.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ کیا؟ غلط کردم باز فوش کشم نکنی..همینطوری یه چی گفتم نخارون شیپیشاتو 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها یکی داره پستارو لایک میکنه میاد جلو رسیدم چرا اون هستتوام هستی من عزیز کسی نیستم سوده جان عزیز فحش نیست 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ چ جورم.........بابایی.... فوت میکنه سیبیلاش نمیره تو آش؟ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ غلط کردمباز فوش کشم نکنی..همینطوری یه چی گفتم نخارون شیپیشاتو :ws28::ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ جایی رفته بودین؟؟ آره رفته بودیم شکار گرگ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ مهنازی بهتری؟؟؟ گفتم زبونم میسوزه..... اما شده دیگه....خوب میشه.... 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ چرا دیگه مهنازو افشین همدیگرو با چوب نمیزنن؟ 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ گفتم زبونم میسوزه..... اما شده دیگه....خوب میشه.... ای جان...بیا خودم یادت میدم آش خوری رو.. یه چندبار با من بگردی دیگه هُورت میکشی آشو 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ فوت میکنه سیبیلاش نمیره تو آش؟ ......دستمال کاغذی دارم بهش میدم..... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ چرا دیگه مهنازو افشین همدیگرو با چوب نمیزنن؟ دخترت همیشه شروع می کرد 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ آره رفته بودیم شکار گرگ :vahidrk:......مخرب محیط زیست.....فردا با مامور میان در خونه..... بچه ها من ب پستاتون نرسم.....نتم له شده....:icon_pf (34):....ب جز اونایی ک ازم نقل قول میگیرن 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ چرا دیگه مهنازو افشین همدیگرو با چوب نمیزنن؟ نتم جواب نمیده....وگرنه....میدونی ک....نزنم خوابم نمیبره....:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ دخترت همیشه شروع می کرد :vahidrk:......مخرب محیط زیست.....فردا با مامور میان در خونه.....بچه ها من ب پستاتون نرسم.....نتم له شده....:icon_pf (34):....ب جز اونایی ک ازم نقل قول میگیرن :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::zadan: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::zadan: .....حقش بود....مخربه....فردا میان دمه خونه....دیگه وثیقه نداریم ..... 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها مریم ان لاینه چرا نمیاد اینجا؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ مامان مریم ....رفته بود سراغ داروهای خط قرمز..........از دست افشین.........همش تقصیره اونه..... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ مریم همش تو مشاعرست دمت گرم مهناز فقط جون هر کی دوست داری ویراش نکن 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ :vahidrk:......مخرب محیط زیست.....فردا با مامور میان در خونه.....بچه ها من ب پستاتون نرسم.....نتم له شده....:icon_pf (34):....ب جز اونایی ک ازم نقل قول میگیرن داییم تو محیط زیسته پارتیم کلفته .....حقش بود....مخربه....فردا میان دمه خونه....دیگه وثیقه نداریم ..... حالا خرابکاری های خودت رو همه در جریانن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده