MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ رابطه ی خاصی وجود نداره .... کلا قاطیه .... فقط اونایی که اوایل لیست قرار دارند زودتر ثبت نام کردن .... پارتی داشن ... همون اول اومدن واسه ثبت نام .... آخ جوون پارتی...:w31: پارتی بعدی اگه مختلط بود به منم بگید تا بیام....:62izy85: لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ :vahidrk: :jawdrop: فعلا که مشکل جنابعالی حادتره با این سوالتون : . :4564: خدا جنابعالی رو شفا بده عفت کلامت من و کشته توام منو کشتی لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ :w330: :w31: :w31::w31: :w31::w31::w31: :w31::w31: :w31: :w330: لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ چرا همه رفتن؟؟؟؟ بچه .. قبل از اینکه یگم ببرنت ببندنت به تخت با پای خودت برو تو اتاقت الان میام داروهاتو بهت میدم لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ بچه .. قبل از اینکه یگم ببرنت ببندنت به تخت با پای خودت برو تو اتاقت الان میام داروهاتو بهت میدم اون یکی کیههه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ برو بچ من رو توبخش دیوانه های خوش اخلاق بستری کنید 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ شقایق کجاییییییییی نامرد چرا نیومدی سر قرار؟ بیا بریم دیگه میخارو آوردم بریم بکنیم تو پریز برق:w963: آها توام میخواستی بیای تو تابه؟ بزار ببینم جا هست....آره بیا:62izy85: تیمارستانتون کی کلنگ خورده خیلی بخشاش قدیمیه اصلا مجهز نیست بوجه بگیرین بخشای جدید راه اندازی کنید : بخش خجسته ها بخش شیرین عقلها بخش دیوانه مظلومان بخش پریش احوالان بخش مجنونان بخش خود آزاران بخش دگر آزاران اورژانس بخش(کمک به بیماران به شدت پریش احوال)KBBP منو تو KBBP بستری کنید اوضام کیشمیشیه:w74: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ برو بچ بیایین سروار شیم الان هوا پیما پرواز میکنه اااااااااااااااااااااااااااا هوایپما می خواد پرواز کنه به مقصد عشق و حال 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ برو بچ بیایین سروار شیم الان هوا پیما پرواز میکنه اااااااااااااااااااااااااااا هوایپما می خواد پرواز کنه به مقصد عشق و حال سلام پسمل ایلانی... من خودم پرواز میکنم با هواپیما نمیام 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ سلام پسمل ایلانی... من خودم پرواز میکنم با هواپیما نمیام باشه تو خودت بلو من بقیه رو میارم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ برو بچ بیایین سروار شیم الان هوا پیما پرواز میکنه اااااااااااااااااااااااااااا هوایپما می خواد پرواز کنه به مقصد عشق و حال تو مشکلت چیه پسرم؟:w963: تو توهم افشین داری؟ تو در واقع اسکیزوفرنی داری فکر میکنی افشینی ولی من با هواپیما نمیام جونمو از سر راه نیاوردم که من همیشه با فرغون مسافرت میکنم:confused: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ آخ هوس بستنی کردم سرخ شده با طعم ماهی با پودر کاری روش که یه ماه باشه که تو فریزر خونه مونده باشه. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ تو مشکلت چیه پسرم؟:w963:تو توهم افشین داری؟ تو در واقع اسکیزوفرنی داری فکر میکنی افشینی ولی من با هواپیما نمیام جونمو از سر راه نیاوردم که من همیشه با فرغون مسافرت میکنم:confused: نه من خود armin2fm هستم :ws21: :ws21: لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ سلام نه نه خداحافظ سلام نه نه خداحافظ سلام نه نه خداحافظ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ زنگ زد گفت 2 ساعت دیگه میرسه! لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ بهش بگو نیاد حوصله ریختشو ندارم 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ لیست حاضر غایب pari daryayi سارا جونم سارا-افشار Mohammad.A amin 202 Essi bme.masood ooraman mohsen 88 ::: شیـــما ::: ادیب Neutron مجنون from_hell vahid2007 (به جرم خنده بیجا!) partow (توهمات ماموریتی) asal sadra چون من تنها نباشم با هم بازی کنیم [/url]pianist Afsaneh.M که از لحظات رفتاری بچه ها عکس بگیره یادگاری شقایق... به لیل درخواست زنجیر:banel_smiley_52: hakan_68 چون فکر کرد می تونه منو درمان کنه کهربا mohamad_rs , SH E I KH MohammadReza ooraman Anarchist (پناه به شیخ بردن؟ هی وای!) آریوبرزن zahra.k hilda setiya m f s barane eshgh خودم دیگه(viola odorota) Valentina pesare irani goddess_s samaneh66 zahra22 Atishpare_Shahi arash86. (مصوب اصلی تاسیس اینجا) RAPUNZEL الهام. مهندس خوش فکر ? اما برنامه درمانی خب با توجه حجم غیر قابل پیش بینی دوستان از دست رفته چند تا بخش گذاشتیم که همه رو در بخش مخصوصه خودشون قرار بدیم بلکه شاید فرجی شد و .... اما بخش ها: بخش جواب شده ها بخش کیس های حاد بخش روان شاد ها بخش خود شیفته ها بخش دگر شیفته ها (عشاق) ادیبان از دست رفته استعدادهای زیادی شکفته زیادی بیش فعال ها مجنون نما ها عشق اسپم ها (90% این تاپیک) لطفا بخش مناسب خود را نیز انتخاب و در لیست بگذارید تا من لیست اصلی رو ویرایش کنم و دست به کار درمان شویم چرا اسم من تو این لیست نیست!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده