afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ عروسی عروسیسودی چی بپوشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟دکلته؟؟؟؟؟؟؟؟یا این فش فشه اونجاس نامحرمه نمیشه که دکلته چیه؟ مگه کانتره بعد 2 کلته خطاش زیاده تک کلت بردار بهتره نامحرم خودتی فش فشه فش فشششششششش فسشششششششش تماتم باینجو بالنگ ترجمه : گوجه بادمجون خیار خفش میکنم روزبه رو منفقط پاشو بزاره انجمن به جون خودم. باشه ولی یهو دیدی اهدا شدی 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ بنده خدا چرا؟؟؟؟؟؟؟بده مذهبیه؟؟؟ خیلی ام عسله. فقط عروسیش مذهبی نکنه. من دکلته فقططططططط میپوشم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ الاناس که سر برسه... سودک بی گناهه من نبودم.. منو هک کردن... این حرفارو کی زدههههههههههههههههه؟؟؟ خاک عالم بر سرم.......... من اصن روزبه نمیشناسم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ نه چ سرکاری هیچی تو اسپم ها از این شوخی ها زیاد میشد فکر کردم شاید شوخی کردی الاناس که سر برسه...سودک بی گناهه من نبودم.. منو هک کردن... این حرفارو کی زدههههههههههههههههه؟؟؟ خاک عالم بر سرم.......... من اصن روزبه نمیشناسم روزبه بیا دارش بزن 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دکلته چیه؟ مگه کانتره بعد 2 کلته خطاش زیاده تک کلت بردار بهترهنامحرم خودتی تماتم باینجو بالنگ ترجمه : گوجه بادمجون خیار باشه ولی یهو دیدی اهدا شدی ناااااا محرمه فش فشی فششششش عشییییی عشی فشی بشی خشی دشی کشی اول بزار حسابشو برسم بعد اهدا کن عب نداره ثواب داره 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ منو با روزبه آشنا کنید...دوس دارم بشناسمش معلومه خیلی س.ت هستن ایشون 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ الاناس که سر برسه...سودک بی گناهه من نبودم.. منو هک کردن... این حرفارو کی زدههههههههههههههههه؟؟؟ خاک عالم بر سرم.......... من اصن روزبه نمیشناسم شاهد دارم اول تو شروع کردیییییییاااااااااا هنو نمیاد 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همه عجب پس روزبه نامزده ،کلک لو نداده بود روزبه دیگه جایی تو دارالمجانین نداری 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ام عسله.فقط عروسیش مذهبی نکنه. من دکلته فقططططططط میپوشم:vahidrk: خجالت نمی کشی دکلته می خوای بپوشی بگم بریزن ارشادت کنن والا دیگه دین و ایمون نمونده شوخی می کنم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ منو با روزبه آشنا کنید...دوس دارم بشناسمش معلومه خیلی س.ت هستن ایشون سیمات خورد بهم هنگ کردی؟؟؟؟؟؟نترس کاریت نداره این افشی فقط میکشه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ خجالت نمی کشیدکلته می خوای بپوشی بگم بریزن ارشادت کنن والا دیگه دین و ایمون نمونده شوخی می کنم پس پول بده برم پوشیده بخرم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ شاهد دارم اول تو شروع کردیییییییاااااااااا هنو نمیاد ببین کلا مشکوکی از کجا میدونی نمیاد 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ ناااااا محرمه فش فشی فششششش عشییییی عشی فشی بشی خشی دشی کشی اول بزار حسابشو برسم بعد اهدا کن عب نداره ثواب داره تماتم باینجو بالنگ دفتر 6 تا هزار مشتری جدید:hapydancsmil: منو با روزبه آشنا کنید...دوس دارم بشناسمش معلومه خیلی س.ت هستن ایشون هیچی یه بچه ی خجالتی هستش که تمنا می گه می خواد زن بگیره شاهد دارم اول تو شروع کردیییییییاااااااااا هنو نمیاد الکی میگه تو هم خبر داشتی؟ بی اطلاع فقط من بودم و مادرم سلام به همه عجب پس روزبه نامزده ،کلک لو نداده بود روزبه دیگه جایی تو دارالمجانین نداری اهداش می کنیم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ منو با روزبه آشنا کنید...دوس دارم بشناسمش معلومه خیلی س.ت هستن ایشون سوده باور کردن 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سیمات خورد بهم هنگ کردی؟؟؟؟؟؟نترس کاریت نداره این افشی فقط میکشه:vahidrk: سیمات خورد به هم ینی چی؟؟ خیلی بد حرف زدیا:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ تماتم باینجو بالنگ دفتر 6 تا هزار مشتری جدید:hapydancsmil: هیچی یه بچه ی خجالتی هستش که تمنا می گه می خواد زن بگیره الکی میگه تو هم خبر داشتی؟ بی اطلاع فقط من بودم و مادرم اهداش می کنیم قلبشو میفرستیم برا نامزدش 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سوده باور کردن چیو باور کردن؟؟ اگه قضیه نامزدی رو میگی که خوب بکنن حقیقت داره 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ ببین کلا مشکوکیاز کجا میدونی نمیاد سرکاره 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سیمات خورد بهم هنگ کردی؟؟؟؟؟؟نترس کاریت نداره این افشی فقط میکشه:vahidrk: چی شده؟ پس پول بده برم پوشیده بخرم لازم نکرده چادر گل گلی که باهاش نماز می خونی رو بپیچون دور خودت می ری و می آی اگر بشنوم رقصیدی با کمربند سیاه و کبودت می کنم ببین کلا مشکوکیاز کجا میدونی نمیاد نکنه عروس تمناست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده