roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ بچه های خوبی باشین ببینین باباتون عصبانی شد :girlhi: حاجی بچه ان حالا اینبارم ببخششون :girlhi: گریه نکن دختر گلم بابات عصبانی بود منظوری نداشت :there: مگه نه باباش :yes: چادرت توحلقم:ws28::ws28::ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ مریمی دلم بلات تنگ چده..بیا در آغوش سودک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم دلم برات تنگ شده عزیزم :aghosh: خوبی سودی جونم :icon_pf (17): چادرت توحلقم:ws28::ws28::ws28::ws28: چادرم قشنگه ؟ تازه دوختم :girlhi::4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ منم دلم برات تنگ شده عزیزم :aghosh: خوبی سودی جونم :icon_pf (17): نــــــــــــــــــــــه منو اذیت میتونن همچ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ منم دلم برات تنگ شده عزیزم :aghosh: خوبی سودی جونم :icon_pf (17): چادرم قشنگه ؟ تازه دوختم :girlhi::4chsmu1: اره قشنگه:ws28: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ نــــــــــــــــــــــه منو اذیت میتونن همچ کی اذیتت کرده عمو جون؟ 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ کی اذیتت کرده عمو جون؟ عــــــــمو و فلان..... دست پیش و میگیری پس نیوفتی؟؟؟؟؟؟ یکیش خودتی... مریمی بزنش 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ نــــــــــــــــــــــه منو اذیت میتونن همچ عــــــــمو و فلان.....دست پیش و میگیری پس نیوفتی؟؟؟؟؟؟ یکیش خودتی... مریمی بزنش غصه نخوری عزیزم حسابی ادبشون میکنم :girl_yes2: روزبه چرا سودی رو اذیت می کنی؟ حالا که اینطور شد منم میرم خونه بابام بچه هارو هم با خودم میبرم :icon_pf (10): 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ غصه نخوری عزیزم حسابی ادبشون میکنم :girl_yes2: روزبه چرا سودی رو اذیت می کنی؟ حالا که اینطور شد منم میرم خونه بابام بچه هارو هم با خودم میبرم :icon_pf (10): اوله هملو بزن همچ منو مسخله موتونه خیلی لوسه 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ عــــــــمو و فلان.....دست پیش و میگیری پس نیوفتی؟؟؟؟؟؟ یکیش خودتی... مریمی بزنش کی من؟منچی کار با تو دارم یه بار اعضایه بدنتو فروختیم تموم شد رفت اونم به خاطر صلاح جمع بود وگرنه خصومت که نداریم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ کی من؟منچی کار با تو دارم یه بار اعضایه بدنتو فروختیم تموم شد رفت اونم به خاطر صلاح جمع بود وگرنه خصومت که نداریم مریمممممممممممممممممممممممممممم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ مریمممممممممممممممممممممممممممم رفت:gnugghender: منموندم و تو:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ رفت:gnugghender:منموندم و تو:gnugghender: حیف نمیشه بهت فوش بدم دیگه خودت بده به خودت 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ غصه نخوری عزیزم حسابی ادبشون میکنم :girl_yes2: روزبه چرا سودی رو اذیت می کنی؟ حالا که اینطور شد منم میرم خونه بابام بچه هارو هم با خودم میبرم :icon_pf (10): باشه برو منم به دوستام میگم بیان با هم تخمه بخوریم فوتبال ببینیم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ شما دوتا آدم نمیشید جفتتون از ارث محرومید:vahidrk:ما دیگه بچه هایی به نام افشین و مهناز نداریم:vahidrk::icon_razz: از مامانم ارث می برم اون پولدارتره من ارث نمیخوام.........میخواستم وقفش کنم.......واقعا دیگه بابام نیستی.........منو میذاری سر راه.... ......دیگه ....منو ....دخترتو..........هیشکی منو دوست ندارهههههه...... من میرم..... برو اونور تر بشین اینقدر گریه کردی سرمون رفت(شکلک لگد زدن به پهلوی فردی نشسته همراه با خنده ای شیطانی) 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ نه نیستم تو هستی؟ بابت رفتن دیشب معذرت سردرد داشتم..... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ بابت رفتن دیشب معذرت سردرد داشتم..... :icon_pf (34): خواهش نه بابا پیش می آد دیگه 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ ا اونی که رو صندلی نشسته منم اونی ام که کز کرده گوشه افشین ِ دارالمجانین خلوت شده 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ ا اونی که رو صندلی نشسته منم اونی ام که کز کرده گوشه افشین ِ دارالمجانین خلوت شده اون سطل آشغال کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده