bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ مسعود اماده باش همسرت ميخواد بياد ملاقاتت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بشه پللو :brodkavelarg: ملاقات من کسی نمیاد هزاربار گفتم منو تو این موقعت قرار نده :shame: خب من الان شجوری باید این اتحام سنگین و از خودم دور کنم :brodkavelarg: دکتررررررررر ، من غلط کردم ، نمیخوام بستری بشم ، یا جای سمانس یا من :167: 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ بشه پللو :brodkavelarg:ملاقات من کسی نمیاد هزاربار گفتم منو تو این موقعت قرار نده :shame: خب من الان شجوری باید این اتحام سنگین و از خودم دور کنم :brodkavelarg: دکتررررررررر ، من غلط کردم ، نمیخوام بستری بشم ، یا جای سمانس یا من :167: تو به عنوان ديونه بايد باشي و من هم دكتر و متخصص هستم صد در صد مشكلت رو حل ميكنم چرا تو ملاقاتي زياد داري اما ........ اما چي بگم كه نگفتنش بهتره اين بشه ات هي ميگه بابا .............. اماده باش نيم ساعت ديگه ميان ببرنت براي ملاقات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ چقدر اينجا تاريكه چراغا رو روشن كنيد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ تو به عنوان ديونه بايد باشي و من هم دكتر و متخصص هستم صد در صد مشكلت رو حل ميكنم چرا تو ملاقاتي زياد داري اما ........ اما چي بگم كه نگفتنش بهتره اين بشه ات هي ميگه بابا .............. اماده باش نيم ساعت ديگه ميان ببرنت براي ملاقات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ای خدا چه سخته یه دیوونه دکتر یه دیوونه دیگه بشه بلههههههه بلههههههههه اما چی ؟؟؟؟؟؟ راستشو بگو سمانه منظورت شی بود ؟ یعنی دیگه امیدی به خوب شدنم نیست ؟ :imoksmiley: ادم مگه از دیوونگی هم میمیره ؟ :shame: هروقت ملاقاتی اومد خبرم کن دلم لک زده یه ادم از بیرون ببینم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ ای خدا چه سخته یه دیوونه دکتر یه دیوونه دیگه بشه بلههههههه بلههههههههه اما چی ؟؟؟؟؟؟ راستشو بگو سمانه منظورت شی بود ؟ یعنی دیگه امیدی به خوب شدنم نیست ؟ :imoksmiley: ادم مگه از دیوونگی هم میمیره ؟ :shame: هروقت ملاقاتی اومد خبرم کن دلم لک زده یه ادم از بیرون ببینم تو پسر خوبي باش منم قول ميدم بذارم ملاقاتيها بيان تو اتاقت مسعود جان اميد دوستت بوده ؟دوست داري اميد رو ببيني ؟ 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ تو پسر خوبي باش منم قول ميدم بذارم ملاقاتيها بيان تو اتاقت مسعود جان اميد دوستت بوده ؟دوست داري اميد رو ببيني ؟ مرسی خانوم دکتر خوب :wubpink: خب من به اسم امید زیاد دوست دارم حالا هرکی هست بگو بیاد تو یکاریش میکنیم دیگه یه ذره سرکارش میذاریم میخندیم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی خانوم دکتر خوب :wubpink:خب من به اسم امید زیاد دوست دارم حالا هرکی هست بگو بیاد تو یکاریش میکنیم دیگه یه ذره سرکارش میذاریم میخندیم متاسفانه دوستت الان ايران نيست رفته اونور ابها و خواننده شده ... 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ مسعود اين عكس اميده برام ايميلش كرده بود كه به تو نشون بدم 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ متاسفانه دوستت الان ايران نيست رفته اونور ابها و خواننده شده ... خو داداشش که اینجا هست بگو بیاد ملاقاتم شاید بازیگر شدیم میگم 2تایی داریم دارالمجانین رو راه میبریم هاااااا 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خو داداشش که اینجا هست بگو بیاد ملاقاتم شاید بازیگر شدیم میگم 2تایی داریم دارالمجانین رو راه میبریم هاااااا چقدر اينجا خلوته همه شفا گرفتند و رفتند فقط اين مسعود مونده اگر شفا گرفت خوب هيچي اما اگر شفا پيدا نكرد امشب كارش رو بايد تمام كنيم 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ چقدر اينجا خلوته همه شفا گرفتند و رفتند فقط اين مسعود مونده اگر شفا گرفت خوب هيچي اما اگر شفا پيدا نكرد امشب كارش رو بايد تمام كنيم نه بابا مریض زیاده اینجا ، اما همه گرفتن رو تختاشون خوابیدن فقط منم که در انتظار یه ملاقاتی چشام به در دوخته شده منکه شفا بگیر نیستم ، خودم از همین الان دارم میگم ، نمیخواد تا شب صبر کنی همین الان کار تموم کن من اماده رفتنم :shame: 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ نه بابا مریض زیاده اینجا ، اما همه گرفتن رو تختاشون خوابیدن فقط منم که در انتظار یه ملاقاتی چشام به در دوخته شده منکه شفا بگیر نیستم ، خودم از همین الان دارم میگم ، نمیخواد تا شب صبر کنی همین الان کار تموم کن من اماده رفتنم :shame: پرستار كجايييييييييييييييي چرا نمياييييييييييييي اين مسعود رو ببر به دارو با دز بالا نياز داره 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ مسعود ببين همه خوابيدن تو هم لالا ... 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ مسعود ببين همه خوابيدن تو هم لالا ... منکه خوابم نمیبره ! یعنی خوابم میاد اما واسه اینکه شب بتونم قبل 3 بخوایم نباید ظهرا بخوابم تو برو ، راحت باش ، من یکم با خودم حرف میزنم که دعوا بشه بعد میرم به درسام میرسم 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ بشه پللو :brodkavelarg:ملاقات من کسی نمیاد هزاربار گفتم منو تو این موقعت قرار نده :shame: خب من الان شجوری باید این اتحام سنگین و از خودم دور کنم :brodkavelarg: دکتررررررررر ، من غلط کردم ، نمیخوام بستری بشم ، یا جای سمانس یا من :167: تا اطلاع ثانوی کسی نمیاد ملاقات کسی اینجا من که گفتم حق انتخاب داری عزیزم ... :imoksmiley: ادم مگه از دیوونگی هم میمیره ؟ :shame: [/quote دیوانگی عالمی دارد .... منکه خوابم نمیبره ! یعنی خوابم میاد اما واسه اینکه شب بتونم قبل 3 بخوایم نباید ظهرا بخوابم تو برو ، راحت باش ، من یکم با خودم حرف میزنم که دعوا بشه بعد میرم به درسام میرسم مگه من نگفتم برو سر درس و مشقت ... ؟؟!!:brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خب ... خب... بذار لیست حاضر غایب رو بخونم ببینم کی جیم شده؟! خودم سارا جونم سارا-افشار Mohammad.A amin 202 Essi bme.masood ooraman mohsen 88 ::: شیـــما ::: ادیب Neutron مجنون from_hell vahid2007 (به جرم خنده بیجا!) partow (توهمات ماموریتی) asal sadra چون من تنها نباشم با هم بازی کنیم Afsaneh.M که از لحظات رفتاری بچه ها عکس بگیره یادگاری شقایق... به لیل درخواست زنجیر:banel_smiley_52: hakan_68 چون فکر کرد می تونه منو درمان کنه کهربا mohamad_rs , SH E I KH MohammadReza ooraman Anarchist (پناه به شیخ بردن؟ هی وای!) آریوبرزن zahra.k hilda setiya m f s barane eshgh ؟ (مجانین عزیزی که اضافه شدن این لیست رو کپی کنن اسشمون رو بذارن ته لیست) اما برنامه درمانی خب با توجه حجم غیر قابل پیش بینی دوستان از دست رفته چند تا بخش گذاشتیم که همه رو در بخش مخصوصه خودشون قرار بدیم بلکه شاید فرجی شد و .... اما بخش ها: بخش جواب شده ها بخش کیس های حاد بخش روان شاد ها بخش خود شیفته ها بخش دگر شیفته ها (عشاق) ادیبان از دست رفته استعدادهای زیادی شکفته زیادی بیش فعال ها مجنون نما ها عشق اسپم ها (90% این تاپیک) لطفا بخش مناسب خود را نیز انتخاب و در لیست بگذارید تا من لیست اصلی رو ویرایش کنم و دست به کار درمان شویم 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ بخش جواب شده ها بخش کیس های حاد بخش روان شاد ها بخش خود شیفته ها :ws50: بخش دگر شیفته ها (عشاق) ادیبان از دست رفته استعدادهای زیادی شکفته زیادی بیش فعال ها مجنون نما ها عشق اسپم ها (90% این تاپیک) :ws50: لطفا بخش مناسب خود را نیز انتخاب و در لیست بگذارید تا من لیست اصلی رو ویرایش کنم و دست به کار درمان شویم من کتگوریم انتخاب کردم 3 و 9 از همه بیشتر 7 و 4 هم هیشی الان وقت درمان ندارم . کلاس تکنیک پالسم دیر شد ! شب میام خدمتتون دکتر دکتر سپید از کمکتون ممنونم میریم به کلاس درس 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ :mrsbeasley: اسمتو و بخشتو به لیست اضافه کن بخشای خوب زود پر می شه هاا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده