Valentina 13664 ارسال شده در 18 تیر، 2011 اسمتو و بخشتو به لیست اضافه کن بخشای خوب زود پر می شه هاا بخشای خوبش چیه؟؟؟ :45645: 3
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2011 بخشای خوبش چیه؟؟؟ :45645: هر جا عشخته:persiana__hahaha: 3
Valentina 13664 ارسال شده در 18 تیر، 2011 هر جا عشخته:persiana__hahaha: من میام ملاقات مسعود...شاید بهتر شد 3
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2011 خب ... خب...بذار لیست حاضر غایب رو بخونم ببینم کی جیم شده؟! خودم سارا جونم سارا-افشار Mohammad.A amin 202 Essi bme.masood ooraman mohsen 88 ::: شیـــما ::: ادیب Neutron مجنون from_hell vahid2007 (به جرم خنده بیجا!) partow (توهمات ماموریتی) asal sadra چون من تنها نباشم با هم بازی کنیم pianist Afsaneh.M که از لحظات رفتاری بچه ها عکس بگیره یادگاری شقایق... به لیل درخواست زنجیر:banel_smiley_52: hakan_68 چون فکر کرد می تونه منو درمان کنه کهربا mohamad_rs , SH E I KH MohammadReza ooraman Anarchist (پناه به شیخ بردن؟ هی وای!) آریوبرزن zahra.k hilda setiya m f s barane eshgh ؟ (مجانین عزیزی که اضافه شدن این لیست رو کپی کنن اسشمون رو بذارن ته لیست) اما برنامه درمانی خب با توجه حجم غیر قابل پیش بینی دوستان از دست رفته چند تا بخش گذاشتیم که همه رو در بخش مخصوصه خودشون قرار بدیم بلکه شاید فرجی شد و .... اما بخش ها: بخش جواب شده ها بخش کیس های حاد بخش روان شاد ها بخش خود شیفته ها بخش دگر شیفته ها (عشاق) ادیبان از دست رفته استعدادهای زیادی شکفته زیادی بیش فعال ها مجنون نما ها عشق اسپم ها (90% این تاپیک) لطفا بخش مناسب خود را نیز انتخاب و در لیست بگذارید تا من لیست اصلی رو ویرایش کنم و دست به کار درمان شویم این رو بخونین 3
pianist 31129 ارسال شده در 18 تیر، 2011 این رو بخونین چرا اسم منو حذف کردی؟؟ :pichak29: یعنی من خوب شدم؟؟ 3
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2011 چرا اسم منو حذف کردی؟؟ :pichak29: یعنی من خوب شدم؟؟ نه بابا از پست قبلیش نقل قول گرفتم که ویراش نشده بود تو شماره 15 بودی جات هنوز خالیه جیم زده بودی!:persiana__hahaha: 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 18 تیر، 2011 من سر دسته روانی هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام 1
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2011 من رو هم اضافه کنید لیست رو هر کسی کپی کنه اسمش رو اضافه می کنه که بقیه هم لیست رو ببینن گم نشه صفحه قبل گذاشتمش بچه ها سر دسته رو دریابین 3
حانی 3371 ارسال شده در 18 تیر، 2011 خب ... خب...بذار لیست حاضر غایب رو بخونم ببینم کی جیم شده؟! خودم سارا جونم سارا-افشار Mohammad.A amin 202 Essi bme.masood ooraman mohsen 88 ::: شیـــما ::: ادیب Neutron مجنون from_hell vahid2007 (به جرم خنده بیجا!) partow (توهمات ماموریتی) asal sadra چون من تنها نباشم با هم بازی کنیم Afsaneh.M که از لحظات رفتاری بچه ها عکس بگیره یادگاری شقایق... به لیل درخواست زنجیر:banel_smiley_52: hakan_68 چون فکر کرد می تونه منو درمان کنه کهربا mohamad_rs , SH E I KH MohammadReza ooraman Anarchist (پناه به شیخ بردن؟ هی وای!) آریوبرزن zahra.k hilda setiya m f s barane eshgh خودم دیگه(viola odorota) (مجانین عزیزی که اضافه شدن این لیست رو کپی کنن اسشمون رو بذارن ته لیست) اما برنامه درمانی خب با توجه حجم غیر قابل پیش بینی دوستان از دست رفته چند تا بخش گذاشتیم که همه رو در بخش مخصوصه خودشون قرار بدیم بلکه شاید فرجی شد و .... اما بخش ها: بخش جواب شده ها بخش کیس های حاد بخش روان شاد ها بخش خود شیفته ها بخش دگر شیفته ها (عشاق) ادیبان از دست رفته استعدادهای زیادی شکفته زیادی بیش فعال ها مجنون نما ها عشق اسپم ها (90% این تاپیک) لطفا بخش مناسب خود را نیز انتخاب و در لیست بگذارید تا من لیست اصلی رو ویرایش کنم و دست به کار درمان شویم خودمو گذاشتم تو لیست 1
zahra22 19501 ارسال شده در 18 تیر، 2011 من اورژانسی و ویژه هستم اسم منم اضافه کنید.... از دست دارم میرم... دکـــــــــــــــتر جوون مردم پر پر شد..:icon_pf (34): 2
ارسال های توصیه شده