Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چندتا مریض بد حال داریم سریع بهشون دارو برسون تو زیر زمینن من فعلا مشغول خودمم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ از این ب بعد حواستون ب داروها باشه..........ک دست بعضیا بیشتر از سهمیشون بهش نرسه....ک این وضعیت پیش نیاد..........خودم هم ناظر میشم.... 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ آقایون داداشام گفته باشم !!! از این به بعد توزیع دارو بدون نسخه پزشک ممنوعه .... بنابراین یک پزشک لازم داریم ... لطفا داوطلبین رزومشون رو بفرستن ببینیم چیکار باید کرد 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ آقایون داداشام گفته باشم !!! از این به بعد توزیع دارو بدون نسخه پزشک ممنوعه .... بنابراین یک پزشک لازم داریم ... لطفا داوطلبین رزومشون رو بفرستن ببینیم چیکار باید کرد خب من مدرک دام پزشکی دارم یه دوره هم آموزش روان درمانی دیدم مجوز دارم؟ از این ب بعد حواستون ب داروها باشه..........ک دست بعضیا بیشتر از سهمیشون بهش نرسه....ک این وضعیت پیش نیاد..........خودم هم ناظر میشم.... چند درصد سهم اختلاس می دی برا اینکه ناظر شی 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ از این ب بعد حواستون ب داروها باشه..........ک دست بعضیا بیشتر از سهمیشون بهش نرسه....ک این وضعیت پیش نیاد..........خودم هم ناظر میشم.... 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ خب من مدرک دام پزشکی دارم یه دوره هم آموزش روان درمانی دیدم مجوز دارم؟ بذار ببینیم کسی دیگه داوطلب نیس ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ خب من مدرک دام پزشکی دارم یه دوره هم آموزش روان درمانی دیدم مجوز دارم؟ مجوزت جعلیه..... چند درصد سهم اختلاس می دی برا اینکه ناظر شی من ناظرم .....هیچی ام سهم بهت نمیدم.....:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ بذار ببینیم کسی دیگه داوطلب نیس ؟ من خودم هستم.... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من ناظرم .....هیچی ام سهم بهت نمیدم.....:vahidrk: حکم دیوونه خونه ای می دم عزلت می کنم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ حکم دیوونه خونه ای می دم عزلت می کنم حکمت باطله از همین الان.دفه ی قبلم تقصیر تو شد دارو ها به فنا رفت:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ بذار ببینیم کسی دیگه داوطلب نیس ؟ دارو هارو دست کسی نده خودم پخش میکنم دریمیافشین 2 تا میخوره یه نصفه پخش میکنه . 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ افشین من قرص میخوام...آرامبخش... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ افشین من قرص میخوام...آرامبخش... :vahidrk:افشین قرص نداره دامپزشکهبرو از دریمی بگیر محموله هنوز دستشه 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من فعلا مشغول خودمم دریمی من قرص آرامبخش میخوام 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ حکمت باطله از همین الان.دفه ی قبلم تقصیر تو شد دارو ها به فنا رفت:vahidrk: نخیر حکم رهبر باطل نداره اصلا این دلواپسان کجا هستن 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ نخیر حکم رهبر باطل ندارهاصلا این دلواپسان کجا هستن :ws28:لهت نکنم افشین فقط مواظب باش:ws28: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ :ws28:لهت نکنم افشین فقط مواظب باش:ws28: اگه قرار دعواست بگو آدم جمع کنیم 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اگه قرار دعواست بگو آدم جمع کنیم جنگه اقا جنگ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دارو هارو دست کسی ندهخودم پخش میکنم دریمیافشین 2 تا میخوره یه نصفه پخش میکنه . میخواست بده دست من.............ناظره بزرگ.... 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دریمی من قرص آرامبخش میخوام قرص چرا خانومی بفرما دم کرده گل گاو زبون آرومت می کنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده