arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ خوب نچسب به خانوووما تخصیر خودته به ما چه... خب من نميچسبم باشه حالا چي شد ثبت نام ما؟ اينم بگم دخترا دارن شلوغي ميكنن ها تقصير من نيست 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ ديونه ها جمع بشيد ميخوام سخراني كنم 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ میشه ببینم کارت شناساییتونو؟ پرستار اين حالش خيلي خرابه بستريش كن و ديگه نذار ملاقاتي داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ ديوانه چو ديوانه ببيند خوشش آيد 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ خب من نميچسبم باشه حالا چي شد ثبت نام ما؟ اينم بگم دخترا دارن شلوغي ميكنن ها تقصير من نيست شما باید سبر کنین.....فهلن برو یکم برامون گیتار بزن...:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ پرستار اين حالش خيلي خرابه بستريش كن و ديگه نذار ملاقاتي داشته باشه سبزی خورشتی خریدی میخام قهوه درس کنم......دلم ماکرونی میخاتتتت 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ سبزی خورشتی خریدی میخام قهوه درس کنم......دلم ماکرونی میخاتتتت اينا بخور بعد هم برو بخواب 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ اين اينجا چكار ميكنه سهلااامم آقای دکتر خوش اوومدی...این صهمانح رو یه مهاینه کن حالش خرافه تفلک ...توحم میزنه:icon_pf (34): اينا بخور بعد هم برو بخواب من چیپس میخامم بهم خاک قند میدی....فک کردی تا اینقد من چیزممممممم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ بابا چرا داروی من اثر عکس داشت حالم و بدتر کرد:w74::imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ سهلااامم آقای دکتر خوش اوومدی...این صهمانح رو یه مهاینه کن حالش خرافه تفلک ...توحم میزنه:icon_pf (34): من چیپس میخامم بهم خاک قند میدی....فک کردی تا اینقد من چیزممممممم چرا همش رو خوردي 2 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من توهم زدم همش احساس میکنم یکی دنبالمه:w127: کیه کیه کیییییییییییه ه ه ه کیه:45645: :scared9: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ بابا چرا داروی من اثر عکس داشت حالم و بدتر کرد:w74::imoksmiley: بیا جووولوووو الان خوبت میکنمممم:167: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من توهم زدم همش احساس میکنم یکی دنبالمه:w127: کیه کیه کیییییییییییه ه ه ه کیه:45645: :scared9: چخد تووو دیونه اییییییییی:ws28: منم دنبالت دیگه ...میخاستم اینو بزنم تو سرت :167: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ بیا جووولوووو الان خوبت میکنمممم:167: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ چرا همش رو خوردي من!!!من چی خوووردممم..هیشی نخوووردممم من الان هوس خون کردممم...یکی بیاد جووولو تا خونشووو نوش جان کنیممممم...ببینم کی زوت تر میاد...سهادت نسیب کی میشه!!! 1 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ :ws54::cryingf::give_present::hi::ws27: :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده