samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ من اورژانسی و ویژه هستم اسم منم اضافه کنید....از دست دارم میرم... دکـــــــــــــــتر جوون مردم پر پر شد..:icon_pf (34): عزیزم دردت رو به من نگی به کی میخوایی بگی بوگو من دکترام رو دانشگاه ازاد گرفتم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ کسی دمپایی اضافی نداشت بده بهم؟! :ws44: لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ سریع یکی دمپایش رو دراره بده امین دوست ندارم بدون دمپایی ببینمش لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ عزیزم دردت رو به من نگی به کی میخوایی بگی بوگو من دکترام رو دانشگاه ازاد گرفتم دکتــــــــــــــــــــــر سمانه از کجا بگم اوضا خیلی خراب تر از حرف زدنه باید بستری شم..:banel_smiley_52::banel_smiley_52: ناخونام تموم شد از بس ردیف دنونام روطی کرد.((.ببین:banel_smiley_52:)) 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ من دمپایی رو واسه خودم نمی خوام که...برا یکی دیگه می خوام....:w00: مثلا واسه کی!!؟؟ لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ راستش اون موقع دنبال مجوز و این جور برنامه ها بودم برای تاسیس اینجا هرگز فکر نمیکردم این همه مراجعه کننده داشته باشه ...گفته بودم به پری که شروع کنی میبینی تعداد چقدر زیاد میشه اما تا این حد رو باشه ... مثل اینکه خودم باید آستینامو بزنم بالا و اینجا رو یه سر و سامونی بدم ... حالا باید از کجا شروع کنم ؟ ماشاء الله همچین تعدادتونم کم نیست ... نکنه مشکلات اقتصادی باعث این معضلات در شما جوونا شده ها ؟ حالا نوبتی بدون اینکه نظم رو بهم بزنین بیاید بگین اصل مشکلتون چیه .... زود ... زیاد وقت ندارم ... جاهای دیگه کلی آدم منتظرم هستن ... :girl_in_dreams: مشکل اقتصادی نه مشکلات زیاده ولی اقتصادیه اخریس اصلا به چش نمیاد من مشکلاتم بیشتر اجتماعی فرهنگی سیاسی انسانی احساسی اشتغالی اشتعالی و سایر موارد است کلا همه چیز بر میگرده به محل زندگی , دین غالب, سیاست حاکم , حکومت خائن , دولت فاسد , ملت ساده و ... 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ بابا یه سوسک اینجاست هی شبا میاد دادو فریاد که یکی منو با دمپایی بکشه...دمپاییتون زیرش سولاخ نداره که؟! منکه بهت دمپایی دادم ! گمش کردی مریض ؟ :brodkavelarg: دمپایی خوشگل منو اگه کرده باشی گمت میکنم ار دارالمجانین . میبرمت دارالمرادین نکته : مرادین جمع مُرده هاس 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ سلام مسافرین محترم! ی مهمون جدید داریم! ستی جان خودتو معرفی کن 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ دمپایی تو که بند داشت...به درد ما نمیخورد...انداختمش دور...یکی دیدم ورداشت گفت عههه...این ماله مسوده...مسود تویی؟...مسود.....مسود..... نکنه ژزفین بودهههههه :aghosh: حالا مگه با بند نمیشه سوسک کشت ؟ :brodkavelarg: خب پس میدادی به خودم ! الان یه پایه تختم بالاتره همش لق میخوره لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ سلام مسافرین محترم!ی مهمون جدید داریم! ستی جان خودتو معرفی کن سلاااام خوب قبلا خدمت رسيديم نميدونستم مرضم چيه:4chsmu1: الان فهميديم من خود شيفتگيه مفرط دارم كجا بايد برم؟ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ سلاااام خوب قبلا خدمت رسيديم نميدونستم مرضم چيه:4chsmu1: الان فهميديم من خود شيفتگيه مفرط دارم كجا بايد برم؟ شرا همه همین مریضی رو دارن ؟ !!! بیشترین رای اورده ! 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ سلاااام خوب قبلا خدمت رسيديم نميدونستم مرضم چيه:4chsmu1: الان فهميديم من خود شيفتگيه مفرط دارم كجا بايد برم؟ بخش جواب شده ها بخش کیس های حاد بخش روان شاد ها بخش خود شیفته ها بخش دگر شیفته ها (عشاق) ادیبان از دست رفته استعدادهای زیادی شکفته زیادی بیش فعال ها مجنون نما ها عشق اسپم ها (90% این تاپیک) شما فخط لب تر کن بگو کودومو دوس میداری؟ من اینجا دهترم خودم بستریت میکنم! 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ بخش جواب شده ها بخش کیس های حاد بخش روان شاد ها بخش خود شیفته ها بخش دگر شیفته ها (عشاق) ادیبان از دست رفته استعدادهای زیادی شکفته زیادی بیش فعال ها مجنون نما ها عشق اسپم ها (90% این تاپیک) شما فخط لب تر کن بگو کودومو دوس میداری؟ من اینجا دهترم خودم بستریت میکنم! میشه من تو همه بخشها بستری شم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ میشه من تو همه بخشها بستری شم؟؟؟ خو کاره سختیه ! اجازه بده من باشون صحبت کنم خبرت میکنم! خانومه گادس به بخش زایمان! خانومه گادس به بخش زایمان! ببخشین منو صدا میکنن میرسم خدمتتون 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ شرا همه همین مریضی رو دارن ؟ !!! بیشترین رای اورده ! خواهر شووورم تو يه تاپيك ديگه تششخيص داد من اين مرضو دارم منو اورد اينجا:4chsmu1: حالا كه دقت ميكنم بيشتر عخش اسپم هستم بخش جواب شده ها بخش کیس های حاد بخش روان شاد ها بخش خود شیفته ها بخش دگر شیفته ها (عشاق) ادیبان از دست رفته استعدادهای زیادی شکفته زیادی بیش فعال ها مجنون نما ها عشق اسپم ها (90% این تاپیک) شما فخط لب تر کن بگو کودومو دوس میداری؟ من اینجا دهترم خودم بستریت میکنم! به به اون موقع كه اومدم بخش نداشتن همه مورا ميشه؟ هر شب برم تو يه بخش 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خو کاره سختیه !اجازه بده من باشون صحبت کنم خبرت میکنم! خانومه گادس به بخش زایمان! خانومه گادس به بخش زایمان! ببخشین منو صدا میکنن میرسم خدمتتون خانومه گادس اینجا دارالمجانینه نه بیمارستان زنان 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خواهر شووورم تو يه تاپيك ديگه تششخيص داد من اين مرضو دارم منو اورد اينجا:4chsmu1: حالا كه دقت ميكنم بيشتر عخش اسپم هستم به به اون موقع كه اومدم بخش نداشتن همه مورا ميشه؟ هر شب برم تو يه بخش شما مریض ویژه هستی! راحت باش! اصن میخوای مدیریتشو بدیم دس شما؟ 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خو کاره سختیه !اجازه بده من باشون صحبت کنم خبرت میکنم! خانومه گادس به بخش زایمان! خانومه گادس به بخش زایمان! ببخشین منو صدا میکنن میرسم خدمتتون :jawdrop: دارالمجانین بخش زایمان هم داره؟؟؟ :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خانومه گادس اینجا دارالمجانینه نه بیمارستان زنان مجانین هم باردار میشن خو! باور نداری بور ازشون بپرس! ستی جان نمیخوای براشون توضیح بدی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده