Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چیو باور کردن؟؟اگه قضیه نامزدی رو میگی که خوب بکنن حقیقت داره اونو که میدونم باور کردن عروسیه... بابااااااا هنو نامزدههههههه 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ منو با روزبه آشنا کنید...دوس دارم بشناسمش معلومه خیلی س.ت هستن ایشون واقعا سودی جونم ؟ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ واقعا سودی جونم ؟ چیو واقعا عشقم؟؟؟ آره آشنا شم باهاشون ببینم کیه 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چی شده؟ لازم نکرده چادر گل گلی که باهاش نماز می خونی رو بپیچون دور خودت می ری و می آی اگر بشنوم رقصیدی با کمربند سیاه و کبودت می کنم نکنه عروس تمناست چادر قرمز گل گلیه جواب سوالات نمییییییدم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ قلبشو میفرستیم برا نامزدش باشه کادو پیچ می کنیم براش می فرستیم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چادر قرمز گل گلیه جواب سوالات نمییییییدم کدوم سوال؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ باشه کادو پیچ می کنیم براش می فرستیم فش فشه با خانواده دعوتت کرد کادو زیاد ببر 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چیو واقعا عشقم؟؟؟آره آشنا شم باهاشون ببینم کیه آخه خود موزمارش انکار کرده بود، روزبه داماد شدی :62izy85: 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ آخه خود موزمارش انکار کرده بود، روزبه داماد شدی :62izy85: من بی تقصیرم ینی منو میکشه قطعا بگم شوخی کردم حله؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ فش فشه با خانواده دعوتت کرد کادو زیاد ببر حالا خانواده از کجا پیدا کنم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من بی تقصیرمینی منو میکشه قطعا بگم شوخی کردم حله؟؟؟ من که از همون اول گفتم تو اسپم این شوخیا زیاده مثلا قبلا با مریم عروسی کرده بود 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ حالا خانواده از کجا پیدا کنم زن بگیرم واست؟ 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من که از همون اول گفتم تو اسپم این شوخیا زیادهمثلا قبلا با مریم عروسی کرده بود البته زیادم شوخی نکردم 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من بی تقصیرمینی منو میکشه قطعا بگم شوخی کردم حله؟؟؟ نه دیگه تا نباشد چیزکی سودک نگوید چیزها حالا خانواده از کجا پیدا کنم من مامانت نیستم مگه باهم میریم عروسی بابات 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ زن بگیرم واست؟ ای قربون دستت اگه میتونی یه دختر خوب براش پیدا کن چشم ابرو مشکی 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ بیخیال.خوبی شما؟ آره مرسی تو خوبی چی شده سوال نیست تکیه کلامه زن بگیرم واست؟ آره این مامان نامردم(مریم) قرار بود برام زن بگیره نگرفت البته زیادم شوخی نکردم ای بابا من می خوام هی جمعش کنم و نجاتت بدم تو هی مقاومت می کنی نه دیگه تا نباشد چیزکی سودک نگوید چیزها من مامانت نیستم مگه باهم میریم عروسی بابات نه من تو رو با خودم نمی برم می خوای عروسی رو به هم بزنی 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها جمع کنید صاحابش اومد اصلا هم خوب نیس پشت سرمردم حرف درمیارین خدافظ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها جمع کنید صاحابش اومداصلا هم خوب نیس پشت سرمردم حرف درمیارین خدافظ حرف چیه هر چی تو دیوونه خونه گفته میشه شوخیه(دارم جمع می کنم درک کن دوباره سوتی نده) 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ نه من تو رو با خودم نمی برم می خوای عروسی رو به هم بزنی باهوش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده