مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 4 مهر، 2015 اون برا مسخره بازی هست سوده جان دیدی چقدر مردم فضول هستن مکالمه همه افراد رو می خونن اقشین الان منظورت من بودم :vahidrk: 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 4 مهر، 2015 سلام یا مجید اسپم نکن دیگه نوبت تو هست تعریف کنی خرداد وااااقعا خردادی؟؟؟؟؟ اوفففففففففففففففففففف اخه چراااا 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 4 مهر، 2015 الان کی داره اسپم میکنه من یا افشین :vahidrk: یا افشین یا سودک 2
afshin18 11176 ارسال شده در 4 مهر، 2015 اقشین الان منظورت من بودم :vahidrk: نه بابا منظورم با همون بود که ازش نقل قول گرفته بودم ااااااره...بعضیا واقعا اینطورن ولی بعضیا پروفشگن بستس مث من میخورن با سر تو سنگ من مثالم میتونم برات بزنم که کی مثلا اینطگره اما جو سنگینه بعدا تو گوشت یواشکی میگم آره نامردا نمی دونم چرا پروفشون رو می بندن اینطگره چیه؟ وااااقعا خردادی؟؟؟؟؟اوفففففففففففففففففففف اخه چراااا چون خرداد بهترین ماه ممکن برای تولد هست تمام خردادی ها بزرگترین آدم های زمین هستن مثلا همین آقای خردادیان ببین چگونه یک ملت رو سرگرم نگه می داره و ... حالا اصلا خودت چی هستی؟ شرط می بندم یا اسفندی یا فروردین 2
afshin18 11176 ارسال شده در 4 مهر، 2015 الان کی داره اسپم میکنه من یا افشین :vahidrk: یه قانون هست از 4 سال پیش شکلک خالی مصداق اسپم است شکلک بذار ولی مثلا الکی از یک تا 5 هم بشمار 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 4 مهر، 2015 [RTL][/RTL] نه بابا منظورم با همون بود که ازش نقل قول گرفته بودم آره نامردا نمی دونم چرا پروفشون رو می بندن اینطگره چیه؟ چون خرداد بهترین ماه ممکن برای تولد هست تمام خردادی ها بزرگترین آدم های زمین هستن مثلا همین آقای خردادیان ببین چگونه یک ملت رو سرگرم نگه می داره و ... حالا اصلا خودت چی هستی؟ شرط می بندم یا اسفندی یا فروردین من مکالمه میخونم؟؟؟بیکارم مگه.... نهههه اون دوتا ماه نیستم..چرا فک کردی اون ماهها هستم؟؟؟ 2
afshin18 11176 ارسال شده در 4 مهر، 2015 من مکالمه میخونم؟؟؟بیکارم مگه.... نهههه اون دوتا ماه نیستم..چرا فک کردی اون ماهها هستم؟؟؟ بعضی مواقع بخون برا تنوع خوبه الکی همینجوری یه چی پروندم (به تاثیر ماه روی شخصیت به هیچ عنوان اعتقاد ندارم) 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 4 مهر، 2015 بعضی مواقع بخون برا تنوع خوبه الکی همینجوری یه چی پروندم (به تاثیر ماه روی شخصیت به هیچ عنوان اعتقاد ندارم) مال بعضیا رو میخونم نگرون نباش هاهاها من آبانی هستم قربونت 2
afshin18 11176 ارسال شده در 4 مهر، 2015 1 2 3 ........... تا 5 بشمار مال بعضیا رو میخونم نگرون نباش هاهاهامن آبانی هستم قربونت آبانی ندیده بودم تا حالا شایدم دیدم یادم نیست 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 4 مهر، 2015 تا 5 بشمار آبانی ندیده بودم تا حالا شایدم دیدم یادم نیست ااا آبانی ک خیلی زیاده ابانیا ماهن... سردسته مجانین هم خردادیه 2
afshin18 11176 ارسال شده در 4 مهر، 2015 ااا آبانی ک خیلی زیادهابانیا ماهن... سردسته مجانین هم خردادیه سردسته نداریم که؟ یه رهبر هست که منم یه فرمانده داریم یه رئیس داریم یه ساقی داریم یه پرستار داشتیم فکر کنم یه حسابرس داریم(مسئول جور کردن اختلاس هاست) و ... 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 4 مهر، 2015 سردسته نداریم که؟یه رهبر هست که منم یه فرمانده داریم یه رئیس داریم یه ساقی داریم یه پرستار داشتیم فکر کنم یه حسابرس داریم(مسئول جور کردن اختلاس هاست) و ... رئیستون... چ میدونم..روزبه کیتونه اونو میگم
afshin18 11176 ارسال شده در 4 مهر، 2015 رئیستون...چ میدونم..روزبه کیتونه اونو میگم پست رئیس الان خالیه روزبه شغلش خیلی حیاتی هست ساقی هستش کسی باهاش نسازه اخراج میشه 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 4 مهر، 2015 پست رئیس الان خالیهروزبه شغلش خیلی حیاتی هست ساقی هستش کسی باهاش نسازه اخراج میشه من باهاش نمیسازم اما کسی جرات نداره منو اخراج کنه
ارسالهای توصیه شده