Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ واس چی تَمی؟؟کاری کرده؟؟؟ اون بنده خدا همینجوری گرفتار زن و زندگی هس.. بیشتر از این اذیتش نکنید زن و بچشو اذیت کرده میخوام ترورش کنم خب 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ زن و بچشو اذیت کرده میخوام ترورش کنم خب بچه نداره ایشالا همه مجانین یه عروسی افتادیم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ واس چی تَمی؟؟کاری کرده؟؟؟ اون بنده خدا همینجوری گرفتار زن و زندگی هس.. بیشتر از این اذیتش نکنید یهو بگو تمرهندی لواشک هی تمی تمی نکن خب 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ داد نزن کر شدم روزبه میاد جوابتو میده:icon_razz: دادداددادداد اصلا تمنا خان 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ یهو بگو تمرهندی لواشک هی تمی تمی نکن خب تَمر ایرانی 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ بچه ندارهایشالا همه مجانین یه عروسی افتادیم نامزده به سلامتی؟ خدا به زنش صبر عنایت کنه نمیدونسته ساقی انجمن بوده؟! عروس کیه؟ عروسیش چه تاریخی؟ لباس نخریدمااااا تاریخش زود نباشه 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دادداددادداداصلا تمنا خان :vahidrk::vahidrk: فش فشه خان. 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ نامزده به سلامتی؟خدا به زنش صبر عنایت کنه نمیدونسته ساقی انجمن بوده؟! عروس کیه؟ عروسیش چه تاریخی؟ لباس نخریدمااااا تاریخش زود نباشه آره عیزم:hapydancsmil: تَمرکِ سودک 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ میدونم میدونم.... امان از دست این دخترا آره نچ نچ نچ(شکلک سر تکان دادن) بچه ندارهایشالا همه مجانین یه عروسی افتادیم ای ول عروسی:hapydancsmil: جدا داره عروسی می کنه؟ تو این سال عروس کل فروم داره متاهل میشه یهو بگو تمرهندی لواشک هی تمی تمی نکن خب تمر هندی "تمنا خان" محصولی جدید از پاکان 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ آره نچ نچ نچ(شکلک سر تکان دادن) ای ول عروسی:hapydancsmil: جدا داره عروسی می کنه؟ تو این سال عروس کل فروم داره متاهل میشه تمر هندی "تمنا خان" محصولی جدید از پاکان من دروغ دارم به توی فرفرو بگم؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ تَمر ایرانی تمر ایرانی نداریم :vahidrk::vahidrk: فش فشه خان. تماتم(لری گوجه است) خان 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من دروغ دارم به توی فرفرو بگم؟؟؟ چه جالب مگه مجرد نبود؟ خودش بهت گفت؟ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چه جالب مگه مجرد نبود؟خودش بهت گفت؟ ببند دهنتو عزیزم هنوزم مجرده 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من دروغ دارم به توی فرفرو بگم؟؟؟ عروسی عروسی سودی چی بپوشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟دکلته؟؟؟؟؟؟؟؟یا این فش فشه اونجاس نامحرمه نمیشه که 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ عروسی عروسیسودی چی بپوشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟دکلته؟؟؟؟؟؟؟؟یا این فش فشه اونجاس نامحرمه نمیشه که دکلته چیه عروسی روزبه چادر باس سر کنی مذهبین 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ تمر ایرانی نداریم تماتم(لری گوجه است) خان فش فشه فش فشششششششش فسشششششششش 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دکلته چیهعروسی روزبه چادر باس سر کنی مذهبین :-):-):-) 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ هنوزم مجرده آهان پسر سر کارمون گذاشتی ای بابا شاد بودیم عروسی داریم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ خفش میکنم روزبه رو منفقط پاشو بزاره انجمن به جون خودم. بنده خدا چرا؟؟؟؟؟؟؟ بده مذهبیه؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ آهان پسر سر کارمون گذاشتی ای بابا شاد بودیم عروسی داریم نه چ سرکاری 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده