکنید افرین کسی که نمیشناسمش چرا ناراحت شم ! دعوا! 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ کیا دیگه میگم تو تعیین کن دعوت کن ای کیو حالا تشریف بیار تهران صحبت میکنیم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ کسی که نمیشناسمش چرا ناراحت شم ! دعوا! دست برقضا منم شمارو نمیشناسم پس در مورد علایق کسی ک نمیشناسی نظر ندی بهتره دوستم کسیم بهش برنمیخوره چون من چ کسیو بشناسم چ نه بد صحبت کنه ناراحت میشم حالا به قول روزبه عزیزم بیخیال شما درس میگی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ ای بی معرفت ینی میخوای پولشو بگیرییییییی؟؟؟ حساب حسابه کاکا برادر! حالا چون شوما مث مامان مایی سعی میکنم ضرب المثل رو نادیده بگیرم! 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ حساب حسابه کاکا برادر! حالا چون شوما مث مامان مایی سعی میکنم ضرب المثل رو نادیده بگیرم! مامان کجا قربون دوسال از تو بزرگترم نزن بر سر مال عشقم 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ مامان کجا قربون دوسال از تو بزرگترمنزن بر سر مال عشقم خخخخخ باوشه سوده گلی شما پنج سال از ما کوچیکتر! 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ دست برقضا منم شمارو نمیشناسمپس در مورد علایق کسی ک نمیشناسی نظر ندی بهتره دوستم کسیم بهش برنمیخوره چون من چ کسیو بشناسم چ نه بد صحبت کنه ناراحت میشم حالا به قول روزبه عزیزم بیخیال شما درس میگی:hapydancsmil: باشه ادامه نده / در ضمن من بد صحبت نکردم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده