.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلامممممممممممم دوستمممممممممممممممممممم........خوش اومدی.........................................:hapydancsmil: :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ :hapydancsmil: سلااااام بر همگي.... سلام.............خوش اومدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییت............مهندس.............................. پرچم مخابراتیا...............کجاااااااااااااااااااااااا......................بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااا............. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ همه چي برام تموم شد/// ديگه حوصله خودمم ندارم.. ببخشيد بچه ها كسي رو تو اينمدت ناراحت كردم.. يا حرفي زدم كه ناراحت شد دل بيشتر گرفت.. واقعا اگه اينجا هم چيزي نميگفتم دق ميكردم.. بابت همه چيز از همتون ممنونم.. ببخشيد//:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلااااام بر همگي.... بــــــــــه داش آریو چطور مطوریانووووووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ متشكررررررممم.... ماشالا مخابراتياااا SNR مون رفته بالااااا 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ همه چي برام تموم شد///ديگه حوصله خودمم ندارم.. ببخشيد بچه ها كسي رو تو اينمدت ناراحت كردم.. يا حرفي زدم كه ناراحت شد دل بيشتر گرفت.. واقعا اگه اينجا هم چيزي نميگفتم دق ميكردم.. بابت همه چيز از همتون ممنونم.. ببخشيد//:icon_gol: سلام سلامت جونی......:hapydancsmil: ن عزیزم این حرفا چیه..................هیچکی از حرفات ناراحت نیست........هرچی ام گفتی خوبکاری کردی گفتی........ماهم استفاده کردیم.......دوستی یعنی همین تو غم و شادی ااااااااااا باهم....... ماهم ممنوووووووووووووووونیم ک میای سر میزنی بهمون................و تو جمع موووووووووووووووووون هستی.............. بازم بیایا دیدمون........ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام عمو مجله......خوش اومدی.......مرسی.....دستم نمک نداره........نامردی زیاد میبینم.................. اما اشکال نداره اطرافیانم همکلاسیام بذار خودشونو نشون بدن......بذار از پشت خنجر بزنن.....بذار نشون بدن چقدر پستن....بذار زیرآب بزنن.......ولی من بازم کمکشون میکنم..... اووووووووووووووف کمرم شکست نگوووو چه خبره چیا کشیدی تو تو این زمونهبیخیال باو همش میگذره...همش// یااااااااااااا خدا یاد فیلم قیصر افتادم آبجی تو خودتو مغشوش نکن آنتروپیت میره بالابد خواه داری البوم عکس بده قبرسون تحویل بگیر به مولا الان انتالپیش زده بالا آتیشش همه رو میسوزونه ها کارت سوختم,همش ۱۰۰۰شده!چرا؟مگه ۴۰۰نبود؟؟؟؟؟ وانت داری؟ 400دی........مال دوران ماموتا بود...... ماموت کیهخنجر زده اونم؟ سلام.............خوش اومدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییت............مهندس..............................پرچم مخابراتیا...............کجاااااااااااااااااااااااا......................بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااا............. بیخود پرچم مرچم نکن باو فقط مکانیک 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ کی زن منو ترخیص کرده؟؟؟؟ اسمشو نگفت فقط گف مرخصی برو تسویه حساب کن دارم میرم ویلای انتالیا همه چي برام تموم شد///ديگه حوصله خودمم ندارم.. ببخشيد بچه ها كسي رو تو اينمدت ناراحت كردم.. يا حرفي زدم كه ناراحت شد دل بيشتر گرفت.. واقعا اگه اينجا هم چيزي نميگفتم دق ميكردم.. بابت همه چيز از همتون ممنونم.. ببخشيد//:icon_gol: عزیزی سلامت جان، مگه میشه کسی ازت چیزی به دل بگیره :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ کوه کنسل شد حالم گرفته شد،کلی کار کنسل کردم بهش برسم راستی روزبه من هر برنامه ای نیام کنسل میشه شک نکن 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ به به میبینم جمع مهندسا جمعه الان منو میندازن بیرون لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اسمشو نگفت فقط گف مرخصی برو تسویه حساب کن دارم میرم ویلای انتالیا عزیزی سلامت جان، مگه میشه کسی ازت چیزی به دل بگیره :icon_gol: شما حکم ریاست من رو دیدی؟ برای خروج از این مکان باید رضایت نامه همستر داشته باشی برگرد تو اتاقت 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ شما حکم ریاست من رو دیدی؟برای خروج از این مکان باید رضایت نامه همستر داشته باشی برگرد تو اتاقت نه ندیدم رضایت نامه " همستر " ؟؟؟ والا من همستر ندارم البته شاید بعدنا بگیرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ نه ندیدم رضایت نامه " همستر " ؟؟؟ والا من همستر ندارم البته شاید بعدنا بگیرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 داری الان اون بالا اعاده حیثیت کرده منم مسئولیت دارم در مقابل افراد اینجا بفرما تو اتاقت:vahidrk: پرستار یه تقویتی و یه بیهوشی بزن به ایشون 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ داریالان اون بالا اعاده حیثیت کرده منم مسئولیت دارم در مقابل افراد اینجا بفرما تو اتاقت:vahidrk: پرستار یه تقویتی و یه بیهوشی بزن به ایشون پسرم افشین اینجا رهبره بند پ دارم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ پسرم افشین اینجا رهبره بند پ دارم افشین نداریم ما تو کادرمون درخواستتو فعلا بنداز تو باکس دارلمجانین ، بفرستم دبیرخونه روزبه مطالعه کنه بعد جوابشو برات فکس کنیم همه اینا یکسال طول میکشه تو این مدت شوما مهمون ما میباشید:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ افشین نداریم ما تو کادرموندرخواستتو فعلا بنداز تو باکس دارلمجانین ، بفرستم دبیرخونه روزبه مطالعه کنه بعد جوابشو برات فکس کنیم همه اینا یکسال طول میکشه تو این مدت شوما مهمون ما میباشید:vahidrk: اینجام کاغذ بازی هس اوکی پس از مهمون خوب پذیرایی کنید 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اینجام کاغذ بازی هس اوکی پس از مهمون خوب پذیرایی کنید بله کاغذ بازی هست ولی پارتی بازی نیست که پسر شوما بیشینه جای ما دیگه چی میخوای یه تقویتی و یه بیهوشی همزمان دادم بزنن برات:icon_razz:کتک که ندادم بزنن برات :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ بله کاغذ بازی هست ولی پارتی بازی نیست که پسر شوما بیشینه جای مادیگه چی میخوای یه تقویتی و یه بیهوشی همزمان دادم بزنن برات:icon_razz:کتک که ندادم بزنن برات :icon_razz: رهبری پسرمو همه تایید کردن تعارف نکن مهندس بیا بزن :icon_razz: ترسم ازاینه سنکوپ کنم فقط :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ رهبری پسرمو همه تایید کردن تعارف نکن مهندس بیا بزن :icon_razz: ترسم ازاینه سنکوپ کنم فقط :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ما که فعلا نشستیم در مقام ریاست اگه وضعیتت رو به بهبودی نره به اونجا هم میرسیم نترس ما حواسمون هس به سنگ کلیه تون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده