arash86. 4604 ارسال شده در 20 تیر، 2011 اين من نيستم من مجردم شوبرم كجا بوده كه باهاش قر بدم آرش بيا وسط يه قري بده ..... من بلد نيستم تو دست ما رو بگير يادمون بده 2
samaneh66 10265 ارسال شده در 20 تیر، 2011 من بلد نيستم تو دست ما رو بگير يادمون بده :ws28: وا استغفرالله دست نامحرم بگيرم ......اصلا تو نميخواد قر بدي بشين نگاه كن تا ياد بگيري 2
samaneh66 10265 ارسال شده در 20 تیر، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 20 تیر، 2011 هي واي من .......حالمان بسي بد شد ولي مسعود جان كارت درست بوده نياز به اصلحه اطمي نبود با لنگ جوراب زجر كشش ميكردي بعد با كش اعدامش ميكرديد.... اما خب مسود ...كارت درست بوده مسود ميگم اين پسره مسعود كه تو مهموني مست بود ...... نكنه تو بودي .....؟ نه اخه اونجوری همش خونش میریخت رو زمین قرمه سبزیمون خراب میشد اینجوری اصلحه اتمی رو تنظیم کردم دقیق طوری که فقط رودش بمونه واسه قرمه سبزی مرسی خانوم دکی که منو تایید کردی :aghosh: نه بابا من مسودم ، اون مسعوده خیلی نا خلفه ، دوست نابابه ، گاهی میاد یه پیشنهادای بیشرمانه ای بهم میده اما من اکثرا گوش نمیکنم :persiana__hahaha: یکی بیاد این مگسو از تو بینی من دراره دارم دیونه میشم:w74: میدونی وارد جای خیلی سختی شده ! فقط خودت باید از عهدش بر بیای زنگ شادماني آغاز شدمسعود ....بيا وسط يه قري بده ببينم چند مرده حلاجي ....... حاجي سلام ......حاجي تو هم بيا يه هنر نمايي بكن دیر شده دیگه سمانه ، 11 کلاسم شروع میشه کلاس ضد خود شیفتگیه مضمن دارم با استاد پری و سپید 1
samaneh66 10265 ارسال شده در 20 تیر، 2011 مسسسسسسسسسسسود كجايييييييييييييييييي چرا نميايييييييييييييييييي 1
*sepid* 9772 ارسال شده در 20 تیر، 2011 دیـــوونـــه دیوونه اینو بدون ما از تو دیوونه تریم دیوونه به ما نگاه کن از تو ویرونه تریم تو بخند بلند بخند به دنیای دورنگ ما آره تو بخند به این حال بد ما عاقلا دیوونه دنیای ما نداره راه پیش و پس بیا و به من کمک کن بپرم از این قفس آخه من خسته شدم از دنیای این آدما دیوونه منم میخوام بشم مثل دیوونه ها زندگی ما عاقلا پر از غما و غصه هاس آره این دنیای ما دنیای مرگ رویاهاست خوشا به حالت دیوونه دنیای تو چه خندونه توی تمام زندگی شادیها با تو میمونه ما همه زندونیه و آزادیها مال توئه دیوونه ما بدیم خوبیها از آن توئه دستتو به من بده بزار منم رها بشم دلم از غم جدا شه مثل تو زیبا بشم دیوونه دنیای ما نداره راه پیش و پس بیا و به من کمک کن بپرم از این قفس آخه من خسته شدم از دنیای این آدما دیوونه منم میخوام بشم مثل دیوونه ها 1
arash86. 4604 ارسال شده در 20 تیر، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ايول سمانه خيلي باحالي كارت درسته ولي من اينطور ياد نميگيرم 1
samaneh66 10265 ارسال شده در 20 تیر، 2011 مسعود من دكترت هستم بهت ميگم قر بده سريع بگو باشه .... كار خوبي ميكني كه با اون پسره مسعود كه تو مهموني مست بود نميگردي ........... پسرم تو از اولش هم بشه خوفي بودي ....... حالا همه با هم دست دست ....... 2
samaneh66 10265 ارسال شده در 20 تیر، 2011 ايول سمانه خيلي باحالي كارت درسته ولي من اينطور ياد نميگيرم اولا من دكتر سمانه هستم ..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوما از اون اولش بي استعدادي بودي فقط بلدي بري تو اذري ها بيا وسط ببينم ..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
samaneh66 10265 ارسال شده در 20 تیر، 2011 منم دنبال يه دكتر خوش اخلاق ميگردم مگر من بد اخلاقم ..... 1
zahra22 19501 ارسال شده در 20 تیر، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سمانه کلاس خصوصی هم داری؟؟؟ 1
samaneh66 10265 ارسال شده در 20 تیر، 2011 سمانه کلاس خصوصی هم داری؟؟؟ آره عزيزم فقط مخصوص بانوان ...... اول اينجوري كن تا بدنت نرم بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
samaneh66 10265 ارسال شده در 20 تیر، 2011 نه من انتظارم بالاست خب امروز تو رو تحويل ميدم جاش يه مريض ديگه ميگيرم تا قدر منو بفهمي 1
arash86. 4604 ارسال شده در 20 تیر، 2011 خب امروز تو رو تحويل ميدم جاش يه مريض ديگه ميگيرم تا قدر منو بفهمي من قدرت رو ميدونم تو بايد قدر مريضي چون منو بدوني 1
zahra22 19501 ارسال شده در 20 تیر، 2011 آرش سمانه رو از دست نده...من مریضش بودم..بهتر از اون پیدا نمیکنی.... 2
zahra22 19501 ارسال شده در 20 تیر، 2011 آره عزيزم فقط مخصوص بانوان ......اول اينجوري كن تا بدنت نرم بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من رفتم تو کار نرم کردن بدن... 1
samaneh66 10265 ارسال شده در 20 تیر، 2011 آرش سمانه رو از دست نده...من مریضش بودم..بهتر از اون پیدا نمیکنی.... عزيزم مگر تو ...قدري بيشتر از اخلاقيات من بگو تا بفهمند چه گلي هستم من رفتم تو کار نرم کردن بدن... آفرين وقتي خوب تمرين كردي بگو تا مرحله بعدي رو نشونت بدم همه با دست دست دفعه قبل دستاتون شل بود ايندفعه با شدتر .....دست دست ..... 1
ارسال های توصیه شده